מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הנ"ל וזיכרון 800MHZ (בחתימה למי שרוצה דגם), אבל על הקופסה של הלוח כתוב DDR2 667MHZ איך אני גורם לו לתמוך 800MHZ?
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לקטע הזה שפורסם כאן לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110453794,68826, כתוב על המעבד +Athlon 64 4000 ולידו בסוגריים כתוב שהמעבד הזה בכלל פועל בתדר של 2.6GHz... אז מה זה בעצם ה4000+ הזה? האם 2.6GHz אומר שהמעבד עובד בתדירות של 2600 מחזורי שעון בשנייה? איך יכול להיות שהמעבד הנ"ל עובד בתדר נמוך יותר מה-northwood 2.8 GHz שלי אם המעבד שלי נקנה עוד לפני שנה וחצי? התדר של ה-Athlon 64 FX-55 גבוה בסך הכל ב200MHz מהתדר של ה-+Athlon 64 4000 הרגיל אז מה גורם לו להיות יותר טוב בהרבה? מהם זכרונות דו צדדייים? מה ההבדל בין סוקט 939 ל754? מה זה בדיוק סטפינג של מעבד? תודה ענקית לעונים! אם למישהו יש מאמר שמסביר על אחד מהנושאים הללו ויוכ…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות: האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא. ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 מצפה לתשובה מהירה, תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב כזה: e8400 gigabyte gap-p35-cds3r ati hd2600xt ddr3 enermax liberty 500W thermaltake v1 נשאר לי רק לבחור זכרונות DDR2 אני קונה את הזכרונות מארה"ב לכן ועכשיו גם ככה המחירים זולים שם איזה קיט זכרונות הכי מומלץ לאוברקלוקינג? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale_4.html#sect0 במבחן הזה השתמשו בזכרונות מטורפים של corsair שעולים הון תועפות http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12784 אני מדבר על זכרונות שעולים לכל היותר 150$ בארה"ב (2GB קיט) www.clubit.com www.tigerdirect.com www.directron.com
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, ואין לי מושג מה לחפש, ומה כדאי. באופן עקרוני אני חושב על תקציב של 5000 ש"ח בערך, וחשוב לי בעיקר צפייה בסרטי dvd וסתם, אינטרנט, אופיס וכו. משחקים זה פחות קריטי. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי. ראיתי מכרזים רבים באינטרנט שאפשר להגיע איתם למחירים כאלו( hp, dell' ועוד) אבל באמת שאין לי מושג. האם ישנן המלצות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני ירגיש תהבדל בין זיכרון 667 CL5 לבין 667 CL3 ? הזיכרון הוא של חברת PQI TURBO
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 673 צפיות
-
-
צריך כדי לקיים את המהירות ואני לדוגמא רוצה 1.7 של amd עם לוח kt400 msi על כמה fbs זה ירוץ? fbs= bus נכון?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין להוסיף זכרונות. הזכרונות במחשב שלי הם - 2X256MB בתזמונים: 2-6-3-3 השאלה שלי היא האם אני צריך זכרונות זהים בתזמונים לאלו שיש לי או שמספיק רק שיהיו CL2 תודה.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-