עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by haim652,

שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Kayfun4ik,

שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser") אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כ אם אפשר לקבל גם הצעת מחיר בנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לב תודה נ.ב. יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היום שיחקתי ב americas army ברשת ובו זמנית הייתי עם חברה שלי ב skype המשחק עבד בצורה מזוויעה ה fps שלי נפל לרצפה מה אפשר לעשות? (אני סגור על זה שזה מעבד,תקנו אותי אם אני טועה..)

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי מה לפחד לקנות מעבד בTRAY??? בחנות WELLCOM אמרו שנשאר להם רק TRAY

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by pro,

איזה זיכרון יש לך במחשב

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Faibi,

*כותרת* למה אמרו לי שXP PRO\ לא תומך במעל CORE 2 DUE, ויש לי QUAD CORE עם ווינדוס אקס-פי. אז אני רוצה להיות בטוח שזה לא ישפיע על המערכת שלי. מחכה לתגובות, תודה רבה מראש!!!

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אחד הסוקרים ביוטיוב פירסם ביקורת שמראה למה ללוח האם הזה של אסוס יש רק 4 שלבים לvrm ולא twin 8 כמו שהם מפרסמים. הלוח הזה עולה 300 דולר, וממותג על ידי אסוס כלוח high end. הוא מסביר גם למה זה לא טוב ומה החסרונות והיתרונות במה שאסוס עשו. מביקורות אחרות שראיתי, הvrm באמת מתחמם הרבה יותר מאשר לוחות של חברות אחרות. ברחבי הרשת אנשים מחזירים את הלוח בעקבות המידע הזה. מדובר בבעיה בעיקר עם מעבד כמו i9 9900k , ולמי שעושה oc. הביקורת הזאת יכולה להיות תקפה גם ללוחות אחרים של אסוס, ובכל מקרה מדובר בסרטון טכני ומעניין לדעת ולהבין.

9. 1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שימו לב ל-FPS בגיימינג...אותו מחיר יש להם:

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by most,

כרגע יש לי amd athlon xp 2000 אם אני יקנה amd sempron 2800 256L2...יהיה שיפור? לפי מה שאני יודע ה-sempron הוא גירסה מוחלשת של athlon בגלל ה-L2 הנמוך שלו יחסית... האם בכל זאת שאני יחליף בינהם אני יראה שיפור ואם כן עד כמה הוא משמעותי? דרך אגב...רציתי לדעת מה זה palermo ???

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מרבית החובבים ברשת כמונו, הרי ישר כמו אינסטינקט מותנה בונים על כך, שאם קונים מעבד מכפלה פתוחה אז הרי ברור שנדחוף אותו למקסימום תדר שהוא מסוגל לו. אחרת לשם מה קנינו מעבד כזה מלכתחילה נכון ? אז זהו, העניין הוא שלא בכל המקרים הדבר כדאי או נדרש כלל, משום שלא בכל סוג של מעבד מתקבל שפור בר מהות או רלוונטיות תחת המהרה מסוג זה. סוקר מוכר ברשת (ניקולאס) החליט לבדוק את הנושא: הוא לקח את אחד המעבדים הכי פופולריים כיום והכי נמכרים בשוק ה- enthusiasts - את מיודענו ryzen 2700x, וביקש לבחון את ביצועיו - כאשר פעם אחת הוא בתדרי stock שמביאים אותו לאזור 4.0Ghz ופעם שניה כאשר זה מומהר לתדר עבודה המקסימלי המוכר לנו 4.2Ghz ומצא ממצא…

15. מפתחת השבבים לא מצליחה להשתחרר מהתקופה הרעה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-להפסיד-ולהצטמק-עוד-רבעון-נוראי/

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by nec_000,

מבוא: אולי זה יראה או ישמע קצב מוזר, אבל בסבב הזה לא מעבדי הצמרת K הם שמככבים בפוקוס הבכורה של השקות המעבדים החדשות של דור 10 מבית אינטל. שכן הסדרות היקרות עם ה- K בסוף, אלו שעולות 300-500$, די הוכיחו עצמן שאינן מעניינות את הסוקרים ואת הקהילה החובבת את התחום. הם אינם מציעים תמורה הולמת למחירם, ולא מביאים לזירה משהו חדש או מעניין. מנגד המקום שבו מתקיימת תחרות עזה (בסבוב הזה של אמצע 2020) איפה שעיקר התחרות מצויה, איפה שיש חידושים ברורים המשנים סדרי עולם ממש לעומת טרום חודש מאי 2020, זה בנתח השוק שבו יש את עיקר הבשר - הנתח שוק שבו נמכרים רוב רובם המכריע של המעבדים והמחשבים החדשים. סגמנט ה- value המורכב ממעבדי 6 ליבות וגם 4 ליבות (עם HT פע…

17. היי, ברשותי לוח האם - GA-X79-UD3 של GIGABYTE ובאתר היצרן מופיע הPDF הבא ובו רשימת הזכרונות שהלוח תומך בהם: http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_x79-series.pdf אני מסתכל על corsair , השורה האחרונה: cmz16gx3m4a1600c9 ומעוניין לקנות את זה: https://www.tms.co.il/product/11031 שזה cmz16gx3m4x1600c9g cl9 עד כמה שאני הצלחתי להבין, מה שאני מעוניין לקנות אמור להיות תואם, אבל אני חושש להשקיע 860 שח ולהיווכח שלא, האם הזיכרון שאני מעוניין לקנות באמת תואם? מה ההבדל בין ה-X שמופיע אחרי ה-4 בשם המוצר, וה-G שמופיע בסוף? האם זה חשוב שכרגע הכרטיסי זיכרון של המחשב שלי דורשים 1.5V בעוד שזה שאני מעוניין לקנות דורש 1.35V? תודה רבה על התגובה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Director,

אהלן, בקרוב אני משדרג את המחשב בתקציב לא ככ גבוהה. חשבתי ללכת על ה 2120, למשחקים בעיקר. עכשיו ראיתי שבעוד 200 250 שח אפשר לקחת את ה 2320, השאלה היא אם התוספת שווה את המחיר? מה ההבדל בין ה2320? לבין ה 2400 / 2500? וההבדלים זה רק המהירות? יהיה כרטיס מסך 6850 ויתחבר למסך דל 23 וטלוויזיה 32״. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מערכת AMD עם מעבד Athlon 64 X2 4600+ 2.4GHz Winsdor AM2. הספק הוא ספק מסוג HEC TRTF 400W עם 28A על גבי מסילת ה 12V. השאלה היא האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך מסוג ATI HD6850 או 6870 בלי להגביל? המסך הוא סמסונג 22" עם רזולציה 1920X1200. השאלה כאן היא עד כמה המעבד יגביל את הכרטיס אם בכלל.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/

• 48 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by sagigi21,

היי, יש ברשותי ASUS P5Q3 עם 4GB ram של A-DATA. ברצוני להרחיב את הזיכרון ללפחות 8GB שיחזיקו לי עוד שנתיים עד שאחליף את המחשב. המעבד הוא Q9550(ולכן תומך עד 1333MHz). בביקורי האחרון בKSP לא מצאתי זיכרון שמתאים לP45. אודה למי שימצא עבורי זיכרון תואם. בתודה, שגיא :-)

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלושה וחצי חודשים לפני שצפויה הכרזתם הרשמית, מתפרסמים מפרט וצילומים של מעבדים שולחניים מרובעי ליבות מהארכיטקטורה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/skylake-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%94-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8/

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים