עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. AMD Athlon64 venice socket 939 לא מצאתי מדריכים פה באתר ובגוגל גם לא ממש מצאתי למעבד הספציפי הזה קניתי את המעבד בסטוק ואת המאוורר הסטנדרטי שהוא אמור לבוא איתו בנפרד ככה שאני לא מקבל חוברות הסברה... יש צורך למרוח משחה טרמית או שיש מדבקה? מישו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה הולך? מדרכיך למעבד זה או דומה אליו יהיה נהדר תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי התקנים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Decktor,

מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Or ei,

קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shar00750,

רציתי לדעת איך הלוח הזה ואם הוא טוב לאוברקלוק? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/ הסוקט הזה חדש לי ואני רוצה לבנות מחשב חדש עם הלוח הזה ועם הזכרונות האלה : http://www.gskill.com/products.php?index=345

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by omri123,

מישהו יכול הסביר לי מה ההבדל בין שתי הדגמים http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5929 באתר החברה לא ממש מצאתי את שתי הדגמים. יכול להיות שסתם עובדים עלינו, משנים לאריזה מפוארת רושמים GAME ומעלים מחיר, אבל בפועל שני הרכיבים אותו דבר???? ומה יותר עדיף CL5 או CL4 או CL 4-4-4 או CL5-5-5 מה ההבדל בינהם?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, למחשב שמיועד אך ורק למשחקים כבדים+אינטרנט מן הסתם איזה מערך זיכרונות עדיף לי לקחת על מנת לקבל ביצועים עודפים במשחקים: 4GB של 2GBX2 במהירות שעון 1000MHZ עם CL5 או 4GB של 2GBX2 במהירת שעון של 800MHZ עם CL4 אז מה עדיף? כמו כן האם יש הבדל בכלל בין מהירות 800MHZ לבין 1000MHZ במשחקים? המחשב יהיה עם מעבד 8400 ולא מתכונן בו שום OC.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by sirexrv,

http://hwzone.co.il/news/1177518444/94608/ ו http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=1 מגניב ... והעלו את המתח רק ב 0.025V.... מ1.9 GHz ל 3GHz ומסתבר שצריך גם רק עדון ביוס....

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by Lama,

אני מחפש שילוש חזק וטוב ואופטימלי בשביל כרטיס radeon pro 128 mb. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אני גם רוצה זכרון דיי טוב (512?) אם תוכלו לתת לי פה הצעות אני אשמח מאוד לא משנה לי אם AMD או INTEL למרות שיש טיפה עדיפות ל AMD (אינטל היו נפילה ענקית פעם אחרונה). נ.ב. אם נשאר כסף תמיד כדאי להשקיע במארז חדש לא?

15. חברה ברצוני לקנות זיכרון וכרטיס מסך חדש למערכת שלי שהיא: מעבד AMD XP 2500 ולוח NF 7 SL בדקתי פה ושם מה אתם אומרים על הרכיבים הבאים? זיכרון : Patriot PDC1G3200LLK 1GB Kit DDR400 PC3200 Dual Channel Memory Retail Retail Density: 1GB or 1024MB Organization: 2 - 64x64 mod. Speed (MHz): 400MHz (PC3200) Component Used: 32 x 8 Cas Latency: 2-3-2-5-1T Low Latency (CL2) to improve system performance 100% tested at 436mhz, 400mhz and 333mhz** Aluminum heat spreader to reduce thermal build-up מחיר : $124.99 וכרטיס מסך : MSI NX6600GT-VTD128SP GeForce 6600GT AGP 8X 128MB DDR3 Video Card w/HDTV-Out, DVI & VIVO Retail Chipset: GeForce 6600GT Support Memory…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Discreet,

שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יצא לאחרונה המעבד הזה , לפי מבחני ביצועים הוא לא רע ואמור להספיק לי כי אני לא גיימר . הייתי רוצה להרכיב אותו עם זכרון DDR3 שיש לי . לפי האתר של אינטל המעבד הזה יתמוך בזכרון DDR3 אבל אמרו עם מתח 1.35 , יכול להיות שהוא יעבוד גם עם DDR3 עם מתח של 1.5 ? ואיזה לוח אם עם DDR3 יהיה מתאים לו ? הסתכלתי קצת על תמיכה במעבדים ולא ראיתי תמיכה בשבילו . תודה לעונים .

18. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW עריכה : אני לא עושה OC , שכחתי לציין את זה

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  19. מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by noambaum,

בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by .AloN,

מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by N.S,

האם הלוח אם הזה טוב...?? asus:a7n266-vm זה עםnforce ל-amd

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.