עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DCAG,

ובכן?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by Jeka90,

אני רוצה לקנות 512X2 איזה זיכרון יותר טוב? זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1738 זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=88 או זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1026 מה יותר טוב, CL יותר גבוה או יותר נמוך? תודה.

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Nirro,

לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yaronxw,

שלום, יש לי מחשב p4 - 2.4g עם שני סטיקים של זכרון 256 מסוג pc2700. השגתי סטיק נוסף של זכרון 512M מסוג pc2100 (הלוח שלי תומך עד 3 סלוטים של זכרון). השאלה שלי האם ה512 הנוספים ישפרו לי את הביצועים למרות שהזכרונות יעבדו בקצב איטי יותר? השימוש העיקרי שלי גלישה, לפעמים עבודה על תוכנות גראפיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by __MIKO__,

מה ההבדל בין לוח p4p800 לבין p4s800dx ? פשוט היה לי את הראשון שנקנה לפני כ3 שנים ועכשיו הטכנאי התקין לי את הלוח השני והבטיח לי שמדובר בלוח טוב יותר משהיה לי...

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by sharonhart,

סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

9. Started by lmlm,

INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  10. כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=1

12. אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש ויש לי לבטים לגבי מה לקנות.. אשמח לקבל עזרה לדעת מה יותר טוב לוח אם הראשון הוא gigabyte 5mm pluse m2 amd והשני הוא Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty מעבד הראשון הוא amd 64 m2 3500 מקורי והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty זכרון הראשון הוא 677mhz ddr2 512x2= 1 gb והשני הוא DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty * את השני אקנה פעמיים לצורך העניין כדי שיהיה גם 1gb תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by kobt,

יש לי עכשיו 256 MB מהירות של 333 של KINGMAX אני רוצה לקנות עוד 512 מהירות 400 (לעתיד) כי גם ככה אין לי דואל צ'אנל אני רואה שיש CL2.5 וCL3 מה ההבדל בינהם?? ה3 יותר זול , למה?? מה שווה יותר לקחת?? עוד משהו יש את THOMSW משהו שניראה לי היא מוכרת ויש את KINGSTON איזה מהם לקחת יש הבדל של 50 שקל בערך בינהם... ואני לא יודע אם שווה לי להוסיף אותם לקינגסטון אני יודע שקינגסטון חברה איכותית , אבל השניה לא?? אני ירגיש הבדל במהירות בניהם?? אה ואני לא יודע איזה CL הזיכרון שלי זה משנה??

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by yosisharaby,

אני קונה מחשב 250 גיגה 1 ג'יגה ראם לוח 945 gnt gforce 7600 gt איזה מעבד לקנות? האם עדיף pentum D התקציב שלי הוא6,000

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by pixilated,

אני מתלבט בין שני מעבד וזכרונות. המעבדים הם - AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty והזכרון הראשון הוא - DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty והמעבד השני הוא אותו אחד אני פשוט אקנה פעמיים כדי שיהיה 1gb אני יודע שאני יכול לקנות יותר טוב אבל זה מה שהחלטתי... אז אני רוצה שתגידו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים , מה כדאי, ואיך השינוניים מתבטאים. והזכרון פשוט מה ההבדל בין 512 ל1gb תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by jeger01,

אני צריך זיכרון/זיכרונות או סטיק אחד של 1024MB או שני סטיקים של 1024MB תלוי מה יכנס בתקציב. DDR2 667MHZ האם גם סטיק אחד יעבוד טוב עם קונרוי? ??? תודה(אם אפשר מנועה)

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  21. http://www.bit-tech.net/hardware/2006/07/18/core_2_duo_memory_timings/1.html אחלה כתבה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

וואי וואי איזה חום פה!!! זה פשוט מתחמם מיום ליום AMD כנראה תוריד את המחירים של ה X2 אפילו יותר מהמצופה!! מקור X2 5000 בפחות מ300 דולר!! ממש זול!!!! תאמת זה צעד די הגיוני מצד AMD הם מעדיפים למכור בפחות מאשר לא למכור בכלל! מי אמר שAMD הולכת הביתה?? אני עדיין חושב שהיא חזק בתמונה נראה כמה זמן זה יקנה להם הם בהחלט בפיגור מאחורי אינטל

• 50 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Tomerm,

הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  25. Started by bogdant,

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.