כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר התלבטות ארוכה ביותר דרכה שיגעתי אתכם כהוגן ואני מצטער על כך הגעתי לשני הפיינליסטים שאני מתלבט בינהם... אני מאוד אוהב את הכרטיסים של ATI אבל הבנתי שה7600GS EXTREME כרטיס טוב... בבקשה תנו לי תשובה סופית ואם אפשר קצת הסברים למ בחרתם מה... תודה ושוב סליחה...
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז אני מבין שציון 1204 ב 3DMark03 (עם הגדרות ברירת המחדל שלו) זה גרוע בעבור המפרט שלי? ??? : :-[
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אבא שלי רוצה למחשב בעבודה מסך חדש LCD 1000 שקל...... רצוי זמן ריענון נמוך כי אין שם משחקים וכל זה........ אני לא ממש מבין במסכים אז אם 1000 שקל זה קצת אז עדיף 15" אבל כמובן שעדיף 17" ואם 1000 שקל זה המון למסך LCD אז תביאו איזה 17" עם זמן ריענון גבוה-בינוני בשבילי ואני אתן לאבא שלי את ה15" שלי...
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה. בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W, זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות. מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה. מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים". אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים)…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320mb 1,741 ש"ח או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB 1,706 ש"ח מה לקחת?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
שלום חברים אפשר המלצמה על גירסה 4890 הכי טובה בביצועים ובקירור במיוחד?אפשר שיהיה כבר OC תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עם המחשב הראשון במפרט, אני מקבל 12700 ב-3DMark 2001SE ו-3700 ב-3DMark 2003. HT מופעל, AA ו-AF לא מופעלים, ואני מודד בהגדרות של (1024x768 (32bit. הדרייברים ללוח אם מעודכנים, וכך גם גרסת הביוס. לגבי 3DMark 2001SE, אני יודע שהתוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל, כי ראיתי ב-ORB אנשים עם בערך אותה מערכת, ותוצאות גבוהות ב-1500-2000. מה יכולות להיות הסיבות לתוצאות האלה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
צריך כ.מסך, תקציב ~ 400, למשחקים קלים יחסית (בעיקר ישנים אבל כשיהיה לי כרטיס חדש אז אני בטח אמצא כמה חדשים שמעניינים אותי ), ולקולנוע ביתי (1080P). הספק שאני מתכוון לקנות - Antec earthwatts 430. אם קירור פאסיבי לא פוגע בביצועים אז בכיף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות בבנצ'מרק: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2513&cid=3&pg=8 אין כמעט הבדל משמעותי בין 9800GX2 לבין 8800GT SLI. וכיום אפשר לקנות 8800GT במחיר של 1000 שח ואפילו פחות, לעומת מחיר מטורף של ה 9800GX2. נכון שצריך לוח תומך SLI אבל אפשר לוח סביר בתוספת של לא יותר מ-200 שח. נראה שההבדל לא משמעותי וכדאי ללכת על 8800GT SLI, לא ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי פה דילמה יש לי לוח שתומך בכרטיסי מסך pcie 1.1 16X ואני רוצה לקנות כרטיס PCIE 2.0 32X עד כמה תיהיה פגיעה בביצועים במשחקים? חשבתי לקנות GTX260/RADEON 4870 תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה נער אחד אמר לי שTEAC יותר טובה מAOC במסכים...זה נכון? ואם לא,בין איזה לאיזה חברה AOC ממוקמת? ובכללי,האם המסכים של AOC טובים ביחס למחירים שלהם?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי לבחור אחד משני הכרטיסים האלה: pointofview gf6200a agp 256mb 64 bit מחיר 280 שקל http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html galaxy fx5500 256 mb 128 bit agp מחיר 250 שקל http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 הכרטיס מיועד רק לתוכנות גרפיקה וכאלה,וגם לויסטה החדשה-לא מיועד למשחקים. בבקשה,רק לייעץ לי לבחור אחד משני אלה ולא כרטיס אחר(אין לי אפשרות לרכוש בהזמנה טלפונית) תודה רבה מאוד
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני יודע שכבר פתחתי על זה נושא בעבר אבל מצאתי ממצאים חדשים שמראים שכמעט ואין הבדל בין ה 9600GT ל HD 3850 256MB: http://www.neowin.net/news/main/08/01/14/nvidia-geforce-9600gt-review יש סיבה להוסיף כסף לטובת ה9600? בנוסף, יש הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הבאות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3745 http://tms.co.il/product/5235 ושאלה אחרונה: איך כל אחד מהם בOC? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי 4 שנים או יותר עם המחשב החטלתי שהגיע הזמן לשדרג המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: MSI X48C Platinum ספק כח: 650W (לא זוכר בידיוק מה הדגם אם זה כל כך חשוב) מעבד: intelQ9300 כרטיס מסך: HD4850 ללא שום קירור מיוחד זיכרון: 4GB DDR2 מסך: SAMSUNG T220 (לקחת בחשבון שבעתיד הקרוב אשדרג אותו למסך LED HD) התקציב שלי הוא בסביבות ה-800, המליצו לי על HD6850 עם אפשרות ל-CF בעתיד השאלה שלי אם זה יספיק לי לשנה הקרובה להריץ משחקים על גבוה ולא להתפשר על "NORMAL" או שעדיף להשקיע יותר ולקחת מעכשיו משהו חזק יותר ומה לגבי HD7770 שמעתי גם שהמחירים צריכים לרדת שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-