עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח-אם גיגהבייט GA73PVM ומעבד E5200. אני מחפש זיכרון CL5 במהירות 800, אך לא מוצא. אני מבקש לשאול, לא איפוא מוצאים זיכרון CL5, אלא אם אני אתקין זיכרון CL6 האם יהיה שינוי משמעותי בביצועים, או שזה זניח? תודה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

תודה.

3. שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by IG,

מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Dimness,

מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by motorola,

?? הבנתי שהוא סוקט 775 64 ביט.. הוא יותר טוב מפנטיום 4 3.0 ? (ה-506 הזה הוא 2.66)

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by babu,

ASUS P5KC GIGABYTE P35 DS4 מה יותר טוב ? כעיקרון למפרט הזה E4500 8800GT CROSAIR VX450 OCZ 2GB CL4

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם המעבד intel core 2 duo e8400. נכנסתי ל cpu-z ובלשונית הראשית רשום לי ב multiplier * 6.0 , וב bus speed רשום לי 333.3. איך הדבר יתכן? הרי המהירות אמורה להיות 3000. תמונה: http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg חיפשתי באינטרנט ומצאתי תמונה מ cpu-z של אותו המעבד, שימו לב הנתונים שונים ב multiplier וב bus speed, איך הדבר יתכן? http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/images/cpuz3g107v.jpg

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Gimel,

מחפש מידע על NEC powermate עם לוח 845 ומעבד 1.6. רוצה להוסיף לו זיכרון ולא בטוח מה צריך לשים. (יש לו 256 זיכרון PC133). יש עוד חריץ זיכרון פנוי אבל אני רוצה להיות בטוח ששמים שם גם PC133 ולא DDR. מישהו יכול לתת לי הפניה? עריכה: מצאתי כבר, תודה בכל זאת, אבל נתקלתי בבעיה. ניסיתי להוסיף זיכרון PC133 (כמו שיש במחשב) אבל הוא לא זיהה את הזיכרון החדש (שעובד על מחשב אחר - פנטיום 3). יש סוגים שונים של זיכרון PC133? איזה מהם יתאים ללוח 845?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. אני לא מוצא את שני האפשרויות האלה בביוס של הלוחות, AHCI בלוח 4CoreDual-SATA2 AGP MODE (לשנות ל4X) בD865PERL תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by xyo,

Samsung began mass-producing its first 1Gbit DDR2 memory chips using 80nm process technology four months ago, and now Hynix has announced plans to start selling a new family of products based on its 60nm 1Gbit DDR2 chips in the first half of next year. As DigiTimes reports, Hynix's new products will include unbuffered DDR2 memory modules clocked at 800MHz with 1GB or 2GB densities. Hynix expects its 60nm process to allow it to cut costs by up to 50% when compared to first-gen 80nm production, which should hopefully translate to lower prices for 2GB and 4GB DDR2-800 memory kits. The company also says its 60nm process will also allow it to cost-effectively produce registere…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by avi112211,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1929&modelmenu=1 יש לי כמה שאלות בקשר ללוח הזה. 1)באופן כללי אם הוא טוב (לא מתוכנן אוברקלוק)? 2)רשום שזה מיעד לcrossfire, אז זה לא יכול לעבוד עם 2 כרטיסים של NVIDIA ב SLI? 3) האם הכרטיס מסך המובנה הוא טוב? 4) אני חייב לשים 2 כרטיסי מסך או שאני יכול לשים רק אחד?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  13. יש ספק סבבה HEC 400W TRT ויש כ.מסך שמופיע בכותרת. ממה שראיתי יש אופציות רק ללוחות של ASROCK ל AMD ולאינטלץ זכרונות ברור לי . 2X1GB ב300 ש"ח. השאלה מה עדיף יותר הלוח הזה Asrock AM2NF3-VSTA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA עם 4200/4400 או הלוח הזה 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 עם E2160/2180 אני לא יודע כמה אוברקלוק ניתן להשיג בלוחות האלה במילא... אודה מאוד לכל עזרה ולכל מי שמכיר את הלוחות האלה או משהו אחר שלא חשבתי עליו....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by compman112,

שלום עכשיו אני רוצה לקנות את ABIT AN8 ULTRA עכשיו אם אפשר חוות דעתכם המקצועית עליו, האם הוא משתלם? האם הוא יחזיק מערכתץ חזקה? מה מיוחד בו תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by windshear,

Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  17. אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by swg,

השאלה בכותר אני יודע שזה דמיוני, אבל הכל יכול להיות תודה, swg

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by LielZ,

אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by סאונד בראש,

מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש

21. Started by צפיד,

חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

מהירות ה-FSB של ה-805 ללא OC היא 533. באיזה מהירות מקסימלית יעבדו זכרונות 667 ?

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות: האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא. ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 מצפה לתשובה מהירה, תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!

• 9 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים