עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דנה,

היי אני חדשה כאן הייתי רוצה לדעת איזה מבין שני הלוחות שברשותי הוא הטוב יותר gigabyte pentium 4 titan series ga-8sr533 intel desktop board d845wn אודה על תשובה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. הלוח שלי... כמו שאתם רואים, יש לי על הלוח שני חריצי DDR, ושני חריצי SDRAM..... בינתיים אני עובד עם שני סרגלי זיכרון SDRAM..... 256 PC133 64 PC133 ומעבד P4 1.7GHz (100X17 עכשיו , בסנדרה היה כתוב לי שהזיכרונות פועלים ב 1X100MHz ושאלתי כאן כבר בעבר למה זה ככה, ואמרו לי שזה ככה כי הלוח יודע שאם הזיכרונות יהיו על 133, זה יהיה אוברקלוק כולל לכל המערכת..... עכשיו , חשבתי על משהו אחר: אם זה באמת ככה, אז אף מעבד שפועל על באס של 100 מגהרץ לא יכול לרוץ עם זיכרונות PC133, וזה לא כל כך מסתדר לי. אז מה אתם אומרים? יש מצב שאני אוכל להפעיל את הזיכרונות ב133 מגהרץ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by imac,

כי לחבר שלי יש אותו

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

המעבד DOU CORE T2130 הוא 64/32BIT?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

7. לך לDOS ותלחץ "award bios"<-------לא לרשום את זה debug o-70-2e (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-ff Q exit ואם זה לא פועל:"ami bios"<-------לא לרשום את זה o-70-17 (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-17(הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) Q

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. לקחנו לסיבוב את Ryzen 5 7600, המעבד הזול ביותר של AMD לתושבת AM5 ובעל מעטפת חום של 65W בלבד. האם הוא משנה את התמונה?לכתבה

10. Started by oren12,

אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by Red-AnGel,

שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by CraXeD,

ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MadCat,

האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gil Fitussi,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לגמגם מאז שנהרס המאוורר האחורי של המארז שלו. במהלך אמיץ (ממש) קניתי שתי מאווררים וחיברתי אותם אחד מקדימה (לאוויר הנכנס) ואחד מאחורה (להוצאת האוויר החם). כשבדקתי את חום המעבד (intel core 2 quad q6600) נראה שהמעבד בטמפרטורה לא משהו. הטמפרטורה היא סביב ה 50-60 אבל כשאני מעמיס עליו הוא עולה אפילו מעל ה 70 מעלות. ניקיתי את המאוורר של המעבד אבל עדיין ללא שינוי, יש לציין שהמאוורר של המעבד עובד במהירות של 2500RPM בממוצע (עולה ויורד) האם החום הזה הוא נורמלי? ואם לא, מה לדעתכם גורם לו? מצורפת תמונה של הנתונים הנ"ל תודה, מודה לכם

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by PCguy,

היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by apelt,

שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by amir77a,

חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מבקש לקבל הסבר על מוסג "פעימת שעון" ו - "פריים" (רצוי בעברית) תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. 1. 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3200/400 - original - C2.5 או: 2. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 אולי קצת OC בעתיד,אבל כנראה שלא. במחיר הTWINMOS יקר יותר ב-50ש"ח. איזה עדיף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by Jack_g,

יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Amit_Alcobi,

מהו המעבד הכי זול שיקבל 5.9 נק' בexperience score של ויסטה?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=587650 [attachment deleted by admin]

• 112 תגובות
    • 8.4k צפיות
  25. Started by Ymac,

שלום, אני קונה שדרוג מערכת ובהתחשב בכך שאני אוברקלוקר חובב אני בחרתי ב-i5 2500K. התקציב, כאמור הוא עד 1200 עם חריגה של אולי 100 ש"ח. ראיתי כמה לוחות מעניינים: 1) Gigabyte Z68XP-UD3P 2) Gigabyte Z68XP-UD4 3) Asus Maximus IV Extreme (מאוד מגרה..) 4) Asus P8Z68 Deluxe (עולה כמו המקסימוס) 5) Asrock Fatal1ty P67 Extreme (המבצע ב-IQPC נראה מפתה) כמו שניתן לראות הלוחות האקסטרימיים הם בצ'יפסט P67 ולא Z68. אני לא יודע האם זה חיסרון לשימושי ולכן נעזר בכם. אני אשתמש בכרטיס אחד (560 TI) ככה שהמקסימוס נראה קצת "אוברקיל" (16X 8X 16X ותמיכה במערך משולש :jump1: ) אשמח גם להמלצה במסגרת התקציב שלא נכלל ברשימה. יום טוב ותודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים