עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

3. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.

4. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by borg,

איזה כרטיס מסך יותר חזק - 6600GT (עם 128MB 128Bit) או כרטיס מסך שכולל שתי ליבות של 6600 רגיל (עם 128MB 128Bit לכל ליבה - סה"כ 256MB 256Bit)? מה לגבי כרטיס מסך 6600GT עם 256MB 128Bit? אני מבקש להרחיב את הדיון גם להשוואה מול 6800NU ו-6800GT. עריכה: מה ההבדל בין Gigabyte 3D1-XL ל-Gigabyte 3D1? האם הם מבוססים על 6600 רגיל או על 6600GT?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  7. קבלת ביצועים איכותיים ויעילים יותר באותה עלות, לצד פופולריות הכרייה הקריפטוגרפית, ממשיכים לתת אותותיהם בעולם המחשבים האישיים לכתבה

8. שלום לכולם, מחפש כרטיס בתקציב 1400 ש"ח במקסימום(אולי 1500) שיתן לי 50-60 fps ברזולוציית 1080P (מסך אחד) בכל המשחקים עם מקסימום דיטיילס. הומלץ לי פה על ה7870 xt, 1152 ש"ח בTMS,אמנם ברוב האתרים שבדקתי (ביקורות) נוכחתי לגלות שמשחקים כמו FAR CRY 3וCRYSIS 3...מה שהוא מוציא זה בערך 30-40 fps בממוצע,עם מפרט לא פחות טוב משלי או אפילו יותר טוב. אני חושש שהכרטיס הזה לא יספיק לי גם בראייה לעתיד של 2-3 שנים קדימה,אלא אם כן מישהו ישכנע אותי שאני טועה כי אני לא מחפש לזרוק סתם כסף,גם מכיוון שמעל 50-60 fps העין כבר לא מצליחה להבחין. שאר המפרט: AMD FX 8350 GIGABYTE GA990XA G.SKILL 1866 8GB CL9 THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W PSU אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה מראש.

• 56 תגובות
    • 15.4k צפיות
  9. Started by EEstudent,

האם יש קשר בין סוג כרטיס המסך לתצוגה בשולחן עבודה? :-\ יש לי מסך LCD 19 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 128MB ואני עובד ברזולוציה מירבים 1280*1024 כרטיס חזק יותר יתן תצוגה יותר טובה או יותר נוחה לעיניים למשל?יש קשר בין הדברים? עוד שאלה, המחשב לי פנטיוםD עם זכרון DDR2 512 553MH,על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 350 שקל ושיהיה נורמלי?

10. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …

11. Started by Zadu,

קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת השבבים חוותה עוד רבעון מוצלח ביותר, וברשת כבר מתחילות להתגבר שמועות על השקה של דור כרטיסי מסך חדשים לגמרי לכתבה

13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by prince8900,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעיקר לשימוש במשחקים. צירפתי את התמונות של מפרט המחשב שלי: http://img37.imageshack.us/g/24032862.png/ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by Myt0s,

אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by psybrain,

אז לנוידיה יש את פיזיקס ול AMD מה יש ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kingdavid,

בין זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11551

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת) שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי). לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי. חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד. אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400. קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות: 1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jorgito,

אז זהו הכל מחובר יש CATALYST 6.10 ו ATI TRAY TOOL הכי חדש אבל השאלה עכשיו אם אני צריך להתקין מחדש DX9 כדי שמשחקים שכבר עבדו על הכרטיס הקודם יזהו את הכ. מסך החדש? (משום מה פיפא וNBA באותה איכות כמו מקודם שזה די חרא) ועוד שאלה כדאי להשאיר את ATI TRAY TOOL ברקע ואיך לעזאזל אני מעיף את המונה FPS ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי מחשב פנטיום 4 3000MHZ אם 2GB DDR2 ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך חזק יותר היום יש לי ATI READON 1300X PRO 256MB PCI-E 16X עד עכשיו הוא היה מריץ את כל המשחקים בצורה נרמלית אבל ב GTA IV הוא עושה בעיות החלפתי אותו בעוד כרטיס שיש לי ATI FireGL V3350 256MB PCIe והוא קצת יותר טוב ממה שיש לי אבל לא מספיק

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by Holy,

אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. radeon 9500 pro יתאים? יסחוב?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by אסף ב,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.