עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מבעס חח ראיתי שהם העלו גם את המחירים של הזכרונות.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  2. Started by izikd,

עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  3. conroe intel...???

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  4. Started by chukun,

שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3541 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4588 Oo

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by raananan,

מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  8. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CPU&DRID=9206237 נשמע לא רע אבל E6400 נותן יותר ביצועים באותו מחיר

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by AtR,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by chukun,

שלום לכולם!!! אני כבר יושב פה(HWzone) כמה ימים וקורא על ירידת המחירים שהולכת להתבצע במהלך השבוע הקרוב במעבדי AMD ועדיין לא הבנתי איזה מעבד עדיף לי לקנות ביחס למחיר/ביצועים. ההתלבטות היא בין AMD 3800 X2 AM2 ל 6300 מהסדרה החדשה של אינטל שתוכרז השבוע. תודה

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  11. כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by universe100,

שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by alergic,

רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  14. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות קונרו ואני ולך לעשות אוברקלוק רציתי לגעת שווה יותר לקנות E6600 ולהמהיר אותו לרמה של E6700 או יותר שוהה לקנות E6700 ולהמהיר אותו?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

ראיתי שהלוח שלי GB-K8NXP/SLI מתאים למעבדים כפולי ליבה ולמעבדי FX. אבל חיפשתי ולא מצאתי מעבד ATHLON/64/FX בתדר של פחות מ-2.2GHZ.אז איך אפשר להרכיב מעבד כזב שהלוח לא תומך בתדר גבוהה מ-2GHZ? האם הכוונה שצריך בביוס להעלות את ה-HTT ולהוריד את המכפלה?אשמח להסבר על אופן התאימות. אגב,למה הם כותבים 2000MT/S ולא פשוט 2GHZ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. תראו יש לי כרגעField Value Memory Module Properties Module Name Kingston K Serial Number 912C6266h (1717709969) Manufacture Date Week 47 / 2004 Module Size 512 MB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh ואני רוצה לשדרג לג'יגה זיכרון אז אתם יכולים לתת לי עוד כרטיס כזה שיתאים לי גם של 512 מגה?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by lmlm,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html :

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ^Z^,

כותרת.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  21. Started by itelon,

איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gogi,

האם כדאי לחכות עוד שנה כדי לקנות מחשב חדש או לקנות עכשיו, האם ייצא משהו חדש בעולם המעבדים והאם אחרי יציאת המרובעי ליבות יהיו ירידות מחירים של הקונרו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.