מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לגמגם מאז שנהרס המאוורר האחורי של המארז שלו. במהלך אמיץ (ממש) קניתי שתי מאווררים וחיברתי אותם אחד מקדימה (לאוויר הנכנס) ואחד מאחורה (להוצאת האוויר החם). כשבדקתי את חום המעבד (intel core 2 quad q6600) נראה שהמעבד בטמפרטורה לא משהו. הטמפרטורה היא סביב ה 50-60 אבל כשאני מעמיס עליו הוא עולה אפילו מעל ה 70 מעלות. ניקיתי את המאוורר של המעבד אבל עדיין ללא שינוי, יש לציין שהמאוורר של המעבד עובד במהירות של 2500RPM בממוצע (עולה ויורד) האם החום הזה הוא נורמלי? ואם לא, מה לדעתכם גורם לו? מצורפת תמונה של הנתונים הנ"ל תודה, מודה לכם
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לקבל הסבר על מוסג "פעימת שעון" ו - "פריים" (רצוי בעברית) תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3200/400 - original - C2.5 או: 2. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 אולי קצת OC בעתיד,אבל כנראה שלא. במחיר הTWINMOS יקר יותר ב-50ש"ח. איזה עדיף? תודה מראש.
-
יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מהו המעבד הכי זול שיקבל 5.9 נק' בexperience score של ויסטה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=587650 [attachment deleted by admin]
-
- 112 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה שדרוג מערכת ובהתחשב בכך שאני אוברקלוקר חובב אני בחרתי ב-i5 2500K. התקציב, כאמור הוא עד 1200 עם חריגה של אולי 100 ש"ח. ראיתי כמה לוחות מעניינים: 1) Gigabyte Z68XP-UD3P 2) Gigabyte Z68XP-UD4 3) Asus Maximus IV Extreme (מאוד מגרה..) 4) Asus P8Z68 Deluxe (עולה כמו המקסימוס) 5) Asrock Fatal1ty P67 Extreme (המבצע ב-IQPC נראה מפתה) כמו שניתן לראות הלוחות האקסטרימיים הם בצ'יפסט P67 ולא Z68. אני לא יודע האם זה חיסרון לשימושי ולכן נעזר בכם. אני אשתמש בכרטיס אחד (560 TI) ככה שהמקסימוס נראה קצת "אוברקיל" (16X 8X 16X ותמיכה במערך משולש :jump1: ) אשמח גם להמלצה במסגרת התקציב שלא נכלל ברשימה. יום טוב ותודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים קניתי מחשב והלך לי הזכרונות היו לי זיכרונות של crosair 2 ג'יגה2X דואל צ'נל עכשיו אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתאימו למפרט הבאה: DFI INFINITY SLI 939 MB מעבד AMD 3800X2 אני חושב לקנות זכרונות של 4 ג'יגה בדואל צ'אנל...על איזה אתם ממליצים ? ואיזה יתאימו לי ללוח אם? תלודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
היי הלך לי הלוח במחשב ישן היה צ'יפסט P965 . הבנתי שעדיין מוכרים במחירים זעומים לוחות צ'יפסט G41 שתומכות במעבד שלי E6300 אך תומכים בזכרונות DDR3 כאשר לי יש DDR2. ניתן להתקין על לוח שתומך זכרונות DDR3 סטיקים של DDR2 .הפינים זהים בשני הסטיקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות, איזה כדאי לקנות? Gigabyte 8i945pg או Asus p5ld2 או Msi 945p platinum ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
(אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ASUS P5KC GIGABYTE P35 DS4 מה יותר טוב ? כעיקרון למפרט הזה E4500 8800GT CROSAIR VX450 OCZ 2GB CL4
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-