עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר? ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by manenbu,

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש, שכנראה הולך להיות AMD. ה AMD 3700+ מאוד קורץ לי, אז אני מנסה לבסס את הקנייה סביבו. השאלה איזה לוח ילך עם זה? יש לי בעיה ש nForce4 לא טוב לי, כי אני משתמש בכרטיס אודיו ל PCI וזה יעשה בעיות. זה בערך מבטל לי 80% מהלוחות בשוק... אפשרויות שכן יש, זה לוח מבוסס K8T800, K8T980, nForce3' החדשים של ATI. יש לי כרגע גם 512mb DDR400 של TwinMOS שכנראה ישאר אצלי ואני לא הולך לקנות עוד זכרון, פשוט כי זה כרגע מספק אותי וגם זה הדבר שהכי קל לשדרג. יש לי גם כרטיס AGP Radeon 9250 שלא אתנגד להשאיר אותו גם, ז"א לקנות לוח עם AGP ולא PCI-E. שמתי לב שיש לוחות חדשים עם ATXV2 שזה חיבור של 24 פינים בניגוד לחיבור 20 פינים הישן - עד כמה זה משנה? יש את הלוח הזה: h…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yamedi,

שלום קניתי מחשב חדש, והזיכרון שקניתי, קניתי מנעה מחשבים, את הדגם הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ובדקתי עם התוכנה PC Wizard 2006 קצת מידע על המחשב, ושמתי לב שבקטגוריה של הזיכרון, מופיע הטקסט הבא : General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : Unspecified Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם ! יש לי 2 שאלות ואם אפשר אז עוד אחת...למרות שהיא לא קשורה לפורום הנוכחי 1. במידה ואני מבצע אוברקלוק למעבד במחשב חדש ונניח שנשרף המעבד לאחר זמן מה (או במקום...) כל זאת כמובן כשאני עדיין במסגרת אחריות על המעבד. האם פגה האחריות במקרה כזה מול היבואן ? במידה ואני מביא את המחשב התקלו למעבדת החנות , הטכנאי במקום יוכל לדעת אם ביצעתי אוברקלוק ? מה אומר החוק במקרה כזה ? 2. ראיתי במפרט טכני של לוח לדוגמא של ASROCK שיש לו 128 זיכרון של כרטיס מסך OB. האם זה אומר שיש זיכרון מובנה לצ'יפ שהוא OB ? או שהכוונה לכמות הזיכרון המקסימלית שהוא יוכל "למשוך" מהזיכרון הפיזי של המחשב ? כלומר מזיכרון של ה-DDR 3. שוב לא כל כך קשור ... אבל חשוב לי ... האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבצ…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bartleby,

התקנתי היום ת'לוח ויש עליו 2 נורות אדומות דולקות: אחת ליד הסלוטים של הזכרונות ואחת ממש ליד הסלוט PCI הגבוה. כאמור שניהן דולקות. למישהו יש מושג מה זה אומר? עוד שאלה, הלוח מזהה את הכרטיס מסך רק כ- PCIeX8, ובמנהל ההתקנים יש 8 התקני PCI לא מזוהים. מאיפה אני משיג דרייבר מתאים? נ.ב. אין לי משהו מתאים על הדיסק של הלוח.

• 21 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by crovei,

אני צריך קצת עזרה עם זיכרונות, נושא שתמיד איכשהו בילבל אותי עם כל המספרים : כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כ"א, במהירות של 200Mhz (pc3200) . הבעיה היא שהיום כבר 512MB זה לא ממש מספיק לרוב המשחקים. עם הזמן הצטברו אצלי כל מני סטיקים שהוצאתי ממחשבים שפגשתי בסוף חייהם, ורציתי לדעת אם ישתלם לי אולי להוסיף אחד מהם.. מכיוון שהם לא באו באריזה או משהו אני יכול לדעת פרטים עליהם רק מהמדבקה שיש על הסטיק עצמו.. הראשון: pc2100 256MB השני: 256MB 133mhz שלישי: 512MB DOR400 כמו שאמרתי רוב המספרים לא אומרים לי הרבה.. אני רק יודע שעם הסטיק של ה-256 במהירות 133 אין לי מה לעשות, כי הוא סתם יוריד לי את המהירות של שאר הזיכרונות.. השאלה אם אולי ה-512 שווה אבל אז אני אאבד את הדואל צ'אנל, או ש…

• 21 תגובות
    • 981 צפיות
  8. המפרט הנוכחי: AMD Athlon "Barton" 2500 @ 3200 לוח אם Abit 512mb DDR 400Mhz Geforce 5900XT מה יתן לי שיפור משמעותי יותר בביצועים במשחקים? שדרוג א: שדרוג מעבד + לוח אם שדרוג ב: שדרוג כרטיס מסך + הוספת 512 מגה זיכרון פנימי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איזה ליבת חדשה יותר טובה יותר וכו'... בקיצור איזה מבין המעבדים הבאים לקנות קישורים לשני המעבדים בפנדה: Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10265 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box Sledgehammer http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=7890

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nehmia,

נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by le011,

היי בנעה מצויין שני גירסאות של AMD64 VENIC-אחד בקופסאה מקורית -והשני ללא וללא קירור מקורי. כמו כן מצויין שם שהמהירויות של שני המעבדים שונים-בקופסה 2000 והשני 1800. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3524&catcode=386 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3721&catcode=386 האם זה נכון ןהאם זה שווה 120 שקל נוספים לטובת המעבד בקופסה? תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rhx,

לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by elad the master,

אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום , יש לי סטיק אחד של 512 זכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד אבל לא פה אני רוצה לקנות מארה"ב יש לי תקציב של 50 דולר התייעצתי עם חבר (נמרוד:<) הוא אמר לי שכדאי לקח תאת הזכרון הזה מה אתם אומרים ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 ובמקום זה אני אוותר על הארד דיסק חדש 160GB ובעוד 50 דולר אני אקנה משהו אחר... מה אתם אומרים Ocz+A-data ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים

• 21 תגובות
    • 935 צפיות
  19. שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  23. צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) VS AMD Opteron Dual Core Server Model (165) 1.8Ghz S939 - 2MB Cache אני מתכנן לקנות מחשב שהמטרה שלו היא משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות גראפיקה כבדות כמו MAYA. בפורום מפרטים בנו לי שני מפרטים שונים והשאלה שלי איזה מבין השניים יכול היה להתאים יותר לצרכים שלי? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by smood,

רציתי לדעת מזה בדיוק UltraDMA בלוחות אם... והאם ניתן לחבר דיסק קשיח עם חיבור ATA ו/או זכרונות DDR2 ללוח P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.