כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש 720p, האם יש גם 720i ואם כן מה ההבדל? ומה ההבדל בין 1080i ו- 1080p (פה אני בטוח ששניהם קיימים). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
או שאני צריך לסמן אחד מהם ומה זה נותן לי גם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שבמתוכנן יהיה בו 8800GTS 640MB האם הגעת הכטיסי הHIGH END תומכי DIRECTX 10 של ATI כמו ה2900 ירדו המחירים של ה8800 שלי? תודה רבה... ;D
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ עם חיבור agp היה לי עליו כרטיס מסך geforce 440 mx אחד הכרטיסים הכי גרועים שאנוידיה הוציאה והחלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכן קניתי לפני שבוע כרטיס מסך geforce 7600 gt ב800 שקל שמח וטוב לב הוצאתי את הכרטיס הישן הפעלתי את המחשב ....וכלום יש לי צבעים על המסך כלומר המחשב בכלל לא מפעיל את הכרטיס או לא מזהה אותו....שאלתי וחקרתי ואמרו לי להחליף את הספק לספק יותר חזק ...אוקיי הלכתי וקניתי ספק שהמליצו לי עליו שתומך ב sli ב400 שקל ספק של 500 וואט אוקיי חיברתי את הספק למחשב הכנסתי את הכרטיס מסך ושוב הכרטיס לא מצליח לעבוד ... אני נאלץ להמשיך ולהשתמש בכרטיס מסך הישן שלי ולצפות בכרטיס החדש רק דרך הקופסא שלו... האם החלפת לוח אם היא הפי…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
לאחר היציאה של הדור החדש מATI אני מעוניין להחליף את הזוג X1950XTX שלי למרות שהם חזקים ולא נוצלו עד עכשיו אבל אני רוצה להיתחדש בדור חדש דירקטX10 ...אז ככה באיזה מהכרטיסים האילו : { זוג GF8800GTX SLI מול זוגCF HD2900XT} רואים יותר טוב! יש יותר טכנולוגיות עתידיות מיתקדמות! אני רוצה לציין שלא אכפת לי 10FPS פחות אם איכות התמונה תהיה יותר מדהימה... תודה לעוזרים ואם איפשר בנצים של SLI נגד CF יעזור מאוד!!! מה דעתיכם?
-
- 51 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
זאת פשוט שאלה שקשורה לנושא, ואין תקציב מסויים. האם ATI readon 9250 ייפעל על הלוח אם והמעבד האלו: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI ?? איתי
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,6331.html מסתבר שתהליך ה80NM של AMD סובל מאותה זליגת מתח שתקפה את הפרסקוט. משמעות הדבר - 2900XT הוא כרטיס המסך החם ביותר שנראה עד היום. בחום הרב טמון גם יתרון, מאחר וליבה חמה כמו הR600 נהנית מפוטנציאל אוברקלוק משופר עם קירור קיצוני (קרח יבש, גז, LN2 וכו') בהשוואה לליבה "קרירה" יותר כמו G80
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
האם הספק שלי יוכל להפעיל 8600GTS? הספק: TT430W מייצר 16A במסילת ה-12V ואין לי 12V 2.0... באתרים של החברות בכל מקום שהסתכלתי אמרו שצריך 20A במסילת V12... זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם . כרטיס המסך שברשותי כעת על המחשב הוא Asus AGP-V6800 DDR SGRAM . מפרט המחשב מצויין לכם בכרטיס האיישי שלי .(למעט כרטיס מסך) . עכשיו פתחתי אותו כדי לשמן את המאוורר עם WD-40 .ונשבר שם חלק קטן ,בכל זאת הכרטיס מסך עובד. אבל עושה רעשים וגורם לניתוק כרטיס הקול .אחרי כניסה למבצ המתנה.כרטיס הקול תקין . שאלתי היא האם כדאי לפרק את המאוורר ואיך עושים זאת ?..מה הסכנות ? או האם כדאי להתקין כרטיס מסך יותר ישן שברשותי Geforce MMX 2 32MB ? (ללא מאוורר) (שהגיע מקורי עם המחשב 1999).
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
HS2900XT תוצרת GIGACUBE היגע אתמול לשיווק בארץ היבואן לייף מחשבים עכשיו כדאי לחקות ל3 דברים : 1.דריוורים משופרים מ AMD/ATI 2. ירידת מחירים מצד NVIDIA ורצוי חזקה מאוד לאור התחרות. 3. DX10 ל WINXP דן
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 מה הCATCH ? מישהו יכול להסביר לי ?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-