עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uziliv,

שלום יש לי מסך LCD של CHIMEI עם כרטיס מסך RADEON91000. התקנתי כעת את הווינדוס מחדש ונוצרה לי בעיה - התמונה גולשת מהמסך, ואני לא מצליח להתאים אותה (אני לא מוצא בכפתורי השליטה של המסך את האפשרות לצמצם את הרוחב או הגובה) מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by michfir,

אני לא יודע למה, אבל יצא לי במקרה להריץ אתמול את המשחק GTA: SA על המחשב, ומשום מה המשחק קירטע, יענו היו לאגים מתי שהיו יותר מ4 מכוניות בתמונה... משהו מוזר לאללה, יש לי 8800GTX, Q6600, ASUS STRIKER EXTREME, 5GB OF DDR2 כמובן אני על XP 64BIT... למישהו יש מושג למה?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by oren99,

אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by סולל הדרך,

הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?

5. Started by Kenny,

היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  6. 1. יש לי כרטיס Albatron GeForce FX 5600 128mb כבר שנתיים אצלי, לא מרוצה ממנו בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב בסביבות ה700-800 שקל ? המחשב שלי: AMD Athlon XP 2500 (with OC) Abit Nf7 512mb DDR 400mhz. כל השאר סטנדרטי אני חושב. 2. GeForce 5 FX5200 128M + Tv Out +AGPX8 או ATI9250 128M + Tv Out +AGPX8? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by 1337Swat,

יש ברשותי כרגע GeForce GTX 560 Ti 1gb ddr5. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס. יש מבצע כרגע בTMS (עומד להסתיים) לגבי 2 כרטיסי מסך שמשפרים משמעותית את הנוכחי. השאלה היא מה מהם יותר טוב, אני מחפש ביצועים טובים למשחקים וסרטים. איזה הכי מתאים לדעתכם? *לי אישית יש את העדיפות של NVIDIA באופן כללי... מרגיש לי נוח איתם ושהם עושים את העבודה ויש הכי פחות תופעות לוואי איתם...* הנה תמונה של המבצע מהאתר- http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg - המפרט בגדול הוא מעבד I7 2600 3.40 זכרון של 8 ג'יגה 1600 תודה רבה מראש, אם הדיון אינו מתאים בבקשה תערכו לי כי זה משהו שאני רוצה להחליט עליו במהרה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  9. היי היום קניתי כרטיס MSI 4850 OC , לא זוכר היכן ראיתי בפורום את ההורדה (בערך 95 מגה) בנתיים אני מריץ משחקים כבדים על מקסימום הגדרות ועוד שיש לי מעבד AMD3800 וזיכרון DDR1 אני מרוצה מאוד , אני רואה שיפור ניכר בין הכרטיס שהיה לי (נשרף בהפסקות חשמל) NVIDIA 7600GT. תודה רוני

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by ydob,

http://zed.co.il/Product.asp זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזהו דגם הGTX וגם המחיר של המוצר מצחיק ביחס לדגם.

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by tomey,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בתקציב 700-800 לא יותר חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט יש מחשב וספק מספיק טוב מה הכי מומלץ במחיר זה ?? האם הכרטיסים של gainward שקטים ??[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 03:09:46 איך הכרטיס הזה ??http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3635

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by TAMIRRR013,

איך שאני מדליק תמחשב מסכים כחולים ארטיפקטים על שולחן העבודה והמאורר שעליו פועל. ראיתי פה מישהוא שגם פתח אשכול כזה ואמרו לו לבשל אותו והביאו לו סירטון, עכשיו ראיתי תסירטון אבל לא אמרו על איזה מצב לשים תתנור? גריל מאוורר חח? וגם לא אמרו כמה מעלות לשים ועוד שאלה זה משנה הצד שבוא אשים את הכרטיס בתנור?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. שלום, רציתי להתיעץ לפני שאני הולך על זה, אני משתמש בשני מסכים, אחד 24" השני 19" וכרגע משתמש בכרטיס 8800gts. רזולוציה 1200X1920 במסך 22" ו-1024X1280 אני הולך לשדרג למחשב חדש, אבל המסכים נשארים אתו הדבר. השאלה: מה יתן ביצועים טובים יותר בהתחשב ברזולוציה הגבוהה? כרטיס אחד של: GTX280 עם 1GB DDR3 ו- 512bit או שני כרטיסי: 9800GTX+ כל אחד עם 1GB DDR3 ו 256bit או כרטיס אחד של: 4870x2 עם 2GB-GDDR5 ו 512bit בגדול זה המפרט שאני הולך עליו, ככל הנראה אאלץ לקצץ קצת בכרטיס המסך, רציתי לתקצב 2000, בפועל כנראה שאני צריך כרטיס בסביבות 1400 ש"ח. מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB 1490 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1080 ש"…

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by avivgenius,

היי! מהדגם של כרטיס ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 איזה יצרנית טובה יותר? תודה ענקיית לעוזרים!!! avivgenius

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by LL@SS,

שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  19. מישהו יודע? ???

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by Dante_9,

אמצע השבוע אני יקבל את המחשב החדש. מה הדרייברים המומלצים ל- Leadtek - Geforce 6600GT + Gigabyte GA-K8NS Pro? ועוד שאלה על הדרך: האם הכרטיס מסך הזה תומך בנושא הזה של לראות גם את ה- TV OUT וגם את המסך מחשב בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by LRa,

מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  22. אם אני משנה את הרזולוצית כרטיס מסך זה גם משפיע על האיכות התמונות שלי במחשב? העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי למחשב בכול רצולציה שונה שאני ישים אני יראה את התמונות שונה או אותו דבר ? תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by reformy,

בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה

דיונים חדשים בפורומים