עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.

2. Started by dani,

יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

4. Started by Moshik144,

טוב אז ככה יש את הכרטיס מסך ג'יפורס 7600GS האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס ??? ועם כן יש לי שלושה יצרנים Innovision , msi , palit איזה מהם הכי טוב וכרגע באייבורי מוכרים את היצרנים msi ו innovision של אותו דגם של הכרטיס מסך אז האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס או שכל הג'יפורס 7600GS יש להם את אותם הביצועים ???

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  5. כל האנשים האלה במדריכים של להכניס מחשב לוידאו\מזוודה התלהבו שהם יכולים לשחק במחשב על הטלוויזיה הקופסה של הוידאו יושבת למטה. הם לא הסבירו איך אבל הם התחברו ישר לטלוויזיה ולא הצטרכו מסך שדרכו הם הלכו לאפשרויות והפעילו את הTV OUT האם יש דרך לעשות זאת ? חיבור\מתאמים או משהו כזה ? אני יודע שלמקרנים יש גם חיבור של מסך אבל לא ראיתי דבר אחר דומה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moonbone,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה הכיוון חנויות יקרות,תמשיכו ככה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3155&Pname=BFG

• 160 תגובות
    • 13.6k צפיות
  9. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה

11. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by PsyDream,

קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by avielsvis,

יש לי כרטיס מסך hd 4850 ובדירט 2 עובד לי על 13-27 fps אז אני שואל אם לכולם זה ככה נמוך או רק לי כי ראיתי מישהו ב- youtube שיש לו אותו כרטיס מסך ועובד לו על 50 fps אז למה לי עובד על fps נמוך???

• 132 תגובות
    • 10.4k צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אשמח לקבל ממכם חוות דעת בקשר לביצועי כרטיסי מסך: אילו כרטיס יותר טוב, ה X800GT 128MB DDR3 או ה6600GT 128MB ? הם עולים אותו דבר, רציתי לדעת מי יותר טוב בביצועים. תודה ניב

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איזה כרטיס מסך טוב למשחק FS9 FLIGHT SIMULATOR2004 ולמשחקים כמו פיפא,נבא,ג'יוסד,NFS,CS,RC3,VIRTUA TENNIS 3 ועוד... E6300 ABIT IL9Pro PCIE 1GB RAM TwinMOS Foxconn TLA-397 מארז(עם ספק 350W FSP PNR) LG L1960TR חשבתי על 8600GT או HD2600XT ואם אגדיל ל1950GT... הספק לא קשור לפורום הוא רק שתדעו מה התקציב הכולל... אני קונה FSP 350W PNR שאמור להחזיק בקלות...

• 18 תגובות
    • 6k צפיות
  17. Started by hosham,

מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by Forest14,

מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה

19. אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by tjehuda,

שלום, האם זה יהיה אפשרי לחבר שלושה מסכים למחשב שיש לו 2 Geforce 8800 GTS 640 mb? לכרטיס זה יש שני יציאות מסך, אז ביחד זה 4 יציאות. אבל, הכרטיסים מחוברים דרך SLi, האם אני עדיין יכול לחבר שלושה מסכים? הם יהיו מסודרים בצורה: מסך קטן (15") בצד ימין, מסך גדול (20") באמצע, ועוד מסך קטן (15") בצד סמאל. תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  21. שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yirmi_opp,

שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאחי, ויש לו מסך LCD 15" ישן, עם חיבור רגיל ולא DVI. אני לא יודע אם תקציב כ"כ חשוב פה כי לא צריך כ.מסך מפלצתי בשביל כזה מסך. קיבלתי הצעה טובה למחשב עם כ.מסך 9500/9400. רציתי לדעת איך הכרטיסים האלו, והאם הם טובים מספיק עבור מסך 15" שרשום למעלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  25. למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.