עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raz002,

איזה יצרני כרטיס מסך מומלצים? האם evga נחשב יצרן טוב?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך הזה : Nvidia GeForce NX8400GS ו 390 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר טוב? יש לי עוד שאלה אני רואה כרטיסים gs וכרטיסי gt מה הבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  3. שלום. אני צריך המלצה על כרטיס מסך .. אני צריך משו טוב שיספיק לי לשנה שנתיים.. טווח מחירים עד 1500 ¤. המפרט שלי: לוח אם : INFINITI NF4 SLI מעבד : AMD, AM2 ATHLON 3800X2 DUAL CORE. ספק כח : 500W זיכרון : 1GB DDR2 667Mhz KINGSTON מסך : BENQ 19" 2ms תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  5. אוקי, עבדתי בקיץ, יש לי 3K פחות או יותר... חשבתי על לקנות LeadTek 8800GTX 768MB מ G-Tech.co.il: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=PX8800GTXTDH&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67 יש לי מסך 19' ואני עובד עם מקסימום 1280X1024. שווה לי לקנות את הכרטיס? תודה. חשוב לציין שבלי קשר לסכום הנ"ל אני מוסיף עוד ג'יגה זכרון.

• 73 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  8. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  10. Started by --Adidas,

יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by sLoGy,

אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  14. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב שלי. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. אני חייב לחבר את המכרטיס לממיר ואז וחיבור של האנטנה או שאני יכול לחבר את הכרטיס היישר אל החיבור של האנטנה? 2. אם מישהו יכול להציע לי כרטיס באיכות טובה שרואים בו באיכות סבירה, לא כרטיס תותח ולא משהו די עלוב. משהו שיענה על הדרישות של משתמש ממוצע בסכום של 200 שקל, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by natan805,

שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  21. מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by liorshash,

ניהיה לי קצת בלגן עם כול החברות והמינים. מה ההבדלים ביניהם ? מה עדיף מבין השתיים? ואם אפשר חוות דעת בכלל על המוצרים של plait ועל הכרטיס מסך הנ"ל בכלל ? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by lmlm,

כבר חודשים אנחנו שומעים על כרטיס מבוסס ליבת R670 שיתן לנו מחיר/ביצועים טובים כמו X1950PRO בזמנו. אבל עכשיו מתברר שHD2900PRO יבוסס ליבת R600 HD2900PRO יציג ביצועים בין 8600GTS ל320MB GeForce 8800 GTS. HD2900PRO יגיע ברבעון הרביעי עם תג מחיר של 200$ *אפשר לזהות כבר תמיכה בכרטיס בדריבר בטא החדש : http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15563&catid=2 http://www.chilehardware.com/foro/amd-hd-2900-t106198.html

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים