עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm

2. שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by username80,

שלום, יש לי כ.מסך Gigabyte 9600 GT. שאני משחק ב- call of duty 4 המחשב מתחיל לצפצף. נראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך עובר את ה- 70 מעלות. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם יש משהו בהגדרות של הכ.מסך שאני צריך לשנות? תודה נ.ב זה מחשב חדש שקניתי אותו השבוע

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. התקציב הוא לא גדול,בתאכלס אני מחזיר את הכרטיס שלי לחנות ומביאים לי זיכוי של 300 ש"ח עליו,מה ניתן לקנות בתוספת של 150 ש"ח ,חשבתי על ה6200 64BIT של גיגה בייט ,אני לא מעוניין ללכת כרגע על ATI,אז איזה המלצות יש לכם,איך ה6200 64 BIT ? האם יהיה ניתן לפתוח לו צינורות? כמה תעלה גרסת ה128 BIT ? מה יותר עדיף את ה5500 או את ה6200 ? איך הוא בהשוואה ל5700 ? תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. איפה אני אוכל לקנות מתאם כזה? שמתי לב שרואים בTV הרבה יותר יפה שזה מחובר דרך הDVI עצמו ולא דרך הTV OUT, זה היה ידוע אבל שחיברתי אחד אחרי השני בפלאסמה למטה הבנתי עד כמה ההבדלים עצומים, איפה אפשר לרכוש מתאם שכזה בכדי לעשות אותו דבר בTV בחדר שיש לך רק יציאות RCA ולא DVI? עריכה: אם למישהו יש עוד הצעות בעניין של לחבר את הטלויזיה למחשב דרך DVI [ אין לי כניסת DVI בTV ], הן יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by Dank Memes,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי. ברשותי מחשב dell xps 8700 Processor Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor RAM 12 GB Video Card NVIDIA Geforce GTX 645 Operating System Microsoft Windows 7 professional 64-bit BIOS Version Dell Inc. A11 איזה כרטיס ממולץ עד 1000 שקל. תודה בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by avivbiton11,

אני יודע שתחנו את הנושא אבל לא כל כך הבנתי מה עדיף למשחקים?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by haim652,

יש לי עכשיו כרטיס מסך 3870 ואני רוצה לקנות 4870, אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות CF איתם, יש לי לוח תומך CF ראיתי פה כתבה שאולי היה אפשרות: http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/ מהד דעתכם, אפשרי לעשות CF עם 3870 ו 4870?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by Lancer,

החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by nir4free,

שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך הוא Sapphire HD 4870 x2 המון אנשים אומרים לי שהכרטיס הזה מלא תקלות ובעיות... והאמת שנתקלתי בבעיה ממש גדולה... המחשב קורא רק 1 ג'יגה מתוך 2 ג'יגה ובקושי מריץ לי call of duty 4 על 1920... ממש תקוע... אין צוואר בקבוק... כל המפרט ממש חזק... משחק כזה הכרטיס הזה אמור לאכול בלי מלח.... והוא בקושי סוחב אותו...מזה בקושי על 1920 הוא לא זז... פירמטתי את המחשב... עידכנתי דרייבר... עידכנתי DX... מה עוד? דרך אגב קניתי ב KSP... אתם חושבים שיש עם מי לדבר שם או שהם יחפפו? תודה רבה, ניר.

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by GMTK,

שלום לכולם. אני בטוח שכולם ראו את הדיון הקודם שלי לגבי החלפת הכרטיסים ומה שקרה לי. אז ככה העמיד לי 2 אפשריות. 1. להחזיר את ה6950 ולחכות חודש שיגיע כרטיס של 6850 חדש. א.מי יחכה חודש... ב.ואז יהיה לי 2 6850 כמו שהיה לי. 2.להחזיר את 2 הכרטיסים לקבל זיכוי מלא ולשדרג. א.הוצאה כספית. ב.חושב ולא חושב שהכרטיסים עשו את שלהם?. ג.לשדרג לכרטיס חזק יותר. ד.מבחינת החנות הוא אמר לי אני נותן לך שירות של קינג כמה שהבן אדם אומר כאילו כמה שהחנות קונה אותו אני משלם ללא רווח מצד החנות. אז עשיתי חושבים ואמרתי שעדיף לשדרג. ואני שואל אותכם מה אתם ההיתם עושים? עכשיו ככה השוואתי את ה680 לקרוס פייר של 6850 והתצאות לא משוגעות כמו שאתם יכולים ליראות . http://www.game-debate.com/gpu/inde…

• 74 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by dudu_azran,

התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני) אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ' מישהו גם כן נתקל בבעיה??

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by hfg666,

שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה

22. Started by kobibo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך אך מתלבט בין שני סוגים : nvidia 5900XT 128 MB 256 bit ATi 9800 np 128 MB 256 bit שני הכרטים לפי דעתי עולים בערך אותו סכום .אודה : א. לחוות דעתכם במה אתם הייתם בוחרים ולמה ? ב. עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה- 9800np לבין 9800pro ?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה

24. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by zviya,

הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.