עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גם אם מעולם לא שמעתם על חברת Machenike, וכנראה שבצדק, את הדגם הספציפי הזה שלה תרצו להכיר קצת יותר לעומקלכתבה

2. יצרנית המעבדים והליבות הגרפיות מוכיחה שהיא עדיין לא איבדה את יכולת ההפתעה: כרטיס המסך החדש Radeon RX 480 מתחיל מ-199 דולר ומבטל כמות מכובדת של כרטיסי מסך קיימים זוכרים מתי הייתה הפעם האחרונה שבה כרטיס מסך חדש בעל ביצועים מכובדים עלה 199 דולר? כן, היה זה ה-Radeon HD 4850 לפני קרוב לעשור. היום AMD עושה הסטוריה שוב ומשיקה כרטיס מסך חזק יחסית במחיר עממי ולא מתנשא. בכנס עיתונאים שקיימה AMD לפנות בוקר, היא הכריזה על ה-Radeon RX 480, כרטיס מסך חדש לשוק הביניים בעל גרסה שעולה 199 דולר בעלת 4GB של זיכרון GDDR5. בנוסף יש גם גרסה בעלת 8GB שעולה 229 דולר. בואו ונתחיל במפרט הטכני שלו. להמשך: https://hwzone.co.il/רעידת-אדמה-בעולם-כרטיסי-המסך-ה-radeon-rx-4…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. דגמי ביניים נוספים מבית AMD שככל הנראה יקראו תיגר על ה-GeForce GTX 1660 Ti עשויים לזכות בהכרזה חגיגית בתערוכת CES הגדולה לכתבה

4. שמועות ראשוניות ניבאו תג מחיר מומלץ של 180 דולר עבור כרטיס המסך משוק הביניים - אך כעת יש בידינו את המפרט הטכני המלא שלו, והצהרה על כך שהמחיר יחל מ-150 דולר בלבד לכתבה

5. Started by zpd,

איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by tovtov,

שלום, יש לי מסך LCD של NU , היום בערב שהדלקתי את המחשב "השתגע" לי המסך. כל הצבעים נהיו בגוון כחול. כאשר אני מפעיל את כפתור ה AUTO CONFIG הצבעים מסתדרים לשנייה ואז שוב חוזר הגוון הכחול להשתלט לי על המסך. מה עושים? דרך אגב - בדקתי את המסך על מחשב אחר - הבעייה נשארה. תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by SuB,

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by Dubek,

שלום. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ובו כרטיס Leadtek Winfast 6200TC עם יציאת S-video. כאשר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, התקבלה תמונה בשחור לבן בלבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות הכרטיס ושום דבר לא שינה את התוצאה. אודה לכם אם תוכלו לומר לי למה זה קורה ואיך ניתן לסדר זאת.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  9. יש לי מפרט : leadtek px8800 gts tdh, cpu - intel e6750 2.66 dualcore, ocz 2 GB, screen : samsung syncmaster 226bw כאשר אני מריץ משחקים או צופה בסרטים יש מן הפרעות במרכז המסך והסרט או האנימציה לא מוצגים בצורה חלקה. האם יש לכך פתרון כיצד אני בודק היכן הבעיה ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by royban,

שלום רב רכשתי כרטיס מסך gigabyte ati radeon 4350 512M-HDMI המטרה היא רק בשביל לצפות בסרטים 720P חיברתי לפלזמה עם כבל HDMI 10 מטר. מערכת הפעלהwin7 דגם הפלזמה הוא lg pq300 תומכת ברזולוציה של 1024/768 720P לא תומך NR בכרטיס מסך הגדרתי מצב duplicate כאשר הפלזמה היא הראשית והמסך הוא המשני. כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך לפלזמה רזולוציה 1024/768 אני לא מקבל שום תמונה,אני מקבל מהפלזמה הודעה:"תבנית לא נכונה". רק כאשר אני מגדיר רזולוציה של 720/576 אני מקבל תמונה בפלזמה. בספרות של הפלזמה אף מומלץ להשתמש ברזולציה של 1024/768 איך אני צריך לקנפג ב catalyst על מנת לצפות 720P? מבחינת קודקים נראה לי שאני בסדר מאחר ואני מצליח לנגן סרטי mkv דרך mpc על מסך המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by moshemordo,

עשיתי בדיקה ב3DMARK טוב קיבלתי בו את הציון הכי גרוע שאפשר לקבל והוא: תופים חצוצרות 430 איך זה יכול להיות? יצאתי מכל התוכנות וניסיתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל תסתכלו גם על המפרט מחשב שלי הוא לא כזה גרוע!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OR007,

2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by RayZ,

קיבלתי את הציון הזה ב 3dmark 2003, כרטיס המסך: nVIDIA GeForce 6600 256MB איך הציון?

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  17. לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by x-dude,

שלחתי אימייל ל gainward על מינת שיסבירו לי בפרטים איך לעשות פלאש לביוס (מסובך אצלהם אל תשאלו),קיצר עשיתי מה שאמרו לי התוכנה מחקה את הביוס ולא עידכנה לביוס החדש,עכשיו זהו המוניטור לא נידלק,היחלפתי לאיזה כרטיס ישן שיש לי והכל עובד בסדר האם יש איזושהי דרך להציל את ה Gainward GeForce 4 Ti-4800SE Golden Sample ? אם לא אני עם הגיפה גמרתי,תנו לי איזה דיל טוב עם ATI אבל משהו לא יקר...מתחת ל1000 שקל,אני באמת מקווה שאני עדיין יכול להציל את הכרטיס שלי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לכרטיס הנ"ל יציאת עם 7 פינים שמתחבר אליה מתאם, המתאם מוציא קומפוננט ו S-VIDEO, הבעיה שאני לא מצליח לקנפג את הכרטיס להוציא קומפוזיט, בכרטיס הישן שלי, GEFORCE4 MX4000, גם שם יש רק יציאת S-VIDEO, אבל הוא יודע להוציא דרכה קומפוזיט.... מה, זהו?.... נגזר עלי לראות בשחור לבן?....

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by alonp,

אהלן! אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי שסמסונג זכו בכמה תארים אז החלטתי ללכת על הסמסונג. יש מסך 151 ועכשיו יצא חדש 152. מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ביניהם? (ראיתי כאן כבר שמישהוא שאל אבל לא קיבל תשובה וגם לא ראיתי באתר שלהם שום דבר מענין בנושא.) יש גם 171 וגם 172 וזה גם מענין אותי. אני מבין שההבדל ביניהם הוא כמו בין 151 ל152 אבל שוב אין לי מושג מהוא... חברה תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by afikn,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by The Shark,

אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.