מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מביא מחול מעבד. השאלה היא איזה מעבד הייתם ממליצים להביא למשחקים וסרטים באיכות גבוהה אופציה א: i7 950 vs xeon 5640 אופציה ב: i7 930 vs xeon 5420 המעבדים בכל אופציה עולים אותו דבר, אופציה ב זולה ב100 דולר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח אם וזיכרון עד 2.2K למשחקים בלבד. אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה USB3. פלטפורמה אין לי עדיפות. העיקר שיהיה תכלס בשביל משחקים. אני מתכנן לשחק עם כרטיס מסך GTX 570 וספק כוח CORSAIR 520W ראיתי שמערכות AMD יוצאות זול יותר ויעיל יותר למשחקים לעומת INTEL תודה חברים
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, * כמובן שאפשר לענות על שאלה אחת או על מספר שאלות * מעבד ולוח 1- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח P55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? אפשרי ? 2- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח H55 וגם כרטיס מסך נפרד ? הגרפיקה המשולבת מתבטלת ? 3- מעבד i5-7XX עם לוח H55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? מה ההפסד ? זיכרון 4- אם באפשרותי לשלם את ההפרש (פי 1.5), והלוח תומך בכך ללא צורך באוברקלוק, האם ההבדל ניכר בין 1333MHz-CL9 לבין 1600MHz-CL6 .י.? 5- יצרני הלוחות מציינים תמיכה בתדר זיכרון מסוים ללא צורך באוברלוק אך עם מתח של 1.5V , מצד שני יצרני הזיכרונות מציינים תדר ותזמונים של זיכרון, אך עם מתח של 1.65V. אם אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק, איזה תדר/תזמונים/מתח אקבל אז (ישר מהקופסה) ? 6- שתי ערכות של 2X2G…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי amd athlon xp 2000 אם אני יקנה amd sempron 2800 256L2...יהיה שיפור? לפי מה שאני יודע ה-sempron הוא גירסה מוחלשת של athlon בגלל ה-L2 הנמוך שלו יחסית... האם בכל זאת שאני יחליף בינהם אני יראה שיפור ואם כן עד כמה הוא משמעותי? דרך אגב...רציתי לדעת מה זה palermo ???
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser") אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כ אם אפשר לקבל גם הצעת מחיר בנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לב תודה נ.ב. יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט איזה זיכרון לקנות עם הלוח האם החדש - gigabyte 7vrxp (kt333 מצד אחד ההיגיון אומר לקחת מן הסתם זיכרון DDR 333 כי הוא ינצל את כל הפוטנציאל של הלוח אבל מצד שני לאחרונה מחירי הזכרונות 266 DDR ירדו ונוצר הבדל במחיר שממש לא משתלם במיוחד כשאין DDR 333 עם CAS2 ... בקיצור האם כדאי לי לקחת DDR 266 CAS 2 או DDR 333 cas 2.5 תשימו לב שההבדל ביניהם כרגע הוא בערך 20 דולר!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ובכן כחלק מרכישת המחשב החדש שלי אני כמובן צריך זכרונות חדשים. חיפשתי וחיפשתי ולבסוף מצאתי-2 אשר משכו את תשומת לבי. מדובר על הסטים הבאים: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-10666CL7D-4GBXH 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-12800CL9D-4GBXL העניין הוא שעל פניו אלה הם רכיבים הנראים מעולים מבחינת נתונים ומבחינת מחיר, לעומת זאת קראתי עליהם ביקורות מעורבבות, חלקן לחיוב וחלקן לשלילה. השאלה שלי היא למעשה האם יש למישהו כאן ניסיון עם רכיבים אלו ומה היא דעתו עליהם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/15/analyst-sees-nvidia-as-potential-buyer-for-amd/ http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20080214105804_Analyst_Expects_Nvidia_to_Acquire_AMD_Despite_of_Chances_to_Lose_x86_License.html
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה לוח אם MSI H97 GAMING 3 , מעבד I5 4690 3.5 GHZ וזכרון 8 ג"ב DDR3 1600. ניסיתי להרכיב אותם ביחד המחשב נדלק אבל אין תמונה מסך שחור.. אני חושד שהספק שלי חלש ולא מחזיק לי את המערכת , האם אני צודק או שהרכיבים הללו לא יכולים לעבוד ביחד? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, הלכתי לרכוש ב-ksp זכרונות ddr 3 2x4GB 1333mhz. ללוח אם שלי שהוא מסוג: intel dh55tc. באתי הביתה התקנתי את הזכרונות והווינדוס בא להיטען ואחרי 3-5 שניות מופיע לי מסך כחול 0x000000a -irql-not-less-or-equal וגם הופיע לי מסך כחול נוסף 0x00000019 bad header blue יש לציין כשנכנסתי לביוס הוא מזהה את הזכרון, אשמח לעצות כי אני מהבוקר מנסה למצוא פיתרון. עידו. **עידכון : עכשיו קופץ גם מסך כחול עם 0x00000007e.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני משתמש במחשב שמכיל לוח אם P67A-UD3-B3 וזכרונות 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9. אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שפועלת במחשב באופן משמעותי, ומתלבט בין הוספה של זכרונות 2X8GB לזכרונות הקיימים לבין החלפה שלהם בזכרונות 4X8GB. השדרוג נועד לשימוש שוטף ביישומים שדורשים כמות זיכרון גדולה, כגון הפעלה של מספר מכונות וירטואליות. אילו זכרונות 2X8GB ניתן להוסיף באופן שבו לא תהיה איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות הקיימים? לחלופין, האם מוטב לרכוש שני סטים זהים של זכרונות 2X8GB לצורך החלפת הזכרונות הקיימים? האם להערכתם צפוי להיות הבדל מורגש בין כמות זכרון כוללת של 24GB (סטיקים של 2X4GB ו-2X8GB) לבין 32GB (סטיקים של 4X8GB), באופן שמצדיק את התוספת הכספית הנדרשת עבור ה-8GB הנוספים?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אחד הסוקרים ביוטיוב פירסם ביקורת שמראה למה ללוח האם הזה של אסוס יש רק 4 שלבים לvrm ולא twin 8 כמו שהם מפרסמים. הלוח הזה עולה 300 דולר, וממותג על ידי אסוס כלוח high end. הוא מסביר גם למה זה לא טוב ומה החסרונות והיתרונות במה שאסוס עשו. מביקורות אחרות שראיתי, הvrm באמת מתחמם הרבה יותר מאשר לוחות של חברות אחרות. ברחבי הרשת אנשים מחזירים את הלוח בעקבות המידע הזה. מדובר בבעיה בעיקר עם מעבד כמו i9 9900k , ולמי שעושה oc. הביקורת הזאת יכולה להיות תקפה גם ללוחות אחרים של אסוס, ובכל מקרה מדובר בסרטון טכני ומעניין לדעת ולהבין.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מרבית החובבים ברשת כמונו, הרי ישר כמו אינסטינקט מותנה בונים על כך, שאם קונים מעבד מכפלה פתוחה אז הרי ברור שנדחוף אותו למקסימום תדר שהוא מסוגל לו. אחרת לשם מה קנינו מעבד כזה מלכתחילה נכון ? אז זהו, העניין הוא שלא בכל המקרים הדבר כדאי או נדרש כלל, משום שלא בכל סוג של מעבד מתקבל שפור בר מהות או רלוונטיות תחת המהרה מסוג זה. סוקר מוכר ברשת (ניקולאס) החליט לבדוק את הנושא: הוא לקח את אחד המעבדים הכי פופולריים כיום והכי נמכרים בשוק ה- enthusiasts - את מיודענו ryzen 2700x, וביקש לבחון את ביצועיו - כאשר פעם אחת הוא בתדרי stock שמביאים אותו לאזור 4.0Ghz ופעם שניה כאשר זה מומהר לתדר עבודה המקסימלי המוכר לנו 4.2Ghz ומצא ממצא…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר די סגור על לוח אם למחשב שלי אבל ליתר בטחון אשאל בכל זאת. הלוח שאני מתכנן לרכוש הוא GIGABYTE GA-P67A-UD3 השאלה שלי היא, ללא קשר למחיר ובלי לחשוב על SLI, האם לאדם שמתכנן OC אבל לא אקסטרים יש סיבה לרכוש את אחד מהלוחות הבאים: GIGABYTE GA-P67A-UD4 ASUS P8P67 PRO -- לא יודע אם זה משנה אבל ליתר בטחון, המערכת תכלול 8-16 גיגה זכרון. כרטיס GTX460 ומידי פעם תהיה תחת מאמץ של 99% לשעות ארוכות (8 שעות ומעלה לעיתים) ומספר דיסקים קשיחים כמספר החיבורים האפשריים. -- אני עדיין שוקל את האפשרות לעשות SLI בעתיד ואם אחליט שכן אז מן הסתם אצטרך לזנוח את הבחירה הנוחכית ואלך על אחד מהשניים. תודה רבה ושבת שלום (:
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שימו לב ל-FPS בגיימינג...אותו מחיר יש להם:
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
*כותרת* למה אמרו לי שXP PRO\ לא תומך במעל CORE 2 DUE, ויש לי QUAD CORE עם ווינדוס אקס-פי. אז אני רוצה להיות בטוח שזה לא ישפיע על המערכת שלי. מחכה לתגובות, תודה רבה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו כאן קנה/הרכיב מחשב עם הפלטפורמה החדשה של amd ? יש התרשמויות ? תמונות ממחשב כזה ?
-
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש איזה שמועות באינטרנט, שמערכות מחשב שנועדו למעבדי SandyBridge החדשים עושים בעיות אם צורכים יותר מ-1.5V. אם זה נכון, אין הרבה מבחר לזכרונות שיפעלו במהירות 1600MHz , ויצרכו 1.5V. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-