כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתקלתי באתר של SAPPHIRE בשתי גרסאות נוספות שלהם לכרטיס HD4850. הקישורים לפניכם: SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=248&grp=3 מישהו מכיר, שמע, יודע ? האם הפרש המחירים לגרסת ה- TOXIC מצדיק?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני קונה אותו ביחד עם AMD3800 DUAL CORE ולוח MSI NFORCE 550 בכרטיס אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני רוצה לחכות לכרטיסים שתומכים בDX10 אז חשבתי ש 7300 גי טי יעשה עבודה טובה גם במשחקים , מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. תודה!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח? וקראתי כאן ת'רדים שיש בעיות עם הכרטיס. האמנם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בצל השקת דגמי ה-Turing היקרים, מחיר כרטיסי המסך המתקדמים מהדור הקודם של NVIDIA יורדים לרמות שיוכלו לאפשר להם להמשיך ולהוות אלטרנטיבה הגיונית עד סיום המלאים לכתבה
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלי מעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב? אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו
-
- 19 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-