עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by L1ron,

לפני כמה זמן שמעתי שיש את הטכנולוגיה בכרטיס מסך של הצפייה עם משקפי תלת מימד וכזכור לי ראיתי סרטון עם מישהו שרואה דרך זה.. ואחי לא מאמין לי שיש את זה אפשר סרטון שיראה את זה?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  3. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  4. 1. יש לי כרטיס Albatron GeForce FX 5600 128mb כבר שנתיים אצלי, לא מרוצה ממנו בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב בסביבות ה700-800 שקל ? המחשב שלי: AMD Athlon XP 2500 (with OC) Abit Nf7 512mb DDR 400mhz. כל השאר סטנדרטי אני חושב. 2. GeForce 5 FX5200 128M + Tv Out +AGPX8 או ATI9250 128M + Tv Out +AGPX8? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  5. אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128D.htm# או http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה בכלל משנה מי היצרן (לשימוש רגיל, לא אוברקלוקינג)?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by arkadur,

אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  8. שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. היי עבור מחשב מדיה אני מחפש כ.מסך . מה עדיף (לא מצאתי מבחן ל Gainward 1. ZOTAC 9500GT Heatsink 2. Gainward 9500GT ל ZOTAC יש DVI (כולל AUDIO עם מתאם ) , ל GAINWARD יש HDMI השאלה היא איזה כרטיס עדיף (גם מבחינת חברה ). שני הכרטיסים הם עם 512MB .

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  10. http://cgi.ebay.com/Leadtek-WinFast-PX6800GT-TDH-Geforce-6800GT-256MB-256-b_W0QQitemZ8722391468QQcategoryZ80187QQrdZ1QQcmdZViewItem כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT בקרוב ל1720 ש"ח, ועכשיו הכסף נמצא בPAYPAL, ואי אפשר למשוך אותו לבנקים בארץ - אז ככה שאני מאולץ להזמין משם משהו חשבתי לקנות את הכרטיס הזה משם נכנס בול לתקציב שלי, מה אתם אומרים ? ואת הGTO2 שלי אני ימכור פה בארץ וככה בעצם אני ישיג את הכסף... איך הכרטיס בהשוואה לGTO2 ?

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by ag43,

היות שהLCD מתפתח במהירות וכל רגע מופיעים חידושים לא נראה לי ששווה להשקיע במסך LCD טוב היום ולכן אני מחפש מסך 19 טוב לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה). אני מאמין גם שהמחיר יהיה נמוך בהרבה ממסך LCD מקביל בגלל התעניינות פחותה. אין לי בעיית מקום על השולחן. אשמח להמלצות למפרט הנ"ל.

12. Started by super4life,

i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  13. הכרטיס יורכב במערכת הבאה(צריך להיות מTMS ׂ מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK מסך- 22 אינץ. הציעו לי בפורום מפרטי מחשב את ה5870 אבל באתר כתוב שהוא משומש או משהו כזה -

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8 הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים? דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by ilanb0,

מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  18. Started by Mr.positive,

טוב אז האמת שאני עובד עכשיו עם מחשב מאוד ישן שבזמנו עלה 6000 שקל ;D (2006 אני חושב) ואין לי זמן למשחקים בכלל. אבל חשבתי לעצמי אולי יש אפשרות לדחוף איזה כ.מסך חדש בלי ליצור צוואר בקבוק גדול מידי,איזה 6850 או משהו אני עובד עם מסך 2311h על רזולוציה 1080X1920.

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by A_MuMu,

שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by King Kong,

יש לי כרגע כרטיס מסך מובנה של ATI OB X300 וראיתי כרטיס מסך תקציבי 7100 ב 250 ש"ח שווה לקנות ? אני ארגיש הבדל ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by owen10,

שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce7900-quad-sli.html פשוט להוסיף כסף בחינם. אפילו יש מיקרים ש 1900XT ב CF עובר את ה QUAD.

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by slowdive,

בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

איך שאני מדליק תמחשב מסכים כחולים ארטיפקטים על שולחן העבודה והמאורר שעליו פועל. ראיתי פה מישהוא שגם פתח אשכול כזה ואמרו לו לבשל אותו והביאו לו סירטון, עכשיו ראיתי תסירטון אבל לא אמרו על איזה מצב לשים תתנור? גריל מאוורר חח? וגם לא אמרו כמה מעלות לשים ועוד שאלה זה משנה הצד שבוא אשים את הכרטיס בתנור?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים