כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
וגם אין לי את האייקון הקטן של ATI בצד ימין למטה. מישהו יודע אולי למה ?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (שדרוג של ה - Geforce 7300 LE העגלה שלי). מדובר על PCI-E, המחיר עומד על 1000 שקל +/- (אני לא גיימר כבד). לוח אם: MSI - P965 Neo זכרון: CEON 2GB DDR2 800mhz מעבד: INTEL CORE 2 E6600 מסך: LCD Samsung BW226, זהו מסך 22" רחב, הדורש רזולוציות גבוהות. כמו כן, יש לי ספק כוח ג'נרי (אני חושב :-\) 400W, אז אם אפשר כרטיס מסך כזה שלא "יאכל" יותר מדיי חשמל. אני מעדיף להישאר בסדרת Geforce, ושיהיה תומך בDX10 (כלומר סדרה 8). שמעתי על 8600GT/S, איך הם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe והיה רשום שהוא נבנה ל Windows Vista, השאלה שלי היא האם הוא יעבוד גם עם Windows xp 32Bit, והאם הוא יעבוד בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים. הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה …
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מי משניהם עדיף מבחינת ביצועים כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר..אין שום סיבה להחשיב את DX10 כייתרון כי גם ככה 8500GT חלש לדעתי מכדי להריץ DX10 בכול צורה שהיא... מי משניהם עדיף...גיימר בינוני לרוב על 1024X768 במשחקים מסך 20 אינץ' רחב BENQ T201W מי עדיף?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי) המפרט של המחשב: > Mainboard : IBM IBM > Chipset : Intel i845G > Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM ) > Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S > Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection > Operating System : Microsoft Windows XP Prof…
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא היה לי מושג איפה לכתוב את זה, אבל בגלל שזה די קשור ל- FPS החלטתי לכתוב את זה פה. אם אחד המנהלים מרגיש לנכון להעביר את זה למקום יותר מתאים, הוא מוזמן. לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב, והוספתי הארדיסק של 320GB ב- IDE שדרכו אני עובד עכשיו ועליו מותקן ה- XP. התקנתי את הדריברים האחרונים של ATI ואת הדריברים של הלוח אם וכל ה- Onboard שעליו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם לפני שנתיים. (לא זכור לי שהיו עם זה בעיות בעבר) במשחקים שעבדו בעבר מצוין כמו World Of Warcraft ו- CS:S אני מקבל FPS די זוועתי - 24 ממוצע ב- WoW ו- 20-40 fps ב- Cs:S ב- 1280X1024. (לפני זה זה היה הרבה יותר גבוהה). יש לציין שה- VSync כבוי בכולם. אני שם לב שבאתרים שבהם יש הרבה באנרים (כמו וואלה ואפילו פה) גם …
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ראיתי היום תכתבה הזאת - http://hwzone.co.il/news/1187806383/88071/ וזה ניראה לי מאוד מעניין במיוחד הכרטיסים אם ה512 מגה זכרון מישהו יודע על ערכות ביצועים לכרטיס החדש? מי יודע אולי הוא יתקרב בביצועים לHD2900 ורק יעלה פחות ויתמוך בDX10.1 אני מת שיצא כרטיס כמו בזמנו שיצא ה6600GT שיתן יחס עלות תועלת טוב מאוד ובנתיים לא יצא כזה בכרטיסי הDX10 חוץ מה8800GTS-320 כל הכרטיסים מתומכרים יקר מידי וגם צריכת החשמל ענקית ואני לא יודע אם 320 זכרון יספיקו בטווח הארוך בכל מיקרה אם יהיו עדכונים על הX2950Pro בבקשה תפרסמו פה
-
- 45 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש,ולפי הדרישות של Bioshock ועוד כמה משחקים הדרישה היא ל-512 mb . אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת,ה 8800gts 360mb יעשה את העבודה? למרות שזה מתחת ל 512 mb? יש לי 15 אינצ' lcd חלק.. ואם המפרט גם חשוב אז זה מה שהולך להיות : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1496 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤706 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1760 אני לא יודע איזה כרטיס לקחת..כי לפי הדרישות אין פה מספיק mb וחשבתי לקחת את ה HD2900xt אבל הרבה אמרו שלא כדאי,אז מה לעשות ? דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK …
-
- 83 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-