כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מהם היציאות בכרטיס מסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב במידה והיציאת DP של הכרטיס ניפגמה / לא תקינה (החיבור עצמו), האם אפשר לתקן / להחליף היציאה או שצריך להחליף את כל הכרטיס? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 17 ומתלבט קשות בין 2 המסכים הבאים : 1. LG 1710B - עם DVI, קונטרסט 1:450 וזמן טוב (16MS). ב2600 ש"ח 2. SONY S73 - ללא DVI, קונטרסט 1:500, מעט יפה יותר ואותו זמן. ב2450 ש"ח יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ואני משתמש במחשב לסרטים, מעט משחקים ואינטרנט. האם כדאי להשקיע ביציאת DVI ? האם באמת רואים הבדל מיציאה אנלוגית ? האם ככל שיעבור הזמן יתפתחו כרטיסי המסך אקבל תמונה טובה יותר במשך עם יציאה דיגיטלית ? או בקיצור - איזה מסך כדאי לקנות ? לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך Getforce 6600GT בחיבלת Budle. קבלתי איתו מתאם ל- DVI (עם פינים בקצה) וכבל. הכרטיס מסך יושב על יציאת AGP. שאין לי כ"כ מושג מה עושים איתו. אני לא כ"כ מבין ולכן סליחה מראש על בורותי: האם אני יכול לקנות מסך עם יציאת DVI ולחברו לכרטיס מסך אשר ברשותי??? לשם מה המתאם הזה? מה אני עושה עם הכבל? ועוד שאלה, האם יש לו יציאת Vivo כלומר Video In Video Out ????
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך היא נראית/ להביא תמונה ולמה בדיוק היא משמשת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזית LCD חדשה וברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה. לכרטיס המסך שברשותי יש יציאת S-VIDEO ובערכה של כרטיס המסך הגיע מעין מחבר המתחבר אל S-VIDEO ויש לו יציאות RGB + S-VIDEO האם יש סיכוי שמכרטיס המסך אפשר להוציא סאונד באיכות דיגיטלית ועוד דרך יציאת הS-VIDEO ? (למרות שזה נראה לי לא אפשרי אבל ראיתי שבלוח הבקרה מזוהה יציאת סאונד של כרטיס המסך שנקראת Ati High Defenition audio device )
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם יש כבל זול מsvideo (המחשב הנייד) לav או composite וכשאני אומר זול אני מתכוון למשהו בפחות מ100 שקל
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, האם לא קיימת יציאת VGA אנלוגית ב8800GT??? (של ZOTAC לדוגמא? הפסיקו לתמוך ביציאות אנלוגיות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-