עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itzik_vip,

אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אפשר לינק להשוואה של לוחות אם? רצוי לוחות של מחיר נורמאלי אבל תביאו כל מה שיש 10X

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. ניסיתי כול מיני סלוטים ופשוט אין DUEL,אגב זה שני זיכרונות הכי פשוטים של A-DATA. [עובדים על 200 MHZ]. זה הלוח:

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  5. Started by ee34ee,

מתי ההשקה של CPU של AMD ?ואיזה לוח יהיה ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by YAK33,

מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by Moo^Moo,

כרגע ישנו 256MB של זכרון RDRAM PC 1066. האם כדאי להתקין 128MB נוספים של PC800, או לוותר?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אם למישהו יש ניסיון עם הלוח ויכול לחוות חוות דעת אז בשימחה.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  9. אני הולך לקנות ב-KSP את המעבד: ?Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775? ואת הלוח-אם: ?Abit SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA? אתם חושבים שזה שווה 700 שח בכללי???

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Keman,

http://www.tilera.com/products/processors.php

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by ori-silver,

אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by AVL,

מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html

13. Started by elisivan,

יש לי ויסטה 32 bit עם 4 ג'יגה כרגע הויסטה מזהה את כל הארבע ויש לי מקום נוסף על הלוח להוסיף עוד 4 האם זה אפשרי האם ויסטה יכול לעבוד עם 8 ג'יגה תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by hundreAd,

למחשב חדש שאני עומד לקנות, מיועד למשחקים. מעבד Q6600, כרטיס מסך 8800 GTX על השאר עוד לא החלטתי. ואגב, ראיתי באתר של ASUS שהלוחות שלהם, ללא יוצא מן הכלל, תומכים רק עד 800 (מה שאגב לא הפריע לאתרים נחשבים להמליץ על קונפיגורציה של לוח ASUS עם 1066 ???) מכיוון שה-1066 עולה פי 2, השאלה אם שווה להשקיע (יש תקציב, אבל אם זה מיותר יש לי מספיק דברים אחרים לשרוף אותו עליהם )

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. מי לוקח בסטוק ?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לקנות זכרונות מסוג GEIL DDR2 2GB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 - צלעות קירור אלומיניום פרטים על הזכרונות: - Hand-picked BGA 64Mx8 Chips - 240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package - Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עכשיו כמה שאלות: 1. צלעות קירור אלומיניום כתום זה טוב? מקרר? 2. הזכרונות האלה דורשים מתח גדול יותר מהספק/מעבד? 3. מה זה ה "ULTRA" הזה? 4. זכרונות מתדר גבוה מעמיסים על המעבד יותר? למשל: זכרונות 800MHZ מעמיסים יותר על המעבד מאשר זכרונות 667MHZ? 5. הזכרונות יתאימו ללוח אם MSI RC410M ? 6. יש לכם הערות כלשהם על הזכרונות? יתרונות וחסרונות בולטים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by itayze,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .

19. Started by Astrix-D,

שכתוב לי בCPU-Z 400MHZ זה אומר שיש לי 800 אפקטיבי?כי כל פעם אני רואה תגובות אחרות.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. שלום שלום חבר'ה... אז אני אגש ישר לעניין ומקווה שתעזרו בנושא... קודם כל יש לי מחשב ישן (פנטיום 3) והלוח אם של Procomp B680/B683... (שנת 99' אם אני לא טועה :) וכפי הידוע אחת הבעיות העיקריות של לוח אם זה הינה אי תמיכה של דיסקים שגודלם יותר מ33.8 גיגה... מה שעושה הביוס הוא פשוט מזהה רק 33.8 גיגה מתוך הגודל בפועל... למשל יש לי 40 גיגה אז המחשב מראה רק 33.8 מתוכם ככה שאין אפשרות להשתמש ב7 גיגה הנותרים... חיפשתי הרבה מידע בנושא ברשת ומצאתי תשובות לאותה בעייה ואחת התשובות הפופולאריות הייתה: UPGRADE BIOS.... וזה מה שעשיתי (כמובן בעזרת המדריך שהכנתם - מדריך מצויין ד''א... תודה רבה לאסף שהכינו ) - טוב כל העדכון עבר בהצלחה וביוס עודכן לגרסא הגבוהה ביותר שיכולתי לעדכנו... הענ…

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by pumbatal,

קבלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב חדש צריך המלצה ללוח עם כוונה לעשות OC קל (עד 3GH) הבנתי שה- GIGABYTE משתלמים מבחינת OC/מחיר איך ה- P35-DS3L ???

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by pazer005,

בהמשך להשוואת המעבדים. הנה השוואת הזכרונות. עשיתי הפרדה בין DDR ל-DDR2 ולא הכללתי את השאר. ב-DDR לקחתי רק את הנפוצים - 400 וב-DDR2 רק את 667. http://rapidshare.de/files/18274318/_______.xls.html בקרוב גם כוננים קשיחים

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Jack_g,

איזה לוח כדי יותר לקנות? 1. if I choose NF3 ultra chipset then ill buy the Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 2. if ill choose the VIA KT800 then ill choose Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by SilverCivic,

אהלן , שהסתכלתי היום מאחורי המחשב ראיתי יציאה דיי מוזרה , יש לה מין מכסה שכזה ובפנים יש בו מנורה אדומה.. תמונות להמחשה: http://img49.exs.cx/img49/3853/aut08743sl.jpg המכסה עצמו : http://img236.exs.cx/img236/3683/aut08765uc.jpg מה שבפנים : http://img236.exs.cx/img236/3630/aut08772wz.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.