עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DAVIDKI19,

DIMM1: Nanya M2Y2G64CB8HA5N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 ) (7-7-7-20 @ 533 ) (6-6-6-17 @ 457 ) מה אומר ה @ שהזכרון ב OC? האם אפשר לעשות עם הזכרון הזה OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה יותר כדיי 1 GB עם 7600GT או 2GB עם 7600GS השאלה היא האם ויסטה יעמוד על שתיי סטיקים של 512?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת איזה זכרונות TCCD טובים לOC שלא צריכים הרבה זרם וכמה שיותר זולים יותר טוב בארץ? ד"א אני צריך גיגה בdual channel תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  4. ה-Inq מדווח על מעבד Barcelona ב-3.0 GHZ עם 3 כרטיסי מסך... Not much more to say, 3.0 GHz, three 2900XTs and lots of available gaming goodness. You will notice that the two cards connected with a bridge, a third in software. It works, it runs games, and I want one

• 121 תגובות
    • 13.9k צפיות
  5. Started by QuAKeR_996,

לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד וזכרונות חדשים 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL התקנתי אותם לבדי והכל טוב ויפה (כמובן שהתקנתי מחדש את XP ואת כל הדרברים שצריך ) הבעייה היא די מוזרה וגם מעצבנת כי היא מתרחשת באופן רנדומלי לחלוטין - כלומר אני לא יכול לדעת מתי היא תקרה. (יש לציין שהבעייה לא קרתה עם החומרה הישנה שלי בכלל ! ) זה קורה סתם לא משנה מה אני עושה, פתאום נהיה BSOD (מסך כחול) וההארד דיסק נכבה (אני שומע אותו נכבה) וכתוב לי "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" ועוד כמה דברים למטה. אני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי כי יש היסתברות גבוהה שהתקלה לא תתרחש ואז סתם הל…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל מה בעצם ההבדלים בין תזמונים לבין CAS LATENCY? לא יכולתי שלא לשים לב שזכרונות עם CL2 או בעלי תזמונים יותר טובים עולים פי כמה וכמה מזכרונות רגילים..מתחילים מ1000 הדגמים של ה512 מגה...בעוד ש512 רגילים עולים 500-600 שקל.. במה משמעותיים התזמונים של הזכרונות השונים?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by free fraek,

חיפשתי בפורום על הציפסטים ולא ראיתי הלוח אם הוא של AM2 ASUS עם אנפורס4. :-\

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by hell,

אני מתכנן ליקנות שילוש חדש ויש לי מיש שירקיב אותו במארז אני די נעול על פנטיום אבל גם AMD בסדר אני צריך לוח אם כרטיס קול הכי טוב יחסית לOB שיהיה 5 ערוצים ולפחות 4 PCI רצוי שיהיו כמה שיותר סלוטים לזיכרון ושיהיה טוב לOC בעתיד מעבד אני חושב ש P-4 2.4 800MHZ 512CACH יספק אותי במיגזר הפנטיום ו 2500+ אם מדובר על AMD זיכרון 400 אבל סטיק 1 של 256MB גם די טוב ועמיד ל OC הארד דיסק ברור ש 7200RPM ורצוי 8 BUFFER אני ממש מיתלבט לגבי הלוח תנו עצות

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by roy123,

‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  12. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ל E4400 ברצוני לדעת איזה לוח אם טוב יותר לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי לקנות? אני מעדיף משהוא זול וטוב שיתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  13. Started by Basic,

שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, יש לי דף עבודה בלימודים בנושא מעבדים והשוואתם, כל מעבד אני צריך לבדוק חברה ,כמה ליבות,soc ,צריכת חשמל tdp ,גודל זיכרון מטמון ומהירות שעות וייעוד: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון. סתם לדוגמא : i3-2120 מצאתי את כל הפרטים האלה אבל איך אני יודע אם הוא קיים גם לנייח וגם לנייד? אני אשמח לעזרה רק בנושא הייעוד שלו: pentium iv 2.8 itanium2 a5x celeron5 xeon e7-8830 opteron turion tegra3 athlon 64 x2 i7-376qm atom n2600 c7-m e3-1225 core 2 duo e8400 a9 -arm turion 64 x2 i7-3770 i5-3320m i3-2120 אני לא מבקש שתחפשו לי את זה.. פשוט אם אתם יודעים מה הייעוד של כל אחד מהמעבדים: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון יעזור,חיפשתי אך לא מצאתי ברשת. תודה@!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by explize,

שלום לחברי הפורום לאחר מעבר על עמודי מידע בפורומים בארץ ובעולם יצא לי להרחיב ידע במושגים בסיסים אבל לא לקשר בינהם כ"כ. אני עומד לקנות מחשב לאחר שעד עכשיו אני עובד עם P3 933MHZ ועד למעבד זה יש לי ידע די טוב במחשבים הרכבה ופרוק וכו' הבעיה שאני מפגר בשנתיים בחומר של החומרה החדשה. המחשב ישמש בעיקר לצורך עיבוד מוזיקלי(כרטיס של M AUDIO) וקצת מדיה של תמונות ועיבוד סרטים(פרמייר...אבל בקטנה) ההחלטה היתה ללכת על מעבד E6400 ועם לוח ג'יגהבייט 965P DS3 השאלה שלא הבנתי איך מתאמים זיכרון מתאים, מושגים כמו 1:1,CL,מוצרים שהומלצו ע"י היצרן, חוסר השפעה של הקונרו מול תזמונים, תזמונים אין לי נסיון בOC אבל הייתי שמח להשאיר את האופציה פתוחה בהתייחס לזה שהבנתי שאפשר להקפיץ את המעבד לביצועים של ה…

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שיהיו כמה שיותר תואמים אחד עם השני מתכוון לשלב איתם HD4850..ו2GB זיכרון ושאר המפרט שלי... תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by shkaf,

מעוניין לקנות לעצמי עוד כרטיס זכרון אחד, רוצה לקנות 512 כי אין לי אפשרות יותר, הלוח אם פשוט לא תומך אז ככה אני מתלבט בין 512MB Kingston HyperX (CL2) ל 512MB Corsair (CMX) CL2 בKSP שניהם עולים 350 אז אני שואל בתכלס מה עדיף לא מעוניין לבצע OC על הזכרון דרך אגב שניהם DDR 400 תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  19. הבנתי שמשחקים לא משתמשים בשתי ליבות... אז אך אני עושה שאחת תהיה על המשחק ואחת תהיה על התוכנות? עכשיו השאלה היא כזו האם זה עדיף לעשות שאחת תפעל רק אם התוכנות ואחת תפעל רק אם המשחק ככה כשליבה אחת לתוכנות וליבה אחת למשחק, המשחק יפעל יותר טוב לא?

20. Started by prima,

לפני שאני כותב את שתי הלוחות אם אני רוצה להגיד שאני לוקח אותם למעבד AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 אז: הלוח הראשון- ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) הלוח השני- Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) מה עדיף בבקשה תענו זה דחוף ותענו בכנות!!

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by r1v,

מה פירושו של כל מושג? Q6600 Tray, Q6600 CONROE Box, Q6600 OEM. במיוחד חשוב לי ה-OEM, ולמה הוא יותר זול, והאם זה משנה לביצועיו של המעבד? אני יודע ש-Tray זה בא בלי קירור, ו-BOX זה בא עם קירור סטוק, האם אלה כל ההבדלים? ושוב, האם יש הבדל כ"כ משמעותי בין OEM לשאר הגרסאות? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. http://www.59hardware.net/actualit%C3%A9s/cartes-m%C3%A8res/carte-msi-z87-mpower,-le-tour-en-image-2013051414241.html חייב לומר ש MSI לא מפסיקים להפתיע לטובה... תראו איזה עיצוב עשו להיטסינק.. פשוט יפייפה (בעיניי). כמובן השינויים לא רק קוסמטיים. לעומת ה Z77 יש כמה תוספות נחמדות כמו סלוט MSATA, שני חיבורי 8 פין אופקיים למעבד. הורידו את הכפתורים של ה OC ג'יני, ריסט וכו' לאיזור יותר נגיש מעט (או שלא?). שקעי אודיו מוזהבים, מה שאומר שהם לא יקבלו קורוזיה בקלות. אחד הדברים שאהבתי בלוח הזה ובלוח הקודם זה ה IO, למרות שבחדש אני לא רואה את המודול של הבלוטות' ו WIFI וחבל כי זה אחלה תוספת. עושה רושם גם שהפעם MSI הלכו על צ'יפ אחר לסאונד במקום THX של קריאטיב ב Z77. בכל מקרה, אם מישהו מת…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by k_700,

זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  24. היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zgd,

שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.