מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו בנושא אני מחפש המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. כרגע יש ברשותי מעבד E6600 עם 4GB של DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTX. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המעבד הכי שווה מבחינת מחיר ומה שמקבלים עבורו, ההבדל ביצועים למשל בין i7 ל i5 גדול כמו ההבדל מחירים? משתלם להוסיף עוד לתקציב בשביל i7? לוח אם אעדיף משהו עם כמה שיותר חיבורי Sata, יש לי שלל כוננים.. גם אשמח למשהו שלא ימס בחודשי הקיץ החמים. בקשר לזיכרון אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה 4GB ולא יותר המחשב לא יעבור OC ולא יקורר עם מערכת קירור מים. העדפה גדולה לKSP אם אפשר, פשוט יש סניף מאוד קרוב אליי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את הלוח asrock z87 extreme 3. http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme3/ ורשום שיש: 6xusb 2 6xusb 3 אבל בפועל הפאנל חיבורים האחורי אין את כל החיבורים הללו ורשום שחלק מהם זה via header. מזה אומר?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגם ה-Swift Canyon העתידי בפלטפורמה הזעירה של אינטל מוצג באופן בלתי רשמי, ומבטיח עוד יותר יכולות ומאפיינים מכל מה שהיינו רגילים לקבל עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לדור-הבא-של-מחשבי-ה-nuc-מבית-אי/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גרפיקה מובנית, בקר זכרון מובנה, וגם HT חוזר. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070328-intel-aims-nehalem-at-amds-fusion-integrated-graphics-on-die-memory-controller-smt.html דורון
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט הנוכחי והישן שלי: מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 4 ג"ב 2x2 dr2 800 כרטיס מסך Radeon HD 6770 אני מחפש להוציא את המיץ מהמפרט הזה, יש כמה משחקים חדשים יחסית שיכולים לעבוד טוב על המפרט הזה בתנאי שהזיכרון ישודרג ל-6 או 8 ג"ב. ראיתי זיכרונות באיביי שנמכרים בגרושים ושמעתי על סיפורי זיופים, איך אפשר לזהות זיכרונות מזוייפים ומאיפה מומלץ לרכוש באיביי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מרבית החובבים ברשת כמונו, הרי ישר כמו אינסטינקט מותנה בונים על כך, שאם קונים מעבד מכפלה פתוחה אז הרי ברור שנדחוף אותו למקסימום תדר שהוא מסוגל לו. אחרת לשם מה קנינו מעבד כזה מלכתחילה נכון ? אז זהו, העניין הוא שלא בכל המקרים הדבר כדאי או נדרש כלל, משום שלא בכל סוג של מעבד מתקבל שפור בר מהות או רלוונטיות תחת המהרה מסוג זה. סוקר מוכר ברשת (ניקולאס) החליט לבדוק את הנושא: הוא לקח את אחד המעבדים הכי פופולריים כיום והכי נמכרים בשוק ה- enthusiasts - את מיודענו ryzen 2700x, וביקש לבחון את ביצועיו - כאשר פעם אחת הוא בתדרי stock שמביאים אותו לאזור 4.0Ghz ופעם שניה כאשר זה מומהר לתדר עבודה המקסימלי המוכר לנו 4.2Ghz ומצא ממצא…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ללוח האם שרכשתי יש שני כניסות אינטרנט [קוראים לזה Ethernet, לא?] מדוע? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם זה נכון שכדי לקבוע את כמות הזיכרון הווירטואלי שבמחשב צריך להכפיל ב שתיים וחצי את כמות הזיכרון הפיזי ??? ואם כן למה אי אפשר להכפיל ביותר ??? תודה...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מיני אתרים כדוגמת: ולא מצאתי אזכור. אני מחפש לדעת איזה מעבד חזק יותר בביצועים. האם: Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.0 GHz 925 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz או Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.6 GHz E2140 1MB BOX 64Bit 800MHz ומה זה אומר ההבדל ב cache?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט כמה לקנות...
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן רכישת מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. ראיתי שיש גם סוקט 1155 וגם 1156 מה ההבדל ומה עדיף? 2. הבנתי שיש בעיה עם הלוחות בעלי CHIPSET P67 , יהיו מחוברים למחשב 3 כוננים קשיחים ושני צורבים ? האם אמורה להיות בעיה או לחכות? 3. האם כדאי להשקיע בכונן SSD למערכת ההפעלה? הבנתי שיש לו "מחלת ילדות" ואם הזמן הוא מעבד ממהירותו . תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-