עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by qt1h00,

שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by tomer_et,

ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by aviad_el,

היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות הבאים? 1. GIGABYTE M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 2. GIGABYTE GA-M61PME-S2 והאם הכרטיס מסך onboard מספיק למשחקים כמו fifa, pes? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. אני מחפש לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257315.0 אבל זה לא העניין כרגע. בכל אופן בחיפוש באתר של GIGABYTE ניתקלתי בשני לוחות האם האלה - http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2310,2373 על פניו הM55SLI היה נראה לי טוב יותר ומתאים יותר לצרכיי, ההבדל הגדול בין השניים לפי הבנתי מעבר לזה שלM61PM יש כרטיס מסך OB זה של M55SLI יש יותר יציאות, בנוסף יש לו 1 4-pin PCIE 12V power connector ו 1 power fan connector שאין לM61PM . בעוד לM61PM ישעוד יציאת COM שאין לM55SLI. בכל אופן, נכנסתי לעמוד שנתתי לכם לינק, שמשווה בין הלוחות ומה שהטריד אותי זה שבMemory socket של הM55SLI מצויין DDR*4 בעוד שבMemory socket של הM61PM…

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by AVI_456,

מה ההבדל בין MHz ל GT/s ? (אם יש) מה ההפרש בין המהירויות האלה? 1066 MHz 5 GT/s

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה: 2 המעבדים עובדים על 133FSB. מהירות הליבה ב 2500+ היא 1866(מכפלה 14, ע"פ bit-tech)(בנעה מחשבים כתוב 1830 מה"ז, יוצאת מכפלה לא עגולה) ואילו מהירות הליבה ב 2600+ היא 2083(ע"פ נעה מחשבים ולמיר, שוב, לא יוצא מכפלה עגולה) מה שאומר שההבדל ביניהם הוא במכפלה. אבל בכל מקרה המכפלה פתוחה והמחשב מיועד ל OC, אז יש איזשהי סיבה שאני אקנה את ה 2600+ ב 60 שקל יותר מה 2500+? ומה מהירות הליבה האמיתית ב 2600+? נ.ב. שניהם מיוצרים ב 13 מיקרון... ועוד דבר: בלמיר מחשבים כתוב שה 2600+ עובד על 333 באס. זאת טעות נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אם אופציית OC טובה ואמין אני עומד להשתמש ב ADATA DDR500 512X2 ושאני יוכל לשחק במכפלה של המעבד תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by yarivot26,

ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by striker,

מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by tront,

אז מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Dx515,

P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio האם יש הבדל גדול? אם כן במה

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by NTT,

מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by tront,

מה ההבדל בין P35 לבין G33? יתרונות וחסרונות...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by mr-elad,

או במילים אחרות, מה זה ULTRA DURABLE?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by sPoiled,

מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hamtsani,

מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין שני הלוחות שבכותרת הנושא. תודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by OmerNeu,

שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  23. 2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by YARONGT,

האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RONG23,

שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים