עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ??? מה ההבדל בין סוגי הזכרונות DDR-RAM, SDRAM, RDRAM ? ומה הכי כדי ? ? ? (אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב)

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by asdfasd,

תגידו מה ההבדל בין זכרונות Pi ל Pk של g.skill? (אם זה קשור אני לא עושה oc..)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by דנדן,

OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ לעומת OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 - PC2-6400 OCZ2P8001G השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5647 - PC2-6400 OCZ2VU8002GK אני רואה שיש הפרשים מינימלים בתזמונים וצריכת מתח שונה מה עדיף מבין שניהם?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

7. מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by sa_ka,

השאלה בכותרת אשמח לתשובה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שבת שלום לכולם יש לי לוח אם Abit AL8-V שמחובר בחיבור 20 Pin וקיימת אופציה לחבר עוד 4 Pin נוספים! השאלה שלי היא, מתי אני מחבר את הארבה פינים הנוספים? או שלא מחברים אותם כלל?

10. אני בקרוב מזמין מחשב חדש ולאחר התייעצות באתר החלטתי ללכת על הלוח הזה, אני מתכוון להזמין מ-IQPC ואני רואה שם שיש כל מיני דגמים של הלוח הזה. לא הצלחתי להבין ממש את ההבדלים בינהם, גם באתר של ג'יגבייט לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בדיוק... מישהו במקרה יודע מה אומר כל סיומת? דוגמא לדגמים שיש: GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-H57M-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD4 GIGABYTE GA-P55A-UD3R GIGABYTE GA-P55A-UD4 GIGABYTE GA-P55A-UD5 וכו' האם יש משמעות בכלל לי, שאני לא מתכוון לעשות OC?

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by [{AMD}],

רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  12. הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  14. שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by tonifine2,

1. מה ההבדל בין לוח 38X ל- 48X ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by rafi_d,

לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש ובדיוק עכשיו בונה מפרט טוב בסביבות 5000 ש"ח רציתי לקנות לוח אם אים צ'יפסט P55 למעבד i5-750 מצאתי לוח שהוא לדעתי טוב, Gigabyte, GA-P55A-UD3 אבל באתר של Gigabyte ראיתי שיש תת גרסה שנקראת rev. 2.0 ו גרסה rev. 1.0 וזה כמעט בכל הלוחות של Gigabyte יש שתי גרסאות כאלה ! השאלה היא מזה ה rev הזה ומה השוני בין שתי הגרסאות האלה של הלוח אם ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד Q9550 וכרטיס מסך אחד חזק רציתי לדעת אם חוץ מההבדל של ה-PCIx שב-PRO יש שניים ישנם עוד הבדלים תודה לכל העונים מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. ישנם שני לוחות אם EP31 DS3L ו- P31 DS3L של GIGABYTE רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי דרך ההשוואה שעשיתי באתר של GIGABYTE לא ראיתי הבדלים במפרט

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  20. Started by yotam360,

מה ההבדל בין לוח אם P5B לבין P5B Deluxe?? יש הבדל גדול בינהם?

21. מה ההבדל בין לוח אם Z170 לבין Z270 ? ומה עדיף יותר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני כבר ממש משתגע ולא מסוגל להבין כבר מהאתר שלהם. הדגם עם הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 הדגם בלי הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2616 תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  23. 1. מה ההבדל בין לוח האם : ASUS P5LD2 ל ASUS P5LD2 VM ?? מה יותר טוב?? 2. מה ההבדל בין Intel 945P ל 945G ?? 3. הלוח ASUS P5LD2 טוב?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.