כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני פונה אליכם בזעקה גדולה!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כאן בנאדם נורמלי שיכול לתת חוות דעת מקצועית על 19" CRT?! לא משהו בסגנון... LG שולט, IIyama יביא לך בג'ננה... חוות דעת מקצועית אני מבקש, תודה, תבורכו.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://store.epicgames.com/en-US/p/tony-hawks-pro-skater-1-and-2 יש מצב שיצליח להריץ? לא מתחשב לי להוציא 1000-2000 בשביל משחק. אם זכרוני אינו מטעה אותי, המעבד הוא 12500 של אינטל
-
- 0 תגובות
- 312 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה שצצים כל מיניי נושאים ובסופו של דבר הם תמיד מסתיימים ב מה יותר טוב מכרטיסיי הHIGH END. אני אומר,עזבו אתכם הטבלעות. בואו נעשה השוואה בעצמנו,מסודר,בלי לריב,כמו שצריך. כל מי שרוצה להצטרף שיוריד את הדמו של LOST PLANET http://www.gamershell.com/download_19164.shtml תשימו הכל על HIGH בDX9 ואת הצל על MEDIUM ברזולוציה 1280X1024 כמובן לא לשכוח לשים AF X 16 וגם AAX4. ואז תעשו בדיקת ביצועים ותתנו לזה לרוץ עד שזה יגיע בחזרה להתחלה. שזה מגיע להתחלה שוב,תעשו SCREENSHOT ותביאו לכאן מה הFPS הממוצא שלהם בSNOW ובCAVE. בואו נשים לריבים סוף ובלי לחרטט!! לשים הכל על גבוה,ולהביא תמונה אחריי שזה מגיע חזרה להתחלה! זה ירשום FPS ממוצא. לא לעשות OC! הכל צריך יהיות בסטוק! תודה…
-
- 104 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
Ti4600 vs FX5600U V1 מה לקנות, אותו מחיר בשבילי תודה רבה. יכול להיות שיש את זה בפורום, אם כן פשוט תנעלו את זה בצירוף קישור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי כרטיס: Sapphire Vapor-X HD 4870 1GB GDDR5, עם acellero twin turbo dual fan של AC. לאחרונה פתחתי את המחשב לניקיון שגרתי ושמתי לב שמספר גופי הקירור נפלו מכמה צ'יפים על הבורד. שאלתי היא עד כמה קריטיים גופי הקירור האלה והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? מעבר לכך כיצד מומלץ להדביק את גופי הקירור האלה חזרה? דבק דו צדדי רגיל? עושה רושם שככה זה היה מודבק מלכתחילה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. לאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים נוראיים מהמאוורר (של הכרטיס). השאלה היא מה באפשרותי לעשות. לפרק אותו? לנקות/להחליף/לשמן מאוורר? להחליף כרטיס קומפלט?. תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
תחילה לראיון המלא עם רג'ה מ- AMD ראש מחלקת האצה גראפית: https://www.youtube.com/watch?v=FwcUMZLvjYw יהיה שם הסבר על טכנולגייה חדשה של היררכיית זיכרון ולעניין זה דברים מהותיים: סוף סוף AMD הטמיע שיטת tile rendering בה נוידיאה עושה שימוש מאז דור כרטיסיה שהושק ב- 2014. צפיתי מהלך שכזה והתפלאתי איך רק עכשיו AMD השכילה להעתיק את השיטה. AMD הרחיבה את נושא ה- cach שמבצע rendering לא רק לרמה אחת, וזכרון RAM של הכרטיס, אלא למעשה חילקה ל - 3 רמות. ה- cach לביצוע רינדורים קטנים = tiles, הזכרון RAM של הכרטיס שמחזיק את ההרכיה הבאה של הזכרון (מקביל למושג level 2 cach ) שיהיה בנפח טיפוסי של 8GB, ומעליו בהררכיה נוספת (לדוגמא בג…
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אנוידיה מאפשרת שימוש ב-DSR בדרייבר הרשמי האחרון שלה גם לכרטיסי מסך המבוססים ליבות פרמי וקפלר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-dsr-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1/
-
- 61 תגובות
- 9.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טלאי שמופץ עם ההשקה הרשמית של כותר הפעולה המדובר מספק לנו סיפתח עבור עקיבת קרניים במשחקים - ומעיד כי יש עוד הרבה מה לשפר לפני שהיכולת תהפוך למצרך בסיסי בתחום לכתבה
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ב http://www.buy4less.co.il טלוויזיה LCD 22 אינץ' ב 7000 שקל. האיכות תיהיה טובה בשביל חיבור מחשב ? והמחיר טוב לתמורה שמקבלים? גם טלוויזיה וגם מסך מחשב? כי לא ראיתי מסכי LCD למחשב במחיר כזה.... כולם מעל 15000 שקל. תמונה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=693&p=0 תודה...
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-