כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי בפורמים שונים, אנשים שטוענים שמשחקים מסוימים לא עובדים עם הכרטיס. יש כאן למישהו את אותה בעיה ? ובלי קשר, מתי נראה לכם שהמחיר של הכרטיס ירד ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N529-AX&pwindow=specs Performance NVIDIA GeForce 7800 GTX 490 MHz GPU 24 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 256 bit DDR3 1300 MHz (effective) 41.6 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, VIVO SLI Capable Resolution & Refresh 240 Hz Max Refresh Rate 2048 x 1536 x 32bit x85Hz Max Analog 2048 x 1536 / 1600 x 1200 Max Digital Requirements Minimum of a 450 Watt power supply. An available 6 pin PCI-E power connector (hard drive power dongle to PCI-E 6 pin adapter included with card) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? ומזה הקירור הזה ?!?! נראה לי סתם עוד דרך מכירה טובה יותר
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה הדריוור הכי עדכני וטוב לכרטיס מסך Extreme N7800GT/2DHTV של אסוס???
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שמעו אני עברתי בפורםו פה על הכל בFAQ וערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמסביר את העניין הזה אם אני לא טועה silentpipe זה סוג של קירור ללא מאוורר נכון? כמו הכרטיס הזה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} אז אם אין לכרטיס מאוורר הוא מתחמם יותר? והאם שווה בכלל לקנות את הכרטיס הזה הוא מסוגל להריץ את CS 1.6 על 100FPS במחשב כמו שלי?
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה עריכה: אני משחק על רזולוציה 1920x1080
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם מציעים עד 700 שחים ל AGP אפשר לגלוש אך לא בהרבה למשחקים כמובן!
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הצילו!! לפני שבוע פתחתי ת'רד אם הבעיה אבל אז זה היה רק בשני משחקים והם היו דמואים אז וויתרתי (אף אחד לא ענה). עכשיו זה גם בווינדוס עצמו (XP)! לפעמים אני פותח תוכנה ופתאום המסך עובר לתצוגה של מסך רחב, הכל נעשה מרוח ואני רואה רק חצי תמונה! זה עדיין קורה גם בדמו של GTR ושל ה"מעניש". בבקשה תעזרו, הדריוורים מעודכנים. GF4 MX440 128MB AGPX8 ללא OC
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים היה לי פנטיום 4 1.6ghz ודוד שלי קנה לי GF4 Ti4600 כשהוא היה עוד חדש אחרי איזו שנה קניתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000+, השארתי את הכרטיס מסך.. האמת היא שתכננתי להחליף אותו וויתרתי בסוף אבל היום כשהתקנתי advanced warfighter הבנתי שהכרטיס החזיק הרבה זמן, אבל יש גבול. אז עיינתי בת'רד הכרטיסים המומלצים שלכם וחשבתי לקנות את ה7600GT, הכרטיס הכי טוב שם שיש לAGP מה שרציתי לשאול אתכם זה האם באמת כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס מסך, או לחכות להחלפת המחשב? כי תכלס המחשב שלי הוא לא רע, רק אולי צריך עוד תוספת RAM השאלה היא כמה זמן הכרטיס הזה יחזיק לי? אם הוא יחזיק שנה אני לא אקנה אותו.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה החלטתי להחליף אץ ה- 6800 העתיק שלי, אז קניתי gigabyte gv-r485zl. הבעיה היא שהמאוור של זלמן מסתובב בטירוף ועושה רעש כאילו מתעללים בו גם כשהמחשב ב- idle. הנה תמונה של הכרטיס: מקצת קריאה בפורומים הבנתי שאין דרך לשנות בתוכנה את מהירות המאוורר וצריך לקנות בקר. עכשיו לשאלות: 1. האם כל אחד משני המוצרים הבאים יתאים לחיבור? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SCB-CD&cart=1255380565176888〈=heb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11452&catid= אני שואל כי כמו שתראו בתמונה, הכבל של המאוורר על הכרטיס הוא של שני פינים ואני חושב שבבקרים יש שלושה פינים. 2. יש לאיזה גאון פה פיתרון יותר טוב? והכי חשוב - תודה חברים! תומר
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 7800GT של LEADTEK עם VIVO התקנתי את כל התוכנות חיברתי את הכבל המפצל הזה ואליו חיברתי לS VIDEO IN את הS VIDEO מהטלויזיה ואני מפעיל את התוכנה של WINFAST PVR שהגיעה עם הכרטיס ואני לא רואה כלום על המסך וזה לא מקליט לי (זה מקליט רק שחור...) איך אני עושה שזה יקליט ושיראו את מה שרואים בטלויזיה יש לי דרך אגב HOT עם זה משנה עם ממיר דיגיטלי אין לי תחיבור הצהוב והלבן והאדום בכרטיס מסך יש לי בכרטיס את החיבורים הבאים: S VIDEO IN SVIDEO OUT PR OUT PB OUT Y OUT S OUT
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחירי הרכיבים משמעותית יותר זולים שם, אבל הבעיה היא כמובן האחריות. יש לי חברים שגרים שם, ומדי פעם מגיעים לארץ. (או שאפשר לשלוח משם). מה דעתכם על קניית כרטיס מסך בארה"ב? רכיבים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
למי שאין לו כח להסתכל במפרט שלי gygabyte Geforce 6600GT 256MB PCI-E עם עוד שנתיים אחריות. תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-