עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by segevgabay,

אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  5. אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by qt1h00,

למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.

9. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by KiDi,

היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by dan1111,

שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by ido-nava,

האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. רציתי לדעת מה ההבדל בין רזולוציות כמו 1600*1200 כנגד 1280*1024? ומה עם רזולוציות גבוהות מ1600*1200? הם גורמים לתמונה להיראות ריאליסטית/חדה יותר? או שזה פשוט גורם לתמונה להיות גדולה יותר? לא ברור לי העניין הזה... תודה!

• 15 תגובות
    • 12.6k צפיות
  19. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה: פרטים: כ.מסך ATI RADEON X550 256MB תכנת הפעלה: VISTA 32BIT HOME PREMIUM דרייבר האחרון שהותקן מאתר חברת כרטיס המסך 7-2_vista32_dd_ccc_42861-210207 - כשאני מחבר את יציאת ה-TV מכרטיס המסך לטלוויזיה ומבצע הגדרת מסך כפול בתכנת Catalyst control center בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן!! כבר ניסיתי לשנות צורת שידור b-pal g-pal ועוד... לא עזר חשוב לציין שבטלוויזיה הזאת רק עם מחשב אחר (ישן) כבר ראיתי את המחשב בצבע וגם עם אותו כבל _RCA עם מתאם לכרטיס מסך). איך אני פותר הבעיה?? אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tripstrike,

האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

דיונים חדשים בפורומים