עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by naorai,

יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sapper,

היי! איך השבוע ה 22? בבקשה תענו זה דחוףףףף

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by Deus Ex: Machina,

מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. המעבד עדיין לא נשלח אלי ולפתע שמתי לב שברשימת המעבדים הנתמכים של לוח האם שלי מופיעים נתונים זהים לגמרי לגבי המעבד הנ"ל (5600) כשההבדל היחידי הוא ה-65W לעומת ה-89W: AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *89W* 2000 F13 AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *65W* 2000 F13 בעל החנות אמור לחזור אלי לברור הנקודה אבל משיחה עם חנות אחרת נאמר לי שאין שום דרך לדעת איזה TDP יש למעבד, שזה לא מופיע על הצ'יפ וכמובן לא על הקופסה. אני כמובן מעוניין בזה של ה-65W וצריך לדעת אם יש צורך לבטל את ההזמנה שביצעתי ולנסות לחפש שוב. יש אפשרות לדעת מראש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by mimzak,

שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idox,

מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.

7. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by Fabian,

הצביעו!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by the yak,

היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gshhar,

למה ההבדל בניהם הוא כמעט 1000 ש"ח?! מה ההיגיון?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by eddie_b,

למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Haflo,

מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום!!!! אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין AMD לבין INTEL מישהו יכול לעזור לי מה כדאי לקנות? ועוד שאלה קטנה האם גי'גה בייט בלוח אם אם הם טובים??

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by nimrod5,

מה כיום יותר טוב המעבדים של INTEL או של AMD? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Yotam1131,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200

17. Started by the kli,

איזה מעבד יותר טוב AMD או INTEL ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by who_Cares,

איזה מהצירופים הבאים עדיף: AMD 2100+@ 2450MHz + Abit NF7-SL או P4 2.4C @ 3000MHz + Asus P4P800 אני יודע שיש הבדל של איזה 600 שקל במחיר ואני שואל האם כדאי להוציא אותם? האם ההבדל בביצועים ביניהם שווה 600+- שקל. נ.ב. לשתי המערכות יצורף ציפ' זיכרון 512MB 3200/3500 של CORSAIR/TWINMOS/GEIL. איזה מהם עדיף, בהתחשב בהבדלי המחירים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by creative,

אני הולך לקנות מעבד אני מתלבט בין AMD ל INTEL אני רוצה אחד מאלה: AMD ATHLON 64 2800+ BOX http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1491&catcode=22 או PENTIUM 4 2.8/800 1mb http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1326&catcode=21 אני רוצה המלצות ............. בבקשה להתייחס רק למעבדים האלו (המחשב מיועד בעיקר למשחקים.ואינטרנט וקצת לעריכה של וידאו)

22. Started by aski,

הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????

23. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים