כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל אני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך לא יקרים... בהתאם לתקציב שלי ההתלבטות היא בין - Ati gigabyte 9550 128BIT 128 MB לבין כרטיס מסך FX 5700 LE OCTEK/INNOVISIONעם זכרון 128MB DDR עם 128 BIT ( יש מקומות שבאותו מחיר רשום 256 BIT אבל אני לא בטוח אם להאמין) מה עדיף? אגב אם אתם אומרים 5700 אז מה עדיף בין שתי החברות שרשמתי (OCTEK או INNOVISION ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ככה לפני כ4 חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל מחבר ב200 שקל . לאחר 3 חודשים המאוורר התחיל להשמיע קולות והוא נתקע הכרטיס התחיל להתחמם אז מייד נתקתי אותו . לקחתי אותו לחנות אשר הוא נקנה הם אמרו שהם ישלחו אותו לספק.. לאחר כחודש שלם קיבלתי אותו (היום) והפתעתי קיבלתי כרטיס חדש לגמריי ארוז בניילון!! יש לי כבר כרטיס אחר ואני רוצה למכור את ה 5700 ... כמה הוא עולה????
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מפרט: מעבד אינטל פנטיום 4 CPU 3.00GHz לוח AGP PCI IMB USB i2c/SMBus 1 ג'יגה זיכרון RAM הבעיה היא שאין לי חיבור PCI-E. יש למישהו המלצה?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תראו, עברתי פה על הפורום בעניין איזה מסך עדיף, ורק התבלבלתי אז אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר מצד אחד יש את ה- Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF ומצד שני יש ה-Mag 17 CRT 786 PF או אולי משהו אחר בטווח של ה-700 ש"ח? מה מומלץ מבחינת נתונים יבשים ומה מומלץ מניסיון שלכם? תודה
-
- 58 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המחיר של BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB PCIe ירד ל 1700 בSKYPC!! גם LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ירד בSKYPC ל1600 אז הנה השאלה... אני עומד לקנות כ.מסך חדש תומך DX10... אני קראתי על ה8800GTS ועל 8600GTS וראיתי שם משהו מוזר... מצד אחד ה8600GTS לוקח אותו במהירויות שעון... באיזה 100MHZ וגם הוא יותר טוב בסרטי HD וBR מצד שני ה8800GTS 320MB יותר חזק... אבל פחות טוב בHD... אני צריך HD... מה לקחת?? (לא קשור לזה שפירסמתי הורדת מחירים,כל דגם) תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת של איזה חברה הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-