עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibby15,

מה הכי מומלץ? אני לא גיימר רציני במיוחד אבל רוצה לשמור על אופציות פתוחות לעתיד. בנוסף יהיה אובר קלוק, מקווה שגדול. כרגע אני חושב על ה 8600GT של גיגה בייט. יש המלצות אחרות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אופיר מ,

שלום. רציתי לקבל המלצות על כרטיס גרפי. חשבתי על 8800 GTS 640 MB .... יש הרבה חברות, נראה לי ש MSI מצוין אבל אין אותו בארץ איזה כדאי EVGA FOXXCON ASUS XFX MSI BFG אין הגבלה של כסף. רק לא GTX זה באמת יקר בצורה מוגזמת

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by DarkFire,

כפי שראיתי פירסמו פה כמה הודעות שגויות על ה R 600 אז ככה שנהיה יותר ברורים xbitlabs אחד האתרים הטובים לבדיקת ביצועים אז זה מה שקיבלתי משם http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_1.png] http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_2.png] שלא יטעו אותכם !!!! יום טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ברשותי 7600GT של LEADTEK ואני מטיס בFLIGHT SIMULATOR X שדורש מהמחשב את המקסימום , והכרטיס שלי לא ממש מספק אותי רציתי לשדרג ל1950PRO .אבל מבדיקה נראה שבמשחק הזה ספציפי הNV לוקח ו....ב ע נ ק. איך יכול להיות בכלל דבר כזה ? או שזה טעות.והאם יש הבדל בין סוגי משחק שונים לבין חברות שנות ? השאלה אם זה מגמתי? הנה לינק לדוגמה. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=716&model2=723&chart=290

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  5. לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by Vissor,

קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by tamiravigan,

יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  9. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by rikus,

לא מצאתי בנצ'ים לזה.. אבל זה כרטיס די זול, מה לדעתכם המקביל שלו?

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  13. לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

מרוב התגובות שאני קורא כבר התבלבלתי מה מתאים ומה לא. אז יש לי כמה שאלות: 1.האם פאנל TN מתאים למשחקים? 2.אם לא אז איזה כן? 3.ועם הפאנל שכן מתאים איזה מסך כן מומלץ( 19" רחב ולא פחות)? ,התקציב לא כל כך חשוב תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by natan805,

מה ההבדל בינהם כי הם באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  19. קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. Started by elad-k1,

: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by bazz,

איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SN22,

כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by maoros,

מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  25. מה אתם אומרים על Inno3D Geforce 8800GTS 640MB OC או שללכת על הגירסה הרגילה בלי ה OC ומה אתם אומרים בכללי על Inno3D ?

• 12 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים