מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אם אופציית OC טובה ואמין אני עומד להשתמש ב ADATA DDR500 512X2 ושאני יוכל לשחק במכפלה של המעבד תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio האם יש הבדל גדול? אם כן במה
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין שני הלוחות שבכותרת הנושא. תודה
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ? ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד מיועד למטרות משחקים, ועבודה עם Matlab. אני לא מתכנן OC. כבר די "ננעלתי" על ה Phenom 720BE אשר מחירו כ ~800 שקלים, אך ראיתי שגרסת ה-710 נמכרת בכ-700 ש"ח. האם ההבדל בין שני המעבדים משמעותי? ומה הכוונה בכלל בביטוי Black Edition - מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המשפחות האלו? ישנם מעבדים שלכאורה נראים זהים, למשל: Athlon II x4 635 ו Phenom II x4 925
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-