עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Cowerd,

אממ אני קונה מנועה מחשבים מחשב ואני מתלבט בין הזכרונות זה פשוט הורג אותי.. אני רציתי לקנות את ה-OCZ PC3200 400mhz rev 2.0 platinium 2-2-2-5 או את ה-OCZ Gold PC3200 400mhz 2-2-2-5 BH-5 עכשיו אני לא יודע מה עדיף למשחקים... כי אני גיימר... ולא אוברקלוקר אבל בעתיד אני בטוח יעשה אוברקלוק... אממ אמרו לי לקחת את ה-GeIL 2gb Dual channel value אבל המחיר שם 3200 מזה צריך להיות זה אמור לעלות בכלל 1500 מקסימום טוב אז תגידו לי מה לעשות מה עדיף לי לקנות למשחקים...

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by rafi k,

יש לי128MB זיכרון ואני רוצה להגדיל אותו מחשב: INTEL CELERON 1200 MHZ AMI 6.27.10 מה אתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  3. אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש וחצי קניתי מעבד AMD 64 2800, והרכבתי אותו על Abit KV8 Pro K8T800 Via Chipset. מאחר ולא היה ביידי יותר מדי כסף, קניתי סטייק זיכרון אחד בלבד של 256 מגה של A-Data מKSP. עכשיו, ברצוני להגדיל את הזיכרון. מאחר ואני מריץ AMD, אני מניח שאין יתרונות ב Dual Memory, ככה שחשבתי לקנות סטייק נוסף של 512 מגה של A-Data שוב, מ - KSP. שהתקשרתי להזמין, הם שאלו אם אני בטוח ששתי הסטיקים יעבדו ביחד. בדקתי את העסק באינטרנט ולא בדיוק מצאתי איזכור למידע כזה. האם ישנה סיבה כולשהי שהזיכרונות לא יעבדו ביחד (למרות שהם מאותה חברה, ולכן אני מניח שה Cas Latency שלהם זהה .. ) ? או שאולי ליתר ביטחון כדי ללכת על 256 מאותו סוג (למרות שאני משחק הרבה ).

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. ומה בדיוק להתקין חוץ מה-NFORCE 3 ? (כרטיס קול יש לי לא OB) http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=607&kind=1 ועוד משהו זה איזה תוכנה למדידית טמפ' עדיף לי להוריד או שיש לי משהו שבא עם הלוח?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום לחבר יש פנטיום 2 (אני חושב 38m זיכרון וכל המיפרט אני לא יודע בדיוק אבל זה של פנטיום 2 סטנדרט לא משו מיוחד) עכשיו התקנתי למחשב הזה כונן dvd ורואים את הסרט איטי קצת ועם מגדלים תתמונה זה יוצא מהתוכנה שרואים בה.. עכשיו מימה דבר זה נובע? תודה

• 12 תגובות
    • 641 צפיות
  7. תמונה אחת שווה.......

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by domiel,

עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. ואני לא מדבר על ה Itanium2 אלא על ה P4 יצאו כאלה חדשים? אם כן אפשר לינקים לכתבות ולעידכונים על זה? אם לא אפשר לדעת אם מוזכר שיצא כזה דבר בעתיד?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. מה עדיף לקחת, אסוס P5B DLX או P5N-E 650i. אם אני קונה את הP5N-E אני מקבל אתו גם קירור ב-250 שקל, אם אני קונה P5B DLX אני לא מקבל איתו קירור למעבד. כן, אני מתכנן OC והתקציב שלי הוא עד 1150 ש"ח. כמו כן, איפה נמצא הג'מפר\כפתור של הCLR CMOS ב-P5B DLX? תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by manz11,

שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by EyalOnn,

היי אני רוצה לשדרג ללוח אם תומך pci-e ושגם יתמוך ב-ddr1 and ddr2 אבל שלא יוגבל ב-pci-e*4 אלא שיהיה pci-e*16 בכמה שפחות כסף..יש הצעות? דרך אגב יש לי lga 775 כך שאני לא צריך להחליף מעבד או משהו כזה...וגם שהלוח אם יתמוך ב-sata2 ו-sata1 כי הדיסק הקשיח שלי הוא sata1 אבל אם אני אקנה דיסק חדש אז אני מניח שהוא יהיה sata2...אז אני צריך תמיכה בשניהם..אם אני אזכר בעוד פרטים אני אוסיף עוד דבר חשוב שרציתי לדעת זה, פשוט ה chipset של הלוח אם שלי הוא i865pe וראיתי על לוחות אם שונים שכתוב 915, 945 וכו'.. אז זה יתמוך גם בשלי? או אם אני מחליף את הלוח אם זה לא משנה כבר? ויש לי מעבד 32bit אז אם אני ארצה אח"כ לשדרג ל-64bit ישנה בעיה? או שאפשר לבחור לוח אם שיתמוך גם ב-32bit וגם ב64bit?

• 14 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by skyfire,

שלום רב, אני מעוניין להוסיף זכרונות. הזכרונות במחשב שלי הם - 2X256MB בתזמונים: 2-6-3-3 השאלה שלי היא האם אני צריך זכרונות זהים בתזמונים לאלו שיש לי או שמספיק רק שיהיו CL2 תודה.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by SnakeBite,

רציתי לדעת כמה חיבורי sata יש מקסימום בלוח??כאילו בלוח שיש בו הכי הרבה חיבורי sata כמה יש שם? האם זה 8 או 10 אני לא סגור על זה...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. כל 2 סטיקים זהים יעבדו בDUALCHANNEL? או רק 2 סטיקים שרשום עליהם KIT DUALCHANNEL (יותר יקרים מהרגילים) ומה החסרונות ומה הייתרונות בזה?

• 14 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by xtract1,

רציתי לדעת מזה בדיוק הסטפינג הזה..מה ההשלכות שלו.. ויש לי מעבד AMD 3800 DC בסוקט 939 ובאוורסט אני רואה שהסטפינג שלי . JH-E6 עכשיו השאלה אם זה טוב? (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by trxman,

אהלן לאחרונה אני רואה כמה המלצות על הלוח הזה, בעיקר בגלל יחס מחיר/תמורה שלו..נכון? אני אוטוטו עומד להזמין מחשב לאחותי, ובהתחלה בחרתי בלוח KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, אך אמרתי לעצמי שהיא לא ממש צריכה לוח כזה, המחשב הוא מיועד גם לעבודה משרדית וגם משחקים (וממש לא אוברקלוק), אז אם אני לוקח את האסרוק, זו תיהיה בחירה טובה? (200 ש"ח פחות, יהיה אפשר לשדרג במקומות אחרים)..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by Little_Nigger,

זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by ssib,

היי אנשים דיי חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מה ההבדלים בטכנולוגיות בין 65 ל- 90 ננ"מ במעבדי AMD. ראשית, מבחינתי המטרה היא מעבד ל- HTPC ונדמה לי שקראתי איפשהו ש- 65 עדיפים ל- HTPC היות ופולטים פחות חום. מצד שני משהו אמר לי שיש לו 5200 (90 נ"מ) וגם ב- 100% לאורך זמן הוא לא עובר את ה- C50. אני תוהה האם כדאי להוסיף את הכסף ולקנות את ה- 5200 המבוסס על טכנולוגיית 90 NM(תקנו אותי אבל נדמה לי שיותר ישנה).. האם היא פחות טובה? האם בגלל ההבדל הטכנולוגי ה- 5200 צורך יותר אנרגיה ולכן פחות חסכוני. האם שווה להוסיף את הכסף בשביל לקבל את המעבד החזק יותר (בכמה בכלל הוא יותר חזק?) או שאולי זה בכלל לא משנה או אף ושכרי יצא בהפסדי.. בכל מקרה נדמה לי שלא יזיק לארכיון הפורום הסבר על ההבדלים בין…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אוקיי התקנתי את המעבד והכל טוב ויפה , המחשב זיהה אותו והכל סבבה עכשיו האם אני צריך להתקין משהו? איזה פאצ'? או להגדיר משהו איפהשהוא? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום.. לחבר שלי יש את הלוח: Motherboard Name MSI KT4AV (MS-6712) רציתי לדעת לפי האתר הזה: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/product_detail.asp?model=kt4av-l האם הAV זה כמו הAV-L, ואיזה זיכרון יתאים ללוח האם הזה? כרגע יש לו 256mb ישנים ddr sdram pc2700.... תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני רוצה לשדרג את המחשב מבחינת זכרון ל 2 גיגה האם יש זכרון מומלץ והאם כדאי לקנות 2 זכרונות מאותה חברה הנה מפרט AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים