עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב זה התחיל לפני איזה שבועיים.. פשוט יום אחד נתקע באמצע CNC3 .. ניקיתי, דריוורים.. עשיתי הכל... ועדיין נתקע בכל משחק פשוט ישר כשנכנסים למשחק. אז.. לקחתי תכרטיס שבמחשב של אחותי 7600gs ושמתי אצלי ושיחקתי קצת... קצת הרבה.. והכל עובד בסדר.. אז כנראה שהכרטיס שלי נדפק.. ועכשיו אני רוצה כרטיס של NVIDIA כי התבאסתי מATI מהכרטיס הראשון שלי שלהם וגם לא ממש אוהב אותם.. לא יודע.. אז מחר אני מוסר את המחשב שלי לתיקון.. למרות שאני יודע מה הבעיה.. אבל אם הם ימצאו משו.. בכיף.. יש אחריות.. בקיצור אז אם זה הכרטיס מסך אני רוצה להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA ואני רוצה המלצה איזה כרטיס לקחת.. שיהיה באותה רמה או יותר מה1950pro אני מוכן להוסיף קצת כסף.. אבל לא יותר מידי עריכה: אה סליחה שחכתי לפרט ע…

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  2. שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Semyon171,

שלום, יש לי מחשב נייד ובו כרטיס מסך Geforce Go 7400 256 mb ומעבד Core 2 Duo 1.83 Mhz (T5600) קיבלתי תוצאה של 711 נקודות. זה טוב או לא? אני לא מתכוון ביחס לכרטיס מסך 8800 GTX. לאיזה כרטיס מסך בנייחים זה משתווה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ben060,

-

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by cb,

התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by weissby,

אני מסתכל לי בKSP על כ.מסך של nVidia וחלק מהדגמים שלהם כאילו חוזרים על עצמם כמה פעמים יש שם כאילו חלוקה לקבוצות (asus שחשבתי שהיא חברה שבעיקר עוסקת בלוחות אם, ועוד כל מיני חברות שאנלא מכיר, כשאני ציפיתי שהחלוקה לקבוצות תהיה בין nVidia לATI..) יש לדוגמה: את ה7600GT למשל יש תחת הקטגוריות של ג'יגהבייט, point of view, eVGA, ASUS ואולי עוד כמה ששכחתי מה ההבדל בין כולם?(אם יש..) בשביל מה זה טוב? וד"א, מה זה אומר הנתון הזה: כשלמשל אומרים לי 96 pixel pipelines? תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by lmlm,

מנהל האתר הסיני ocworkbench מדווח לנו שR630 יבוא בשני גירסאות כאשר אחת מהן היא XT ומוציאה 12.5K ב05 ו5.6K ב06 (לא ידוע פרטים מערכת) ובערך ברמה של X1950PRO בDX9 עוד הם מוסיפים שR610 יבוא בשם HD2400 שיתחרה ב8400GS,8500GT של אנוידיה (שני גירסאות אחת PRO אחת XT) http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=61947

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by roco,

אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by sh2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע ומה יהיה מחירו?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  15. היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Rin,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון ........ זה המקום שנראה מתאים טוב אז ככה : אני יודע להדביק כתוביות לסרטים באמצעות התוכנה VirtualDubMod אבל הבעיה היא שהאיכות של הסרט יורדת בקצת כאשר בוחרים Video Compression : DivX \ XVIC MEPG CODEC האם אתה מכירים תוכנה או דרך אחרת שהאיכות של הסרט לא תיפגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by roco,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ומיועד רק סרטים בעל יציאות DUAL DVI , ו VIVO עם 512MB 256 BIT במחיר של 1000 ש"ח פלוס מינוס תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  19. קניתי מחשב מ-IQPC לפני שבועיים עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤672 לוח אם: ASUS M2NPV-VM מחיר: ¤503 מסך: NU LCD 19" L922A 8ms DVI מחיר: ¤1079 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I מחיר: ¤789 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤409 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 מחיר: ¤179 מחיר סופי: ¤4267 …

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ? תהיה בעיה כלשהי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כמו flight simulator X ? התקציב לכ. מסך הוא עד 1800 ש"ח.. עדיף ב1200 איך ה8600GTS מסתדר עם המסך הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום... להלן המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit [סוקט 574] Asus K8V SE DEluxe [AGPX8 Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit [AGPX8] HEC 720W הקיצר,המחשב הנ"ל הוא כבר לא אותה חיית ביצועים שהוא היה בעבר,וכבר הירידה בביצועים ניכרת עליו [אומנם הוא מחזיק סבבה את כל המשחקים הקיימים בשוק עכשיו ואפילו על הגדרות לא רעות בכלל...אם ניקח את C&C3 לדוגמא-אני משחק שם עם הכל על HIGH וחלק על ULTRA HIGH והFPS סבבה לגמרי ב90% מהקטעים]...אבל יש התקדמות מתמדת במשחקים,והמחשב הולך ומתדרדר... עכשיו אני אדבר ישר ולענין-אני זונת גראפיקה...אני נהנה ממשחק פי 1000 כשהרזולוציה גבוהה,וכשהגראפיקה עושה נעים בעיניים והמחשב שלי כבר הולך ונעשה בעייתי בתחו…

23. Started by roco,

האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Started by סופגי,

קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים