כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום החליפו לי כרטיס מסך מ7600gt עם מאוורר בעקבות בעיה בקירור של הכרטיס(הוא הגיע ל100 מעלות בקלות) והחליפו לי לאותו כרטיס רק עם גוף קירור 50 מעלות במנוחה זה מצב נורמלי? ועד כמה מעלות במאמץ מותר להגיע?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה עדיף?: 7600gs sonic http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm x1650pro gamer edition http://skypc.co.il/sg_product~GV260~8~0.htm 8500gt ddr3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 אגב, מתי אמור להגיע עידכון לתרד הכרטיסים המומלצים? :s05:
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום הכרטסי מסך שלי ללא OC ב60 מעלות במנוחה, כלומר כשאני לא מפעיל יישום שדורש מאמץ כבד [משחקים וכו'] האם יש בעיה ? חם מדי ? זאת שאר המערכת שלי לוח 965p ds3 מעבד e4300@3.1 זכרונות gskill 800mhz cl4 והשאר בטח לא חשוב.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס גרפי טוב יותר : 1. gecube radeon x1950 pro 2. palit radeon x1950 super 3. sapphire radeon x1950 pro 4. sapphire radeon x800 gto כולם 512 זיכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 sumsung 920n syncmaster הוא פועל ברזולוציה של 1280-1024 זה אומר שאני לא יכול להריץ משחקים יותר מהרזולוציה הזו? כגון 1600-1200?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
8600GTS פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 ופה: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_9227.jpg *האמצעי לעומת ה 8800GTS http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/11/ שכאן הוא מגיע ל 655MHz/2020MHz בOC ידני. לעומת 620 MHz /1600 MHz של XFX ללא OC ידני. ו675/2000MHZ של ספארקל ללא OC ידני. איך זה יכול להיות? 8600GTS חזק מ 8800GTS אני מבולבל ואיזה מהם הכי עדיף אחריי OC?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-