כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי במבצע שיחזור הקלטות הישנות אז הצלחתי להפעיל את הוידיאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב ולהפוך לדי.וי.די בחנות זה עולה 60 שקל קלטת ואני רוצה 15 קלטות כלומר יותר מדי כסף להוציא... איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הוידיאו למחשב? ועם צריך משהו מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי, חיברתי את החלקים.. בפעם הראשונה שהדלקתי את המחשב הכל היה בסדר.. הוא אפילו התקין דרייברים אוטומטית וזיהה את הכרטיס... כיביתי את המחשב.. והדלקתי שוב פעם .. לפני העליה לוינדוס הוא נכבה .. עדיין לא הדלקתי מאז.. מה עושים ? תודה
-
- 51 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם העייה במחשב? במקרן? לגבי המקרן: כשאני לוחץ על MENU אז גם את התפריט של המקרן עצמו הוא מראה לי בכתב הפוך - אז אולי הבעייה במקרן?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מלפני כעשר שנים, העלה אבק המון זמן ועכשיו חזרתי להשתמש בו. לתדהמתי כרטיס המסך נעלם כלא היה (פתחתי את המחשב). לוח אם asrock - h61m-hvs intel Core I3 2120 3.30GHz 8 ג'יגה ראם DDR3 הדרישות די צנועות, אם יוכל להפעיל משחקים בסגנון XCOM2 אפילו על איכות בינונית, אני אהיה מרוצה. אם יש אפשר שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר עוד יותר טוב(ואפילו על סטינג מינימאלי). אני מקווה שאפשר עדיין לקנות היום משהו כזה שיתאים ללוח אם מלפני עשר שנים, וזה לא יעלה על 350 שקל. אני לא זוכר מה הספק כוח שיש לי, אבל אני זוכר שחיפשתי משהו שהוא לא זבל סיני ונדמה לי במעורפל שהוא היה באזור 500W, הכרטיס הקודם שהספק הזה הריץ במחשב הזה היה כרטיס שלפני 10 שנים עלה 80…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניידי גיימינג חדשים יוכלו ליהנות סוף סוף גם מאיכות התצוגה של טכנולוגיית ה-G-Sync - וגם מהחסכון והיעילות של Optimus במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך ישן של חברת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia geForce4 MX440 אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה יותר טוב. המפרט של הכרטיס הנוכחי: AGP 8x GPU CLOCK 250 MHz RAMDAC CLOCK 350 MHz pixel pipelines 2 Memory: DDR, 128MB,128bit,165MHz-Real,330MHz-effective הבעיה שיש לי תקציב ממש נמוך - עד 300 שקל, במקרה חריג גג 350 ש"ח. תעזרו לי בבקשה למצוא כרטיס שיתאים לתקציב שלי, רצוי מחנות KSP. תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-