עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Psy,

ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Psy,

אפשר רשימה של כרטיסים שתומכים ב SM3, כולל כרטיסים ישנים? תודה!

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  4. שלום אני רוצה ליקנות את ה- 8800gts 3620mb oc2 של החברה BFG רציתי לדעת אם הוא טוב ומשתלם בגירסת ה OC2 ובכלל למי שיש אותו האם הוא בסדר מבחינת חימום ומבחינת ביצועים תודה

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  5. ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו. במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה. יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים. הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש) מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי. לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני…

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  6. 1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....

7. Started by hostp013,

GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi

• 10 תגובות
    • 606 צפיות
  8. זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!

10. צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  11. 6600GT מקרטע בהגדרות הכי נמוכות של המשחק, הייתכן? האם לעשות OC?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. דבר ראשון (ומשמח מאוד!): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 1700 ש"ח לגרסא המקוצצת, ירידה של 300 שקלים! בקיצור, עכשיו כשההפרש עומד על 500 שקלים בין המקוצץ לרגיל השאלה המתבקשת עולה: אני מתכנן לקנות בחצי שנה הקרובה מסך ברזולוציה של 1680x1050. זו לא רזולוציה קיצונית אבל מי יודע מה יהיה עם משחקי הדור הבא. אני יכול להרשות לעצמי את הגרסא המלאה אבל אלו 500 שקלים שיכולים בקלות להחסך. מה אתם הייתם עושים? (שוב, אין תשובה חד משמעית לשאלה הזו כי אין מידע בנוגע למשחקי הדור הבא - ככה שזו רק דעתכם שמשנה). תודה מראש (וח"ח לנועה על המחירים הכלכך תחרותיים)

• 239 תגובות
    • 20.1k צפיות
  13. שלום, קיבלתי את הכרטיס יחד עם המחשב לפני כשבוע, בהתחלה המשחקים עבדו בסדר גמור אבל עכשיו לפעמים יש לאגים מעצבנים ביותר. המשחקים רצים על FPS מעל 30-25 אבל עדיין יש לאגים (כמו ב CS:S כשיש פינג גבוה והכל מקרטע) בדקתי את המבחנים של 3DMARK06 וגם שם זה היה במיוחד בקטע עם הנחש שיוצא מהמים הזה. למה זה יכול להיות קשור? אין שום דבר שעובד ברקע, הדרייברים הם 158.19, ושום דבר לא על אוברקלוק (חץ מהמעבד על 300 מגה הרץ בקושי וגם ניסיתי בלי שהמעבד יהיה על אוברקלוק). בנוסף הטמ"פ של המעבד על 30 במנוחה ולא יותר מ 40-45 במאמץ, והכרטיס מסך עצמו על 48 במנוחה ובמאמץ על אולי 60.. יש פתרון לעניין??

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by super-MC,

בקשה לחוות דעת על ‏8400GS 256MB DX10

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by dentfull,

כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by Wheel,

אני רוצה לקנות 8800GTS בזמן הקרוב, אבל אני לא עוקב אחרי חדשות חומרה כבר הרבה זמן השאלה עם מישהו יודע על ירידת מחירים לכרטיסים בכללי או לכרטיס הזה בזמן הקרוב. כרגע הכי משתלם שמצאתי זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by dor18,

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום. אני מחפש כרטיס מסך דואלי [שיש בו יותר מיציאה אחת למסך] ואני לא מדבר על יצאות לטלוויזיה וכאלה. אני עוסק במסחר ואני צריך לראות מול העיניים מספר מסכים שונים כדי לראות תנועות שונות. פרטים על הכרטיס שאני מתכוון אליו אפשר למצוא כאן : http://www.tradenet.co.il/ServiceIN.aspx?MainId=11 כמו כן, יש בלינק גם מכירה של כרטיס כזה עם 3 יציאות ב800 שקל. ואני מחפש משהו יותר זול. תודה לכולם. :-*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hj4ever,

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by xXaXdXaXrXx,

לרדאון x1950xt או לps2 ??

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  25. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים