עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

4. Started by skytex,

מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION לבין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מה המשמעות של overclock2 ? תודה

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  5. אני מדבר אל מי שיש לו את הכרטיס x1950xt

• 77 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by yoel47,

כלומר למשחקים חדשים אבל לא על רזולוציות גבוהות? או שעדיף בכלל את 2600 תודה.

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש בסביבות 200-350 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא פה איזה מציאה גדולה אך נראה מה תציעו. תודה!

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by benchuk,

ההבדל בין כרטיס גרפי PALIT Ati Radeon X1950GT Super 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~28270~8~0.htm?isPrint=1 לבין Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950GT-512~8~0.htm?isPrint=1 100 שקל הבדל בשבילי זה דיי משמעותי ככה אני מוסיף מאוור עם ה100 שקל האלה אזז.. שווה ת'100 שקל או לא? ועוד שאלה זה האם בכלל ה GT עדיף על ה PRO ...?

9. איפה אני אוכל לקנות מתאם כזה? שמתי לב שרואים בTV הרבה יותר יפה שזה מחובר דרך הDVI עצמו ולא דרך הTV OUT, זה היה ידוע אבל שחיברתי אחד אחרי השני בפלאסמה למטה הבנתי עד כמה ההבדלים עצומים, איפה אפשר לרכוש מתאם שכזה בכדי לעשות אותו דבר בTV בחדר שיש לך רק יציאות RCA ולא DVI? עריכה: אם למישהו יש עוד הצעות בעניין של לחבר את הטלויזיה למחשב דרך DVI [ אין לי כניסת DVI בTV ], הן יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. ^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Atreidies,

שלום אני חדש ואני צריך את הדעות שלכם בקשר לקניית כרטיס מסך. עכשיו על הכוונת שלי זה ה-8800GTS, והוא מיועד בשביל להריץ משחקים כבדים שהולכים לצאת בקרוב כמו Gears of War, UT3 וכל אלה. השאלה האמיתית היא האם כדאי לי לקנות עכשיו את הכרטיס (GoW יוצא בחודש הבא ואני ממש רוצה לשחק בו) או לחכות לקנות כרטיס אחר? מישהו גם יכול להגיד לי אם יש לכרטיס הזה איזהשהי תחרות (כמובן באותו מחיר בערך)? נ.ב.- בקשה לי אליכם נסו לדבר בשפה יותר פשוטה כי אני לא ממש מבין בזה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  12. ...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by deyan,

שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. יהיו לי כבלים אנלוגיים ואני סה"כ רוצה צפייה בטלויזיה ללא "גמגומים" על מסך LCD. האם ממיר חיצוני עדיף ? -- ואני לא חושב שמישהו אי פעם דיבר על זה בפורום... - חיפשתי.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. ^^^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים