עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB

2. Started by fox1,

אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. עוד כמה שנים יספיק הכרטיס ASUS R9600XT 128MB מבלי שאני יצטרך להחליף אותו?

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by i.k,

אני רוצה לדעת של איזו חברה הזיכרון שיש לי בכרטיס מסך,יש לי כרטיס מסוג fx5900xt של club 3d. אני לא רוצה לעשות את זה בדרך הפיזית ולא רוצה לפרק את המקרר של הזיכרון כדי לראות. האם מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לזהות של איזו חברה הזיכרון ואיזה דגם זה?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by someone,

הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by Shbd,

ראיתי ב- KSP xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב- 2800 ש"ח?????? 6800 רגיל ב- Pcie עולה 2600........ ???

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת אני מוציא עם ה6800NU שלי אחרי פתיחת צינורות ומהירות סטוק 3711 ב3DMARK05 והכרטיס עולה רק 1600 שקל ה6600GT עולה 1300+- ומוציא 3000 בערך במהירות סטוק ב3DMARK05..... לא שוווה להוסיף 300 שקל בשביל עוד 700 נקודות?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  11. Started by Dimness,

הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by -LosNir-,

העלתי וויכוח עם מישהו שטוען ש 2600 הרבה יותר חזק אצלו מאשר x1950pro. הוא טוען שהוא מקבל 75FPS ב Oblivion על 1152x864, noAA with HDR! הטיעון שלו: המפרט שלו: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Motherboard: Intel Corporation DQ35JO ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) GDDR3 and 1GB lamest memory available אני אומר שזה שטויות וזה בכלל לא הגיוני, 8800GT אפילו לא מקבל כזה FPS, אלא רק 30FPS על כאלו הגדרות. הטיעון עצמו נכון, אבל הפרש של 50FPS בכאלו כרטיסים? שטויות. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by EviLeader,

שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל. מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש. עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי. אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר? אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32. תודה מראש,…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by moshez1,

לחבר שלי יש 2X512 400 MHZ intel 3.0 GHZ והוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www2.bfgtech.com/bfgr7950256gtoce.aspx השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק ואם כן איזה oc למעבד הוא יצטרך לעשות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. http://www.planetnana.co.il/wallacomputers/index.html נשמע נורא מעניין והולך לחסוך לאנשים הרבה מאוד כסף.

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by dodoboy,

יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם ASUS A8N-VM CSM ואני מחפש bracket ליציאה ל-TV. היה אפשר להשיג אותו ב-logicpc אבל עכשיו אין אותו יותר ואני מחפש אחד בנרות. היה post לגבי איך לבנות אחד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. מדובר בחיבור הזה: http://i5.ebayimg.com/04/i/06/0c/2c/43_1_b.JPG יש למישהו מושג? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by RobiNooB,

אני בדילמה ! ככה שזה שמנסים לשכנע מישהו שלא מבין במחשבים (דוד שלי) לשלם עוד 250 שקל לספק איכותי והוא בתגובה : "מה פתאום אני לא משלם עוד 250 שקל הרי פה מגיע לי ספק כבר עם המארז" בקיצור ! מארז FOXON 400 ב230 שקל...(ספק ג'נרי מן הסתם) יחזיק קונרו עם כרטיס מסך 7900GS ? ואם לא בעצם מה אמור לקרות ? יפול כאשר הוא יעלה משחק ? ריסטים כל כמה זמן ?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by itaigol90,

איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם משחקים, directx 9, פוטושופ, חלונות ויסטה וכמה זיכרון רצוי? בתקציב של כ-600 עד 800 שקל.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by rikus,

במשחקים מסוימים המסך מתעוות שהוא עובד במצבי רזולוציה גבוהים יותר, האם יש אפשרות לנעול את ה REFRESH RATE (בכרטיס של NVIDIA) שזה יעבוד במצב נניח של 75HZ על כל אפליקציה?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by mostwanted,

יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!

23. מפרט המחשב הוא: (בתמונה) אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת בהכוונה.. '>http://jpg.co.il/view/53d297423a696.png/"]"]http:// אני משחק במשחקים כמו Starcraft 2, Diablo 3 וכו'.. בעבר כשרציתי לקנות מחשב המליצו לי על כרטיס מסך מדגם Geforce GTX 560 TI וקניתי את אותו כרטיס מסך אך לא מקורי (עלה לי בסביבות 1200 שקלים) או משהו בסגנון והוא עושה לי בעיות, נתקע כל הזמן. לכן אני מעוניין להחליפו ורציתי לדעת האם עדיין כדאי לקנות את אותו אחד שעולה כרגע לפי זאפ 1000 שקלים או שיש משהו יותר זול או יותר טוב ויותר יקר שיעמוד בציפיותיי. לא אכפת לי להוציא כסף עד גבול מסויים כמובן, העיקר שהוא יהיה טוב למה שאני רוצה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by zone glide,

אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון? אגב - לדעתכם זה נכון ש 3080TI מעבר לפינה באמת?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.