מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי לא מאפשר OC וגם יש לי בעיה עם כרטיס הקול המובנהת ז לכן החלטתי לקנות לוח אם חדש. איזה לוח אם שטוב ל-OC אתם ממליצים במחיר של 800-900 ש"ח (PCI-E DDR2)??
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לוח של פנטיום 2 השאלה בכותרת. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מתלבת בין GIGABYTE P35T-DQ6 לGIGABYTE P35C-DS3 התקציב למחשב חדש נע בין 8000-9000 שח אז השאלה היא איזה מהם יתהים יותר וכן מתוכנן oc
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
!_Nike_! אתה חוליגן שלא מבין כלום בחשבים אולי כדיי שתחפש עבודה אחרת ותפסיק להתעלל באנשים ולגרום נזק
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום, אני מרכיב בינתיים מפרט ועד כה זה מה שבחרתי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) עובדים בDUAL CHANNEL כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB צורב DVD: LiteOn DH-20A3S כונן קשיח: 2x(Western Digital WS2500AAKS -> 250GB,7200RPM,16MB Cache) (2 כוננים קשיחים כמו שציינתי פה,שעובדים בנפרד ולא בRAID) אז אני צריך לבחור עכשיו ספק כוח, קראתי על החיבורים של הלוחות אם ופירטו שם על החיבורים של הספק כוח: אז ביררתי באתר של ג'יגהבייט והיה רשום שם שללוח אם יש: 1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שזה החיבור השני שפירטו של ה24+4 פינים, אז עכשיו,איך אני בוחר ספק כו…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בהרצת SNM המבחן המדובר נכשל תמיד מיד , מה המשמעויות של זה ? יש לציין ש Cache 2 level תקין ועובר.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 2100 שח רוצה לקנות בהם לוח אם ומעבד 64 ביט אני כבר מבולבל קשות מהדגמים של amd .אני רוצה מעבד חזק ל oc ולמשחקים וכמובן לוח מתאים ואז נכנס ענין הליבות ניוקאסל וכאלה פתאום נכנס הסוקט החדש (939) לתמונה עכשיו אני לא יודע אם לחכות לסוקט החדש או לא מה עושים תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרגע יש לי לי geforce 5700 256 mb אני קונה bundle כזה amd 300 939 msi neo2 \ gigbyte k8ns 939 adta 500 mhz אני רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את המחשב בעתיד אפילו שיש לי AGP ולא pcie
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לדוד שלי יש תמעבד כמו שלי AMD 720 עם לוח 770 REV 2 הוא שואל איך הוא פותח תליבה הרביעית ואם הוא יכול בכלל לפתוח
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ה K נותן את ה OC (לכמה אפשר להגיע איתו עם מערכת טובה ), אבל מוותרים על VT-d (אני כן עושה קצת וירטואליזציה, עד כמה זה משפיע ?) ואת vPro (מישהו צריך את זה ?) וTSX-NI (טכנולוגיה עתידנית מעניינת, לא נראה לי שחשובה לשנים הקרובות למחשב ביתי ?)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת האם השילוב של הלוח והזכרונות שבכותרת יהיה מוצלח. משום מה אף אחד לא ממליץ על הזכרונות הללו בפורום למרות מחירם הנמוך. הלוח: http://tms.co.il/product/7701 הזכרונות: http://tms.co.il/product/7451 האם הזכרונות טובים? הלוח מומלץ? בנןסף... באתר של TMS מצויין שהלוח תומך עד 2000MHZ בעוד שבאתר היצרן לא... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני עדיין לא החלטתי בין השניים האלה אני לא יודע אם אני ייקח 3500+ (סוק ט939) או 3200+ /3400+ שניהם יותר זולים מה3500+ ב100-220 דולר (בהתאמה) לפי מה שהבנתי חוץ מהדואל צאנל אין ל939 הרבה ייתרונות על 754 או שאני טועה? (שידרוג עתידי לא נכנס פה לתמונה בגלל שככה וככה ייצא עוד מעט PCI E וDDR2) (מחשב high end) מה הייתם ממליצים? אני אישית אמרתי שאני יגיע לארה"ב אם יהיהו לוחות אם חדשים וביקורות על ה 3500+ אז אני יקח אותו (על הלוחות אם ז"א) ואם לא אז אני אלך על ה 754 ואם אתם ממליצים ללכת על ה 754 אז אם אפשר גם דגם לוח שטוב לOC גדול (400 mhz+-)
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-