מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מעבד זה תומך בתדר זכרון 2666. אם וכאשר מבצעים oc אז עד לאיזה תדר הוא יכול להגיע? ובהתאם לכך גם לאיזה סוג זכרון של תדר הכי גבוה יכול להתאים לו? הכי הרבה 3200 או יותר ? שאלה נוספת לגבי ספק כוח למיטב ידיעתי במעבד זה צריכת החשמל נמוכה יותר אך בעת oc או ביצוע עומס רב על המעבד, רצוי שיהיה ספק כוח גבוה של 650w לפחות, או יותר מכך ? או שבכלל אין קשר לספק כוח ? בשונה מכרטיס מסך שהוא כן מצריך ספק כוח מסוים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, פחדתי לשאול את השאלה הזאת כיוון שבטח כולכם יודעים מה זה. אז שאלתי היא כזאת: מה זאת ליבה? מה ההשפעה שלה על המחשב? ומה זה חד ליבה וכפול ליבה ומה ההבדלים ביניהם? תודה, ארז.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם כמו שבכותרת ראיתי באחד הביקורות באתר שיש לוח של EVEA שיש לו 7 PCI-E והוא עולה 1800 שקל השאלה אם הוא בארץ? ואם יש משו עם 4 כי תכלס אני צריך 4 או אם יש דרך לשלב 2 לוחות אם שיש לכל אחד 2 ...?! {סתם מחשבה דפוקה..} תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם רק לוח EATX מהסדרות הגבוהות כמו Asus Z590 Extreme יתאימו ל4 כרטיסי מסך? לא למטרת SLI.. רק צריך שישבו ב'נחת' :-).
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זאת אומרת הלוח אם ייכנס או שכיום המארזים שונים לכן לוחות אם חדשים לא ייכנסו במארז כזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
צהררים טובים, יש ברשותי מחשב אינטל core 2 duo, עם מעבד E6850 הלוח-אם שלי זה של msi, מדגם p35-combo. כמו כן יש לי כרטיס מסך של msi, מדגם 8500gt. - היות שאני לא גיימר. הכרטיס הזה נותן לי בממשק aero של ויסטה את כל מה שאני צריך ואף יותר! כעט לזיכרון, יש ל 2 ג'יגה זיכרון. במהירות שעון של 800Mhz, מדגם ddr2. של חברת ocz. דגם platinum שלהם. שמגיע בחבילת Kit. (אין לי כל-כך מושג מה זה אומר..) - בגדול המחשב שלי עושה את העבודה. ואני מרוצה ממנו. רציתי לדעת.. אני שוקל לעשות לו איזה מקצה שיפורים אולי.. ואני שוקל באיזה רכיב להשקיע. חשבתי אולי להשקיע בזיכרון. וכמובן שאני אקנה אותו דגם וחברה. כך שישלים את ה-2 ג'יגה.. ויהיה תואם אליו. השאלה שלי, עם 4 ג'יגה זיכרון.. באמת יהיה כזה הב…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1134&CATEGORY_TYPE=MB
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן קצת, פנטיום 3 סלרון 500 שהחלטתי להפוך אותו לפעיל. כל שחסר לו בשביל לעבוד זה זכרון SDRAM, אז החלטתי לקנות כזה. אבל מה? גיליתי שיש כמה סוגים, ואין לי מושג מה יתאים לי. ה-16? ה-8? או ה-4? אני אשמח גם לקבל לינקים לאתר שמוכר את המוצר בזול (אני רוצה 128, שלא יעקוף את ה170 שקלים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי המחשב שלי קרס צריך עזרה במיידי תודה לעונים הכוונה כמובן למעבד חד ליבה שלAMD....
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של Corsair CMX1024-3200C2 platinum. האם כדאי לי להוסיף אליהם סטיק של 512MB של אותה החברה (קורסייר) רק דגם Value select אותה המהירות רק בתזמונים שונים? לפי ההגיון, אני ארוויח יותר נפח אך המהירות תרד עקב כך שהסטיק הנוסף עובד בתיזמונים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מחיר בן שתי הלוחות שווה שתיהם עולים לי 460 ש"ח 1. אסוס A8N-VM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 2.גיגהבייט GA-K8N51GMF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N51GMF-9.htm לגיגה בייט יש יותר פיצרים כמו 4 SATA במקום 2 באסוס חיבור IEEE1394 FireWire שאין באסוס צפסט 430 במקום 410 שיש באסוס גיגה בייט הוא MICRO ATX ואסוס ATX רגיל כמו כן אני יכול להשיג בתוספת של 70 ש"ח את הלוח הנ"ל : 3. A8N-VM CSM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 אם אפשר הייתי רוצה קודם כל השוואה בן הלוח ה ראשון לשני ולאחר מכן אם שווה להוסיף 70 ש"ח לדגם השלישי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-