כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, שלום אני שונא לפתוח חשבון בשאלה אבל שיהיה... יש לי קרוב שנסע לארה"ב והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות כרטיס מסך חדש... מכאן יש לי שתי שאלות: 1. מישהו מכיר חנויות של חומרה בארה"ב? 2. מצאתי בחנות CompUSA שני כרטיסים שהייתי רוצה לקנות... הראשון זה VisionTek Xtasy GeForce4 Ti4200 128MB והשני זה ATi Radeon8500 128MB שניהם במחיר זהה של 199$ בהתחלה חשבתי: "Radeon, כמובן! איך אפשר להשוות בכלל! זה כמעט ברמה של Ti4600!ראיתי בבנצ'מרק האחרון! איך אפשר לחשוב על 4200??" אז אני מחליט להסתכל על כתבות ישנות על הRadeon וכל מיני Benchmarks... ברובם כל משפחת הTi עוברת את הRadeon... אז אני חושב: "טוב אז אני אלך על ה4200..." הולך לבדוק איך VisionTek, ורואה שבהשוואה, הם…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שהיה לי קריסטל 4.10 אז המחשב שלי עבד פיקס ושהתקנתי את קריסטל 4.11 נהיו לי בעיות(משחקים קופאים,צג שחור שעולה הווינדוס וכל זה) אז רציתי לשאול אם אני יקח תדריביירים של אומגה הם יהו טובים לי? תביאו בבקשה גם קשיור(יש לי רדאון 9600 אקס טי)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש השימושים שלי יהיו בסיסיים יחסית אינטרנט צפייה בסרטים עבודה על מסמכים האם כרטיס מסך nvidia geforce 310m 256 mb יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם יש חשיבות לכרטיס מסך לצורך קידוד סרטים? כרטיס מסך טוב יותר ישפיע על איכות/מהירות הקידוד? תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-