עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דור ה-Radeon RX 500 נחשף באופן כמעט מלא, ימים ספורים לפני ההשקה המעשית לכתבה

2. Started by NetSpider,

אבא שלי צריך מסך חדש , והוא מצא כמה הצעות של מסכים יד שניה במחיר טוב . עכשיו המחירים של המסכים האלו כמעט זהים , אך אני לא יודע בדיוק איזה כדאי יותר . אין לי שום ניסיון עם המסכים האלו , כך שאני צריך דעה . 1.iiyama LS902UT Vision Master 1451 Samsung SyncMaster 955DF. 2

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  3. I wanted to know a bit information on this video card: is his sink cooling well? how`s is performence and is he worthwhile in 1750nis? again, Thanks all

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by FastJack,

עקב המבצע של TMS אני שוקל לקנות את ה5850. רציתי לדעת מה הצריכת הספק שלו והאם הספק שלי יסחוב אותו (Corsair VX450). תודה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  7. טוב אז חבר מביא לי כרטיס מסך זמני עד שאני יקנה משו טוב יותר.. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי ? http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=175#b2 טוב אז המחשב שלי : מעבד :AMD Athlon xp 2000 mhz 2400 לוח אם : רושם לי באוורסט unknow אז צילמתי תמונה של הקופסא והדגם של הלוח אם : http://img231.imageshack.us/i/v2dsc00671.jpg/ - הקופסא http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00675.jpg/ - הפרטים למי שלא מבין בכתב : P4VXASD2 FORM FACTOR : ATX CHIPEST: VIA P4X266 VGA/AUDIO:NO/YES MODEM/LAN:NO/NO DIMM/DDR:2/2 ISA/PCI/AGP/CNR:0/4/1/1 כרטיס נוכחי : ATI radeon 9250\9200 series ספק : http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00686.jpg/ טוב אני לא בטוח שרשמתי את התכונות של הלוח…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  8. תודה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by HeDesXs,

http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 מישהו יודע מה הבאנדל שלו? (אם יש) והאם הוא כרטיס טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by mano4now,

שלום לכם, יש לי מחשב Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח ג'יגה בייט DS3 וספק 500 של אנרמקס. בזמנו קניתי אותו עם GTS8000 ומאז שדרגתי לGTX280 . יש לי מסך של דל 24 אינטש ואני משחק תמיד על 1900 על 1200. אני אוהב לשחק על גדרות גבוהות משחקי RPG ו1ST PERSON וקצת מירוצים כמו NFS. האם הגיע הזמן לשדרג ? האם אוכל לשדרג מבלי הצורך לשדרג את כל המחשב ? מה הכרטיס המומלץ של NVIDIA ( רק NVIDIA בבקשה ) שיתן את השיפור הטוב ביותר בתקציב של כ1600 ש"ח. ( ניתן לחרוג קצת אבל לא להשתולל ) תודה מראש מנו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ruff stuff,

הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.

14. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by hag911,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח... [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 21:16:29 8500,8600,8800 זה של NVIDI2400,2600,2900זה של ATI לא משנה אמרו לי כבר תודה בכול מקרה!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. איזה סוג של כרטיסי מסך אתם בדרך כלל קונים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liorsn,

Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by טלוש,

שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by paveltj,

אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Lost Oath,

שלום, ברשותי נייד - LG R410 (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) הנייד מצוייד ב NVIDIA® GeForce® 9300M GS. הכטיס טוב אבל לא מתאים למשחקים חדשים. אני מחפש כ. מסך חיצוני חזק שיריץ משחקים חדשים בצורה סבירה. יש המלצות? תודה, ר.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.