כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הצלחתי לשים את ידי על מחשב ממש ישן עם מעבד 8088.. הדבר היחיד שכתוב עליו זה 200PC, כך שאני לא יודע איזה דגם הוא (אולי XT?) בכל מקרה, יש לי גם את המסך שלו, אבל אין לי את הכבל שמחבר אותם. החיבור היחיד שיש על המסך הוא SCART, ואילו עם המחשב יש את החיבורים הבאים: - חיבור למקלדת (מהסוג הישן מן הסתם, לא PS2) - חיבור סריאלי (COM) - חיבור פרללי (LPT) - שני חיבורים נוספים, שיושבים על אותו הכרטיס, ולמעשה זהים ל Gameport/MIDI, כלומר חיבור D עם 15 פינים. מן הסתם אפשר לשלול את שלושת האפשרויות הראשונות, אז סביר להניח שהמסך מתחבר לאחד הD15 האלה. האם מישהו מכיר חיבור כזה / מכיר כבל כזה / יודע איפה משיגים כזה כבל / משהו שימושי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני שאלתי בפורום לפני כמה זמן העם שווה לקנות את 8600GT ואמרו לי שעדיף לקחת את X1900GT ואני רואה בפורום שאומרים שהוא חם מידי ולא טוב... אנא עזרו לי .... תקציב עד 800 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה לשחק פעם משחקים איכותיים בחיבור למסך טלוויזיית LCD? הרזולוציה של מסכים אלו לא ממש גדולה ולכן לדעתי אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. האם אני טועה?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
Vr-Zone חושף נתונים רשמיים על 8800ULTRA כולל תמונה: 8800ULTRA יבוא בשני עיצובי קירורים שונים שאנוידיה תאפשר לחברות לבחור. התדרים היו 650Mhz בליבה 2.16Ghz בזיכרון GDDR3. עוד Vr-Zone מספרים לנו שאנוידיה אולי תוריד מחירים לכרטיסיה כדי לתחרות טוב יותר בכרטיס HD2900XT. השקה ב1 במאי כולל ביקורות , מלאי באמצע מאי. (שמתם לב השקה יום לפני HD 2900XT? ) http://www.vr-zone.com/?i=4930
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספייר והכרטיס סובל מבעיות התחממות... אם המאורר מופעל על הגדרות ברירת המחדל אז הכרטיס מסך מגיע ל100+ מעלות.. במשחקים ממש כבדים שהכל על גבוהה... זה עדיין לא נורמלי... ואם המאורר על 100% אז הטמ"פ במשחקים כבדים היא 90+... לא הגיוני ולא נורמלי.. *(ועוד שאלה קטנה במשחקים כמו כדורגל ועוד כמה אני רואה פס מרצד כזה שעובר מתחילת המסך ועובר עד סוף וכך חוזר חלילה.. יש למישהו מושג למה זה? גם בLCD של המחשב, וגם על הLCD הטלוויזיה...) אוקיי עכשיו לעניין.. קניתי את הכרטיס מסך, עוד מעט זה יהיה שנה.. עלה לי בזמנות איזה 1750.. השאלה אם עכשיו שווה לי להחליף אותו... אם בכלל יש במלאי.. או שאולי לבקש מהם לשדרג אותו.. השאלה איך לגשת לבעיה בכלל... הם בטח ירצו לקחת אותו לתיקון.. אבל …
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Mag AH-778 בגודל 17 אינץ'.(CRT) הוא טוב לגיימינג? כי אם כן אין לי סיבה לקנות מסך חדש.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת כמה ואט שלי צורך וכמה ואט 8800 ו8600 צורכים. יש לי ספק 250 איכותי. אבל רק 250. הוא סוחב את המפרט שבצד + 4 דברים בUSB + שלושה מאווררים+ CD+DVD. חשבתי למכור את הכרטיס באיזה 400 שח ולקנות 8600GS.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני מחכה ל 2900XTX , חשבתי לקחת כרטיס מסך זמני עד שייצא ה XTX. אני קונה בארה"ב , איזה כרטיס מסך מומלץ ? שאני יוכל להריץ נורמלי CS:S FIFA GENERALS ZERO HOUR ואגב ל XTX יש תאריך יציאה? או שפשוט אני אקח כרטיס אחר כמו ה 8800GTX או משהו ... תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים). אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10. השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה? חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך. תודה.
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-