כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הזמנתי משם כרטיס מסך השאלה שלי היא איך החנות הזאת? מישהו יזמין ממנה פעם?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, שלום אני שונא לפתוח חשבון בשאלה אבל שיהיה... יש לי קרוב שנסע לארה"ב והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות כרטיס מסך חדש... מכאן יש לי שתי שאלות: 1. מישהו מכיר חנויות של חומרה בארה"ב? 2. מצאתי בחנות CompUSA שני כרטיסים שהייתי רוצה לקנות... הראשון זה VisionTek Xtasy GeForce4 Ti4200 128MB והשני זה ATi Radeon8500 128MB שניהם במחיר זהה של 199$ בהתחלה חשבתי: "Radeon, כמובן! איך אפשר להשוות בכלל! זה כמעט ברמה של Ti4600!ראיתי בבנצ'מרק האחרון! איך אפשר לחשוב על 4200??" אז אני מחליט להסתכל על כתבות ישנות על הRadeon וכל מיני Benchmarks... ברובם כל משפחת הTi עוברת את הRadeon... אז אני חושב: "טוב אז אני אלך על ה4200..." הולך לבדוק איך VisionTek, ורואה שבהשוואה, הם…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-