כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ימים ספורים אחרי שתמונה בלתי רשמית ראשונה שלו מצאה את דרכה אל המרשתת, כרטיס הביניים העתידי של NVIDIA הופך לשיחה החמה ביותר בסביבה עם מספר שקופיות מודלפות במראה רשמי עכשיו, נראה שסוף סוף ניתן להכריז באופן רשמי: התחרות בשוק כרטיסי המסך שוב לוהטת, כפי שלא הייתה במשך כמה וכמה שנים. אנחנו מקבלים פרטים על דגמים חדשים בקצב מפתיע, ונראה כי גם ב-AMD וגם ב-NVIDIA נחושים לתקוף את השוק הבולט של המתחרה במלוא העוצמה שקיימת אצלם. הדגם הבא שאמור להגיע אלינו בצורה רשמית הוא כנראה ה-GeForce GTX 1060, שמתיימרת להיות התשובה הישירה והמתקדמת יותר ל-Radeon RX 480 הטרי – זאת אם להתבסס על האותנטיות של שלוש שקופיות שהודלפו בשעות האחרונות, לכאורה מתוך מצגת רשמית של NVIDIA (מה שנשמע סביר, …
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בינתים הגיעו כמה Rip off edition בודדים. למישהו יש מושג מתי מגיעים הכרטיסים הנורמלים?
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רואה הרבה התלבטויות על סוג כ. מסך ע"פ כמות הזיכרון שלו. מעניין אותי לדעת כי לא ראיתי התייחסות כמותית (תכלס ירידה ב FPS) לזה בסקירות. כמה באמת משפיע מחסור בזיכרון ובאילו תנאים? האם יכול להיות שכל העניין מנופח הרבה מעבר לחשיבות שלו ורלוונטי רק במקרים ספציפיים מאוד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך- ATI RADEON 64MB VIVO ויש לי במחשב 128MB ראם. עד כמה הרחבת הזיכרון ל256 תשפיע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1086461354,53451, לפי התוצאות אני רואה שבמחשב כמו שלי עם P4 2.6C הX800 לא יתן ביצועים יותר טובים בהרבה משל ה9800XT. בעצם כדאי לי לשכוח מקנייה של הכרטיס שאני די מאוהב בו?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב (מסך LCD) שעיקר השימוש בו הינו למטרת פיתוח תכנה ועיון במסמכים. האם הכרטיס הגרפי משפיע על איכות וחדות תצוגת הטקסט ואם כן, מהו הכרטיס הטוב ביותר למטרה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הדגם הבסיסי ממשפחת ה-Alchemist של יצרנית השבבים מוצע לרכישה בארצות הברית דרך חנות החומרה המקוונת הפופולרית בגרסה מבית חברת ASRockלכתבה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-