עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  4. היי, חיברתי את החלקים.. בפעם הראשונה שהדלקתי את המחשב הכל היה בסדר.. הוא אפילו התקין דרייברים אוטומטית וזיהה את הכרטיס... כיביתי את המחשב.. והדלקתי שוב פעם .. לפני העליה לוינדוס הוא נכבה .. עדיין לא הדלקתי מאז.. מה עושים ? תודה

5. אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by צחי,

חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך

10. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם העייה במחשב? במקרן? לגבי המקרן: כשאני לוחץ על MENU אז גם את התפריט של המקרן עצמו הוא מראה לי בכתב הפוך - אז אולי הבעייה במקרן?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yellow acid,

ברשותי מחשב מלפני כעשר שנים, העלה אבק המון זמן ועכשיו חזרתי להשתמש בו. לתדהמתי כרטיס המסך נעלם כלא היה (פתחתי את המחשב). לוח אם asrock - h61m-hvs intel Core I3 2120 3.30GHz 8 ג'יגה ראם DDR3 הדרישות די צנועות, אם יוכל להפעיל משחקים בסגנון XCOM2 אפילו על איכות בינונית, אני אהיה מרוצה. אם יש אפשר שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר עוד יותר טוב(ואפילו על סטינג מינימאלי). אני מקווה שאפשר עדיין לקנות היום משהו כזה שיתאים ללוח אם מלפני עשר שנים, וזה לא יעלה על 350 שקל. אני לא זוכר מה הספק כוח שיש לי, אבל אני זוכר שחיפשתי משהו שהוא לא זבל סיני ונדמה לי במעורפל שהוא היה באזור 500W, הכרטיס הקודם שהספק הזה הריץ במחשב הזה היה כרטיס שלפני 10 שנים עלה 80…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ניידי גיימינג חדשים יוכלו ליהנות סוף סוף גם מאיכות התצוגה של טכנולוגיית ה-G-Sync - וגם מהחסכון והיעילות של Optimus במקביל לכתבה

16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך ישן של חברת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia geForce4 MX440 אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה יותר טוב. המפרט של הכרטיס הנוכחי: AGP 8x GPU CLOCK 250 MHz RAMDAC CLOCK 350 MHz pixel pipelines 2 Memory: DDR, 128MB,128bit,165MHz-Real,330MHz-effective הבעיה שיש לי תקציב ממש נמוך - עד 300 שקל, במקרה חריג גג 350 ש"ח. תעזרו לי בבקשה למצוא כרטיס שיתאים לתקציב שלי, רצוי מחנות KSP. תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. יש לי בסה"כ 600 שקל S: אבל אני פשוט חייב כרטיס מסך חדש! שלפחות יריץ משחקים חדשים [לדוג' Battle for Middle Earth 2, שלא תומך בGeforce 4 MX שלי] בבקשה דחוף! אני אשמח אם גם תגידו לי מאיפה לקנות!

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  20. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by ar2r,

יש לי כרגע 4870 1 גיגה של חברת AXLE חברה לא מוכרת כמו שהבנתי ויש לי בן אדם שרוצה לקנות את ה4870 שלי ב650 שח אז חשבתי אני ימכור לו ויוסיף עוד 150 שקל ויקנה את ה5770 ב800 שח בנעה מחשבים שווה לי?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

24. Started by ALMOG25,

למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by newz,

ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.