עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, כחלק משילוש צפוי.. אני מחפש זיכרונות עם תמחור נמוך, כלומר לא מהפרמיה הגבוהה.. הדרישות הם כאלו: 2X512mb, PC3200, שיספקו עבודה אמינה במהירות הנתונה אך בטיימינג נמוך (2-2-2-5). כאשר אוברקלוקינג..(העלאה מעל המהירות המוצהרת) אינו ברשימת הדרישות. איני מוגבל בזמינות לרכיבים בארץ.. תודה על העזרה, אורי.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by DeepShit,

נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  3. יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, אני לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב. איזה לוח אם כדי? או שכדי אחר בכלל... 405 ₪ - MSI ZH77A-G41765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING הינה המפרט: *******בלי לוח אם******* 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 320 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2315 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 WIndforce X3 4GB 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 95 ₪ - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 140 ₪ - Scythe Katana 4 85 ₪ - Corsair Air Series SP120 Quiet Edition High Static Pressure 120mm Fan

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב המעבד שנמצא אצלי בתקציב כרגע הוא (כפול ליבה)E6750 לפי מה שהבנתי בינואר יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD השאלה שלי היא בתקציב של ב1000+- יצא מעבד יותר טוב ששוה לחכות לו?? וגם אולי יש סיכוי שיהיה מעבד מרובע ליבות בתקציב הזה?

6. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים

7. אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by yoni66,

מה ההבדל בין FSB לBUS?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ammir,

שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  11. בעיקרון אני ממשיך פה את הדיון שהתחלתי בת'ראד אחר בגלל שננזפתי ע"י אחד האחראים ;D http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373087.0 בנוגע לשאלה שHuGeMouTh העלה, כן דיברתי עם החנות ואין להם אותם במלאי ואמרו לי שיגיעו רק בעוד שבועיים... אז שאלתי היא, איזה זיכרונות מומלצים לקנייה במחיר עד 400 תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by roma4k,

בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. http://www.kingston.com/dataSheets/HX316C10F_8.pdf http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c11s-8gis יש לי את הGSKILL, ואני יכול לקנות מחבר את הקינגסטון, האם אפשר לשלב ביניהם בלי לפגוע בביצועים על המחשב? זה הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4971#ov תודה רבה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שלום ידידי המלומדים הרכבתי לעצמי מיפרט - שאני מאוד מרוצה מימנו = והרבה הרבה ביזכות הפורום הזה מעולם לא הגדרתי שאני מעוניין בOC = אבל מעניין אותי לדעת...אם פעם בעתיד אני ירצה להגיע לזה מה הפוטנציאל ? מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O זיכרונות: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4: לוח של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 מה שאני שואל זה - מה פוטנציאל ההמהרה שיש לחומרה הזו ( אם בכלל)? 1 למעבד ? 2. לכרטיס המסך ? 3. לזיכרונות ? THX(מי יודע = אולי בעתיד אוכל לשחק עם זה?)

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by N.S,

amd athlon xp 1800=כמה מגה הרץ?? ה1800 אטלון אקס פי זה המגה הרץ???

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. 1) האם הלוח הזה נחשב MATX ? 2) האם כדאי להשקיע על הלוח לעיל לעומת 780G ? 3) איזה לוח אם מומלץ מתחרה יש לאינטל (MATX כמובן) שכדאי לי לשקול כנגד הלוחות שציינתי לעיל ? לגביי תקציב אני רוצה לשמוע על ההצעות שלכם והתגובות שלכם בטרם אחליט g0vner_x3

19. ערב טוב לכולם! יש לי לוח אם msi 945pl, neo-f 7.1 עם 512 MB זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ל2 GIGA זיכרון, אשמח לקבל המלצות של זיכרון טוב שיהיה מתאים ללוח אם שלי אם יש משהו טוב מאייבורי או KSP אשמח.. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים, שירים, מעט משחקים אבל אני מעמיס הרבה על המחשב.. תקציב אני מניח שלא יותר מ200 ש"ח.. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by YovalAAA,

לדוד שלי יש תמעבד כמו שלי AMD 720 עם לוח 770 REV 2 הוא שואל איך הוא פותח תליבה הרביעית ואם הוא יכול בכלל לפתוח

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by OmerS,

שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. אני רוצה לשדרג לוח אם הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3206 והזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3251 מיועד ל OC חזק ולCF

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  24. המפרט שלי מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel יש לי 3 גיגה זיכרון לא מספיק לי אני רוצה להוסיף 3 או 6 גיגה עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לקנות זכרונות שהם לא באותו מהירות /חברה ? תקציב בין 400 ל 600 אפשר לחרוג רק אם באמת עדיף או שזה 6 גיגה ולא 3 וחריגה עד 100 150 בגג בתודה עמית

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים