כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש וטוב שיעלה לי את כל המשחקים החדשים (BIOSHOCK, C&C3) בצורה חלקה וגם שיהיה השקעה לעתיד - כאילו שאני יוכל להחזיק איתו מעמד עם משחקים חדשים לאורך הרבה זמן... יש לי 1000 ש"ח ואלי יש גם אפשרות לטרייד-אין... יש לי עכשיו במחשב Point-Of-View Geforce 7600GS (יש לי אותו עם הקופסא והדרייבר) ולפי מה שבדקתי הוא עולה בסביבות ה500 - 600... אז למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תראו יש לי G6800NU leadtek ואני מקבל בCSS FPS ממש נמוך 60-100 יש לי את הדרייברים הכי חדשים (76.41 ) והורדתי את הAnti-Aliasing לX2!!! ושמתי את הmodle על medium וגם ביטלתי V-SYNC ושמתי את הAnti Tropic לX8 או X4 חושב גם לציין שהיה לי שהפעלתי גם AQUAMARK3 מזמן וקיבלתי תואה של 50,000 ואז אחרי כמה זמן הפעלתי שוב וקיבלתי 28,000 אותו דבר גם ב3DMARK05 שבהתחלה קיבלתי ציון כבוה ואז הוא ירד :nixweiss: :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לחבר שלי G210 והוא משחק איתו משחקים בהגדרות נמוכות והוא מרוצה חשבתי לקנות HD4550 ב 230 ש"ח הוא יותר חזק מ G210 ? יש HD5450 ב 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקנתי לפני מס' ימים ATI TOOL. הוא התקין דרייבר כלשהו, ואני מודאג מזה שהוא פגע בדרייברים של הCATALYST. מה שגם, הוא מופיע לי בתור HW בDEVICE MANAGER, שזה ממש מוזר. ועד בתור אחד לא מותקן - שזה עוד יותר מוזר. האם העובדה שהתקנתי גרסת ATI TOOL שלא תומכת בHD4850 (אין עדין אחת עדכנית) יכולה לפגוע לי בפעילות התקינה של הכרטיס והדרייברים עד שצריך להתקין מחדש את הCCC? עוד שאלה, לבעלי HD48XX וCATALYST 8.7 - מה זה רושם לכם בINFORMATION CENTER? את זה?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מנסה להחליט אם כדאי להשקיע בכרטיס החדש 8800GTS עם DX10 ו-320MB או לחכות וכרגע לשים במערכת GEFORCE 7950GT. ואולי אח"כ לשדרג. המחשב הוא ל3D רנדורים אנימציה וגרפיקה. עבודה נטו. ולכן אני מחפש יחס טוב בין המחיר לתמורה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה ב-KSP, רציתי לדעת אם הוא שווה קנייה, מסך רחב 19". וגם איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שאני אקנה תומך בו? (7600GT) לינק - http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={68A4DFCB-2112-42FF-A02C-80769C47E195}
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן בניה של מחשב סלוני, הצלחתי למצוא מארז שמצא חן בעיני, יחיד עם לוח mini-itx. כעת אני מחפש כרטיס מסך ביניים-גבוה (באזור 600-800 שקל), העיניין הוא שאני חייב שהוא והקירור שלו יהיו בגודל של סלוט אחד בלבד האם קיים כרטיס כזה בתחום המחירים שהבאתי שהוא בגודל כזה? (אני לא מחפש כרטיס חלש..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש חזק שיכול להריץ כל משחק בשוק, איזה חלק במחשב יהיה הראשון(לאחר זמן מסויים) שיגרום למשחקים חדשים לעבוד פחות טוב או לא לעבוד בכלל ? האם הכרטיס מסך יהיה זה שיחלש או המעבד+זכרון ? כדי למנוע שאלות נגיד שאני קונה :pentium 2.4C , duel ddr 256 3200=512,radeon 9700 non pro מקווה שהשאלה ברורה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברה, אז ככה ..נכון לעכשיו יש לי מחשב פנטיום 3 866 מגה הרץ ו512 מיגה בייט זכרון .. בנוסף יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5600 FX ולהגיד לכם את האמת אני קצת מאוכזב מהביצועים של הכרטיס .. בדקתי אותו אצל חבר שיש לו A-XP2500 וגם שם הכרטיס מראה ביצועים לא טובים . אבל את זה נעזוב לעכשיו ! עכשיו לעניין: חבר שלי יכול להשיג לי ראדיון 9700P עם 256 ביט ו128 MB זכרון .. וכל זה במחיר של 500 שקל ! אני יודע שזה שווה אבל יש לי שאלה חשובה .. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה רמה הכרטיס הזה עומד היום (למשל:האם הכרטיס יותר טוב מX600XT?)?, בנוסף אני לא מבין גדול בתחום אבל אני יודע שלDX9 מתווספים כל הזמן שיידרים חדשים או משהו כזה ואני יודע שהראדיון 9700P הוא2 דורות אחורה מהכרטיסים החדשים( עוד מעט דור 3)…
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64bit וכרטיס מסך GTX 670 עם 2 יציאות DVI. אני מעוניין לחבר 2 צגים lcd עובדים באותו תדר אך הם לא בדיוק באותו גודל והרזולוציה ביניהם שונה. האם ניתן או שעלול לגרום לבעיות ולהתרסקות המערכת הפעלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, לכן הכרטיס די חלש. בכל מקרה אני מתלבט בין: nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB Leadtek לבין: nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek מי שיודע שיסביר מה ההבדל בין הכרטיסים, שמתי לב של6600 יש גם יציאת HDTV , (האם זו יציאה חשובה?) ו128 BIT Memory Interface לעומת 64 BIT Memory Interface ב-7300. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
nVidia NV40 175 million transistors, in 130nm manufactured 8x2 architecture, however 16 Z/Stencil tests per clock DirectX 9,0 architecture, supports Shader 3.0 opposite NV38 and Shader doubled more efficient pixels supports DDR1, GDDR2 and GDDR3 internal AGPx8 interface exact clock rates: unknown; there is estimated 500 to 600 MHz chip clock and 600 to 800 MHz storing act Improvements with anti- Aliasing: (at least) a new mode; its SAM polarizing sample is however unknown Improvements with the anisotropic filter: unknown Presentation: GDC or CeBIT at the end of March 2004 Market entrance: At the end of April or May 2004 Sales name: GeForceFX 6XXX …
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, השאלה שלי היא האם להחליף את הראדון שלי ב-9500 פרו או ב-9700 פרו או שהרטיס שלי מסוגל להריץ (עם מערכת חזקה) כל משחק ב-1024*768 היום בצורה מכובדת ? משחקים כמו אנריל 2 וכו'... לפי דעתי לא נראה לי שהוא יעמוד בזה אבל בואו נשמע את דעתכם בכל זאת.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי בKSP X600 PCI-E במחיר מעולה! 1200 שקל בערך. מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת הAGP?
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בשתי הכרטיסים מדובר ב1 GB עברתי עשרות אתרים ראיתי מלא באנצ'מרקים ואף אחד מהם לא נתן תשובה חד משמעית אולי כאן הישועה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-