עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום כולם, יש לי את הכרטיס 6600GT שאני דווקא מאוד מרוצה ממנו, אבל כל חצי שעה-שעה של משחק יש מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll (מהדרייברים של NVIDIA). אחרי המסך הכחול הראשון, המחשב כל 5 דקות עושה מסך כחול עד שאני מכבה אותו לכמה זמן... בדקתי טמפ' והן בסדר, אני בלי OC, התקנתי כמה דרייברים מהישנים עד להכי חדש, וכלום לא עוזר... האמת היא שבדקתי את ה-FX5200 הישן שלי וגם הוא לא כ"כ עבד, אבל הבעיות האלה התחילו בערך כשקניתי את הכרטיס. אמרו לי שאולי זה המתנשויות של תוכנות, אז אם למישהו יש מושג שייתן רעיונות... תודה!

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by segev22,

התוצאה הסופית שקיבלתי היא 8383 רציתי לדעת עד כמה זה טוב לפי הטבלאות שלהם אני מדורג 93 זה המפרט שלי: INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO ורציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור אם אני יוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון של ג'י סקיל 800MHZ CL4?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by oba3k,

ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שלום, בקרוב אני קונה מחשב שיהיה בערך כזה: מעבד + לוח אם quad core 2GB RAM 200GB דיסק קשיח עריכה:ספק אני יקנה לאחר בחירת ככרטיס המסך, לפי הצורך, אני גמיש. והמסך יהיה איזה מסך סמסונג LCD כנראה 17" או 19" המליצו לי לשים במחשב זה Nvidia Geforce 8800GTS 320MB רציתי לדעת האם זה טוב או האם למישהו יש הצעה יותר טובה. עריכה: התקציב הוא בין 1000-2000 אך אם יש משהו שחורג מעט אבל ממש ישפר אז זה גם בסדר. תודה רבה מראש ori givati

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by shai11,

חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  11. אני מעוניין להחליף א הכרטיס מסך שלי בחדש (או משומש, לא מפריע לי) ואני רוצה לדעת מה בסכום הזה יתן את התמורה הכי טובה. חייבות להיות לו יציאת svideo ו dvi ויכולת להציג על שני צגים. האם כדאי בכלל ומה אתם ממליצים?

• 61 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. אז ככה.. שימו לב לכרטיסי 2900XTX לעומת כרטיסי 8800 GTS...הוא עוקף אותו ולפעמים אפילו את GTX. מקור- http://www.crysis-online.com/forum/index.php?PHPSESSID=8d187f76b295ddc0b5fdf40f3472ffab&topic=4567.msg74124#msg74124 חשוב להדגיש שפתחו על זה דיון ב iopanel אבל לא לקחתי את זה משם. [attachment deleted by admin]

• 99 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by dennis14,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=572

15. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by kizz,

הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בקיצור מה יותר חזק 9550 או 6200????? ו9550 או 6600GT......... סתם חבר רוצה לדעת לא היתה לו בררה והוא קנה בסוף את ה9550 (זה מספיק בשבילו ) (מי שזוכר את הנושא הקדם שלי בשבילו........) נ.ב הגירסה שלו זה של גיגביט של 256 MB ו128 BIT.....

18. Started by Rivking134,

אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  19. מה אתם אומרים? http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. ^כותרת^

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  21. פתחתי כבר דיון על בעיות אחרות. הבעיה עם המסך השחור והקוביה שכתוב בה OUT OF RANGE הינה בעיה שכדאי שאחרים שיתקלו בה יבינו שאין מה להילחץ ולחפש פתרון.כי אין החבר'ה שם בודקים את הנושא הזה ויעדכנו בהמשך. פרטים כאן: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=27293 737-27932: Radeon series - Black Display with the Error "Out of Range" When Selecting 1440x900/60Hz Resolution in Catalyst Control Center Symptoms: Setting the resolution to 1440x900/60Hz in Catalyst Control Center (Version 7.5)causes black display on the monitor with the error message "OUT OF RANGE". Solution: Currently there is no solution. As a workaround p…

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Placebo,

שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים