עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mortar,

קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by orlupo,

דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  3. בצל דיווחים על צפי למחסור בכרטיסי מסך אלו עד חודש אוקטובר לפחות, עדויות חדשות מצביעות על כך שהדרישה למוצריה של AMD אצל אלו שאינם מעוניינים בגיימינג עשויה להרקיע שחקים בעתיד הנראה לעין - ולפגוע בכל שאר הצרכנים לכתבה

4. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. ההשקה של כרטיסי סדרת 9XXX הייתה אמורה להימשך כך החודש. על פי התוכנית, לאחר השקת ה9800GTX וה9800GX2 אמור היה להיות מושק כרטיס ה9800GT ב3 באפיל. הוא אמור להיות מבוסס על ליבת הG92,ע ם 112 מעבדי Stream ותמיכה במערך ה SLI המשולש. לפי המידע האחרון באינטרנט ניתן לגלות שהכרטיס נדחה לחודש יולי והוא אף יזכה להיות בעל ליבת הG92 הראשונה אשר תתכווץ למימדים של 55 ננומטר במקום ליבת הG92 הנוכחית המיוצרת בטכונלוגית ה 65 ננומטר. המשמעות העיקרית כיווץ הליבה היא צריכת חשמל נמוכה יותר, ופליטת חום נמוכה יותר שתאפשר OC גבוהה יותר. מקור: VR-Zone

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Nvidia צפויה לשחרר את הPhysx שלה ב5 באוגוסט. הכרטיסים בהם הPhysx יתמוך הם כל הכרטיסים מסדרת 8, 9 וסדרת ה2xx לאחר שיקבלו אישור WHQL מMicrosoft. הPhysx יתמוך בכל הכותרים מן הרשימה הבאה: http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html תודה ל: אור כהן מקורות: http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/24/nvidia-release-whql-physx http://www.tgdaily.com/content/view/38552/135/

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ipad,

אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

9. Started by redead,

ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. זה משנה איזה חברה יהיה הכרטיס? שמתי לב שבכל החברות הקירור הוא אותו דבר בכרטיס הזה. ד"א הכרטיס של GECUBE הכי זול,עולה 2050 שקל בSKYPC,אבל לא יודע אם לקנות GECUBE למה שמעתי שהם לא משהו. מה אתם חושבים? האא ועוד משהו,התבלבלתי בקשר לספק חשבתי יש לי 500W LIBERTY. עכשיו הסתקלתי וזה הספק שיש לי: Chieftec 550W PSU 12cm fan,24pin,Active PFS,Retail. אני יודע שזה בטח ג'נרי או משהו אבל זה מספיק חזק לX2900XT? תודה לכם.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. מפתחת השבבים מאשררת את הבטחותיה מהעבר ומתיימרת להביא את ארכיטקטורת ה-RDNA 2 גם אל השוק הנייד עוד לפני סוף המחצית הראשונה של 2021לכתבה

13. Started by weinman,

SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by huber,

http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?

15. מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by uz2,

נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. זה קורע את התמונה ל2 וזה מתחזק ככל שהתזוזה גדלה יותר. הFPS מאד גבוה והמשחק זז חלק על הפרטים הכי גבוהים כול AAX16 מדובר במחשק PREY... (בדמו שלו) אבל הVYSNC שאני יודע שיכול לגרום לזה מכובה לגמרי, ניסיתי לכבות אותו גם דרך ה rivatuner... בחיים לא יצא לי לראות כזה page-tearing באף משחק שהרצתי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. Started by udicol,

זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. לקוראים הקבועים בפורום שלנו כבר ידוע, כי שלשום הצטיידתי בכרטיס HD7970 משומש, כאשר המאורע אודות הדרך המעניינת להשגתו (בחינם ממש) לרבות שיפוצו ואוברול מקיף שעשינו לו, מתוארים בלינק הבא (למי שטרם קרא מומלץ - אפשר ללמוד שם המון): https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?page=17&tab=comments#comment-5124163 כרטיס מסך זה הוא קלאסיקה בפני עצמה, שעד היום תרתי משמע עושה עבודה מכובדת וראויה תחת רזולוציה 1080P, עת מאפשר ללא מעט כותרים לעבוד תחתיה בהגדרות גראפיות גבוהות מאד ולהנות מ- 60fps. חלקם סוחב אפילו הגדרות Ultra ממש, כאשר חלקם האחר יצריך הורדה מינורית וסמלית ממש בחשיבותה - להגדרות Hig…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. רקע מקדים, לקוראים הקבועים פה בפורום לבטח ידוע (מהשרשור שאני מריץ בנושא חומרה משומשת) על כך שהשתדרגתי לפני ימים בודדים ממש - מכרטיס מסך R9 390 (שיש לי מאז תחילת 2016 אגב) לכרטיס מסך מדגם GTX980Ti. מאיפה הרעיון נולד: במהלך השנה האחרונה החלתי לרקום בראשי את המחשבה ולתכנן את השדרוג לכרטיס שאחרי ה- R9 390. בבואי לאפיין את הכרטיס הבא, מובן היה לי שהוא חייב להיות מדרגה אחת מעל ל- R9 390, אחרת לא עשינו כלום. למען הפרוטוקול נציין כי כרטיסים מקליבר RX480/580 מבית AMD (החדשים יותר כרונולוגית מה- R9 390), וכרטיסי GTX970/980 מבית נוידיאה (המקבילים תקופתית ל- R9 390) כמו גם GTX1060 העדכני, הם כולם מקבילים ביצועית סדר גודל ל- R…

24. לחברים הקבועים בפורום שעוברים על השרשור בו הנני מתאר את מסע רכישותיי, ידוע כי שלשום הצטיידתי בכרטיס RX480 ביד 2. מי שקרא יודע על מה מדובר, מי שלא (ורוצה להתעדכן) מוזמן לסור לשרשור הרלוונטי ולקרוא שם. כך או אחרת לאחר ערב ארוך של משחק עם הצעצוע החדש, תוך נבירה ברשת ולמידה הכיצד נכון לקנפגו (שכן כל חיה ותכונותיה היא) אין לי אלא לבשר על שביעות רצון (שזה אינו טריויאלי) ומיד נראה מדוע. בעוד ש- rx480 המקורי בעת ההשקה, מה שנקרא דגם רפרנס (שאינו מומלץ אגב) רץ על 1266mhz צנועים יחסית, הכרטיס המקוסטם שרכשתנו מגיע מומהר מהמפעל על 1303mhz , שהם כ- 3% המהרה מעל התדר הבסיסי של הסדרה. הכרטיס הוא MSI Gaming x RX480 - 8GB edition : https://w…

25. Started by udicol,

אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.