כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היום הורדתי את 3dmark 2005 ואחריי כל הבנצ'מרק קיבלתי תוצאה נמוכה של 678! אני לא קולט למה! המפרט של המחשב שלי יחסית בסדר, יש לכרטיס מסך את כל הדריברים החדשים.........וגם יש קצת אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך... מישהו יודע למה זה? המפרט שלי: מעבד intel pentium 2800mhz ht לוח אם abit ic7 זיכרון dimm 521mb pc3200 כרטיס מסך abit siluro 5700 128mb דיסק קשיח hitachi 80 gb צורב dvd nec
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת ביצועים מה יותר עדיף ולאו דווקא מחינת ביצועים לרזולוציית מסך. הגרסה של ספיר - TOXIC OC - לרדאון 4870 עם 1GB או הגרסה החדשה של ה GTX260? שניהם באותו טווח מחירים לפי מה שבדקתי. (בסביבות ה 1500 פלוס מינוס). תודה.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי מחשב חדש, אחלה מחשב התקנתי כמה משחקים כמו Ghost Recon (GRAW), Infernal ו Lost Planet. קרה לי הרבה פעמים שהמחשב פתאום נתקע. או שניהיה פתאום מלא ארפקטים כאלו והמחשב עשה מסך כחול, לא עשיתי OC לשום חלק. ובכלל ששיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R זה לא היה שחיק בכלל (!) היה FPS ממש נמוך! זה קשור לכרטיס מסך? המפרט בצד, רק בנתיים יש רק ג'יגה אחד, אמור כנראה מחר להגיע עוד אחד. דרייברים: 158.22. תודה רבה רבה לעוזרים! עריכה: סיים לי להוריד מה Steam את ה CS 1.6 וה FPS נשאר 98-99 קבוע גם ב 30 רימוני עשן. ויכול להיות שבגלל שהדרייברים מותקנים ב C והמשחקים מותקנים ב D? (ההארד דיסק מחולק ל2 מחיצות).
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הכרטיס מתאים ללוח שלי (gak8ns 939) ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צ'לום לכם, אני מתכוון בקרוב לקנות 1950XT מהחברה SAPPHIRE. אף פעם לא עשיתי אובר ואני רוצה לנסות פעם אחת אז מכיוון שלמעבד שלי אני לא יכול בגלל הלוח אם וזיכרון אז אני רוצה לעשות OC לכ.מ, האם אפשר לעשות לו OC שאני ארגיש בהבדלי ביצועים ? והאם הוא לא יהיה חם מידי ? ד"א הספק יספיק, ליברטי 400.
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, א- ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 3.3 MHz System Memory : 8064 MB Video Adapter: Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) Operating System: Windows 8.1 Enterprise Professional Disk Drive: M4-CT128M4SSD2 ATA Device Disk Drive: WDC WD2003FZEX-00Z4SA0 ATA Device MOTHER BOARD : ASUS P8H77-M-LE ספק: סיסוניק 380 W ב- הבן שלי החל ללמוד לנגן בגיטרה ורכשנו את התוכנה והכבל היעודי שבכותרת לצורך חיבור למחשב וביצעתי בדיקה תאימות של התוכנה למחשב שלפיה הבנתי שכרטיס המסך הפנימי שברשותי אינו יכול להריץ את התוכנה וממליץ לשדרג לכרטיס מסך שיכלול את הפרמטרים הבאים: Recommended: 512 MB Nvidia GeForce GT 2…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול לבחור מבין 2 הכרטיסים הבאים: PCI-EXPRESS: AIT REDON X300SE 128MB או NVIDIA GEFORCE NX6200TC 256MB איזה כרטיס מסך עדיף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-