עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by huber,

ושוב - איזו נוסטלגיה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-cpu-history,1986.html

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by yonir,

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחי יש מחשב שמותקן עליו 4.00GB זיכרון RAM אבל כשאני נכנס למערכת דרך לחיצה על קליק ימני על מחשב, מופיע כי רק 2.50GB ניתנים לשימוש, מערכת ההפעלה היא : Windows 7 Professional 32Bit, וידוע לי שבמערכת 32 סיביות הגודל המקסימלי של RAM הוא 3.25GB, אבל למה רק 2.50GB ניתנים לשימוש ולא כל ה-3.25GB? סיבה : כדי שהמחשב יוכל לפעול מהר יותר, ולמימוש טוב יותר למשחקים. תודה רבה לעוזרים !

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  4. כותר - תודה לכם, פשוט המחשב שלי מלווה בהרבה קראשים בזמן האחרון באמצע משחקים כמו קריסיס 2, AC2, AC1 וכד'.. המעבד שלי - AMD P2 X3 720BE @3.6GHZ - 55C הזכרונות שלי - OCZ Platinum 2x2GB 1066 CL 5-5-5-18 @ 800 CL 5-5-5-15 - הורדתי את הביצועים כי חשבתי שזה אי תאימות בין המעבד לזכרונות בהתחלה כי הכל התחיל כשהחלפתי את הזכרונות, אבל ככל שהורדתי את הביצועים שלהם כך ירדה התדירות, אבל כשיש קראש, אז נשמש שהמאוורר של הכרטיס מסך מתחרע, כאילו הוא חם.. הכרטיס מסך שלי - Sapphire HD6870 1GB

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  5. ראיתי לוחות אם עם כבלים אלקטרונים רגילים שיכולים להתנפח וראיתי שיש כאלה ממתכת מלאה שנחשבים איכותיים יותר. צריך להפעיל שיקול דעת בעת רכישת לוח אם עם כבלים רגילים או איכותיים יותר? או שלא צריך לקחת את זה בחשבון? למשל הינה לוח אם של אינטל עם כבלים "רגילים" : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=33073 והינה לוח אם של גיגהבייט עם כבלים "איכותיים": http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=32755

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אהלן, אני קונה מערכת חדשה בקרוב, ורציתי לדעת מה עדיף - Athlon 4000 x2 שעולה בסביבות ה400-450 ש"ח, או להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת E4400 ? אני רוצה מחשב שיחזיק את Vista כמו שצריך (לא יקרטע) ובכלליות - יהיה מחשב ביתי לעניין, ולמשחקים מדי פעם (כמובן עם כרטיס מסך מתאים). כמו כן, מה הרמה של E2160 לעומת ה-4000 x2 ? האם יש טעם לקחת 4200 או 4400 ? שאלה נוספת לגבי לוחות אם, אם אנחנו כבר בשוונג : ה-Gigabyte GA-M55S-S3 - למה ממליצים עליו? Nforce 550 זה צ'יפסט טוב? האם ה-M56S שמבוסס על Nforce 560 ועולה כמה גרושים יותר - עדיף עליו באיזשהי בחינה ? מה ההבדל בין ה560 ל550 ? בהנחה שאני רוצה לחסוך קצת כסף, יהיה הבדל בביצועים או במשהו אחר בין לוח אם מבוסס Nforce 430 ללוח אם מבוסס Nforce 5…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by JaguArrrr,

AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  9. הזכרונות מחוברים ל- Gigabyte GA-7N400L. כרגע יש שני סטיקים של 254. אני מתלבט האם לשדרג ל2 ג'יגה - או שמה ג'יגה אחד (1) יספיק... אני יודע שהמחירים דיי נמוכים, כך שמבחינת תקציב זה לא צריך להוות יותר מידי שיקול (אני טועה?). אני אשמח לקבל גם המלצה על דגם ספציפי. תודה. עריכה: המפרט הטכני של הלוח מבחינת הזיכרון-

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by fog,

שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by gania23,

אני על סף קניית כרטיס מסך חדש למחשב אבל המעבד קצת מדאיג אותי הנה תמונה של המעלות http://img395.imageshack.us/img395/9941/sensorte7.jpg וזה המפרט intel Core 2 dou e6300 Gigabyte 945p - s3 Twinmos 2GB WD 160 GB Sata 2 Fsp400GLN Radeon x1900XT 256MB Sunbeam Transformer BALCK Samsung SyncMaster 930B Samsung WriteMaster DVDRW יש איזה בעיה עם המעלות והחום במחשב או שאני סתם היסטרי ? ועם יש בעיה איך אתם מייצים לי לטפל בה ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  12. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. נמאס כבר מהזהירות שצריך לנקוט , זה ממש אלגוריתם מסובך כדי לחבר/לנתק מצלמה מחיבור ה FW . האם ישנה הגנה בלוחות החדשים ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by MasterGal,

היי, ברצוני לקנות לוח אם של gigabyte למעבדיAMD64 אבל אין לי מושג מה יותר טוב ממה, אין לי צורך בOC, לא עכשיו ולא בעתיד אבל חשוב לי שרכיבים שמחוברים לי כרגע על המחשב הישן (P3 450MHZ) יותאמו על הלוח החדש אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם מתאים...

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  15. אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שימו לב, לפניכם התמונה השלישית. זיהוי נכונה בהתאם לחוקי התחרות יזכה בנקודה. הדיון ינעל בחצות. לאלו שמוצאים את התשובה עדיף להמתין כמה שיותר עם החזקתה לטובת סיכוייו לזכות. בהצלחה

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by yonatanph,

יש לי כרגע 6300 על לוח 965P-DS4 עם 2GB 400HZ כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512 אני רוצה לשדרג את המחשב ביחס עלות/תמורה הכי טוב שאני יכול להשיג. חשבתי לשדרג את המעבד לE6300. האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? האם כדאי לשדרג משהו נוסף מעבר לזה? (זיכרון לוח אם). המטרה פה זה מינימום עלות מקסימום שיפור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by ststav,

יש לי לוח אמ חדש שחירתי למחשב לוח מסוג EPoX_EP_8RGMI הינה אתר עם כל הפרטים עליו http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_8RGMI__5784666 יש לו שני יציאות של מסך וחיברתי את המסך לשניהם והמסך פשוט לא נדלק , שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעבוד רק המסך לא נדלק.... ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני של AGP Radeon 9600 וחיברתי לשם את המסך ועדין לא נדלק אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

21. יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..

22. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  23. אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by BladeRunnerSting,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.