עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by yoav9,

לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נתקלתי בהסבר\מדריך הזה שפשוט מרכז את כל מה שרציתם לדעת לגבי FPS\פילטרים וכ'ו פשוט קצר מפורט ולעניין ממליץ מאד! http://www.pcgamer.com/pc-graphics-options-explained/#page-1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nVIDIA70,

שלום. לאור יצאת ה-DX10 וכל ה-SM 4.0 התחלתי קצת לחקור וללהתעניין ב-DX9. בקיצור כתבתי הסבר קצר שעונה על השאלה מה זה Pixel Shaders, שאני מקווה שהוא נכון . אם הוא לא נכון אתם מוזמנים לתקן אותי פשוט העניינתי בנושא ולא מצאתי עליו חומר באתר. אז הנה: שאלה: מה הם מצללי קודקודים? תשובה: חפצים בסביבה תלת-ממדית לרוב מורכבים ממשולשים שלמעשה מוגדרים ע"י הודקודים שלהם. מצלל קודקוד הוא פונקציית עיבוד גראפית המשמשת ליצירת אפקטים על חפצים בסביבה תלת-מדית ע"י ביצוע חישובים מתמטיים על החפץ המסוים. לפני יצאת ה-DX8 אפקטי הצללה היו כל כך מסובכיםלעשייה עד כדי כך שהם יכלו להתבצע רק ע"י שימוש בפריימים מרונדרים. כיום מפתחי המשחקים משתמשים במצלללי פיקסלים על מנת להפיח רוח ואישיות בדמויות ובסביב…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by muminim,

שמתי לב שבכל מיני מבחני השוואות בין ביצועי כרטיסי מסך, תמיד הכרטיסים שליד שמם מצויין SLI הם בעלי ביצועים טובים משמעותית מכרטיסים שזה לא מצויין לידם. באתרי מכירות מחשבים לא מצאתי שום כרטיס שמצויין SLI ליד השם שלו.. אז רציתי מאוד לדעת מה המשמעות של SLI ואיך גורמים לכרטיס להיות כזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by giladbigel100,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד שיתאים גם למשחקים. ובדקתי שני כרטיסים בwww.notebookcheck.net http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html AMD Radeon HD 8870M NVIDIA GeForce GT 740M הראשון במקום 74 והשני ב109 שאלתי היא - עד כמה ההפרש בדירוג מעיד על הביצועים בשטח..? האם לדוגמא הפרש כזה צריך להיות שיקול בקנית מחשב כזה או אחר או שמא זה הבדל זניח? ובכלל ... אני רואה הרבה נתונים על כרטיסים שונים בבנצ'מארקים (דוגמת gpuboss) ואני ממש לא יודע על אילו אני צריך לשים דגש.. אשמח לדעת מהם הנתונים שבאמת עושים את ההבדל המשמעותי. תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by shisho8,

אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by okarmi,

שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by yossi00,

אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by XCG120,

למה הכוונה של הדברים הללו בכרטיסים שלהם..........ומה המקביל לזה בכרטיסים של ATI CUDA 3, 3DVISION מה הכוונה ומה המקביל של זה לכרטיס של ATI?? תודה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by eladbu,

זהו המפרט!אשמח אם תוכלו להסביר וגם ציונים יתקבלו בברכה! הרטיס הוא radeon 8500 128mb+dvi מיוצר עי sapphire device id:514c vendor id 1002 subsystem 7149 current bus system agp*4 bios date 22/3/2002 זהו פחות או יותר איך אני יכול לדעת אם זה le? ואשמח אם תסבירו לי מה זה מצב 3d בתפריט האדוונס והאם כדאי להשתמש בו? ומה בקשר oc בכרטיס זה? בתודה מראש אלעד

13. Started by BIGWOLF,

האם נכון להגיד ש: ATI RADEON 9600PRO ו ATI RADEON X600PRO זה כרטיס זהה, רק אחד AGP והשני PCIE או דוגמה דומה בניידים של GIGABYTE . יש להם ניידים עם כרטיס ATI 9700 ויש ניידים עם X700 - זה אותו הדבר או לא ?! תודה

14. Started by Animor,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון לגבי ה-mkv או קבצי וידאו בכללי, לא מצאתי פורום מתאים יותר והנחתי שכאן יש מבינים בפורמטי וידאו. 1. על פי מה מוגדרת איכות הוידאו: האם על פי הרזולוציה או גודל הקובץ? 2. מה משמעות ה-bit rate? 3. נתקלתי במשהו מוזר, שני קבצי mkv של אותו וידאו: - הראשון בגודל 5.36GB, רזולוציה 1920X816, Overall bit rate : 8205 Kbps 24 FPS - השני בגודל 8.7GB, רזולוציה 1920X814, Overall bit rate : 11815 Kbps 24 FPS ממה נובע ההבדל המשמעותי בגודל הקובץ?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. שלום חברים, ברשותי מחשב שנקנה לפני כ-4 שנים למטרת עבודה עם אודיו (תוכנת Cubase). אני רוצה לשדרג את המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן נחמד, כולל GTA V, שירוץ בהגדרות סבירות יחסית ויהיה אפשר להנות מהמשחק (לא כ"כ מבין באופציות והגדרות של GTA ספציפית). בכל אופן, ניגשתי לחנות מחשבים שלא אציין את שמה, כי משום מה תמיד כשהולך לשם מקבל תשובות מרגיזות, וגם הפעם התשובה שניתנה לי הייתה תמוהה, נאמר לי שהמחשב שלי לא מתאים כלל ואין כרטיס מסך שיעזור לי, אם ארצה, אצטרך לקנות מחשב חדש כדי לשחק משחקים. להלן המפרט שלי: CPU Intel Core i5 4590 @ 3.30GHz 33 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ …

18. ענקית השבבים מכריזה כי כל כרטיסי המסך שלה המיוצרים כעת ובהמשך בסדרת GeForce RTX 30 יקבלו הגבלות לחצי ממהירות הכריה - אבל יש גם כוכביותלכתבה

19. https://www.pcgamer.com/amp/nvidia-ampere-ultimate-countdown/

20. Started by BenSmall Brown,

AMD (בתרגום חופשי: רכיבי אלפית מתקדמים) בנויים עם ליבות שההולכה שלהן "גרועה": זה העקרון החשמלי הכי פשוט: אתה שם מוליך שקשה לחשמל לעבור בו, מה שנקרא "נגד" או resistor הנגד הופך חשמל לחום ע"י משהו שאפשר לדמיין כמו "חיכוך" חשמלי חוט להט בתוך הנורה נגיד זה נגד הוא מתחמם לטמפרטורה כל כך גבוהה שהוא מתחיל להפיץ אור בגלל זה נורות להט זה 90% חום 10% אור נורות לד הופכות חשמל לאור ישירות ולכן הן 80% אור 20% חום בערך. זה חייב להיות מוליך. פשוט מוליך "גרוע" אז איך זה מתנגד? זה קצת כימיה של מוצקים בגדול האלקטרונים מתנגשים באטומים בתוך המוליך ומאבדים אנרגיה בהתנגשות הם מוסרים חלק מהאנר…

21. Started by AlexJ,

מצורפים לינקים משני מקורות לגבי העתיד של NVIDIA , מעניין ? Goodbye NVIDIA nForce? ---> http://www.techpowerup.com/index.php?67327 http://techreport.com/discussions.x/15240

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by WiSe-Man,

מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:

24. Started by eliranl,

אני חושב שצריך לסגור את הסטיקי ולהשאיר את המידע על הLCD ולכל מי שיש שאלה שיתן הודעה ,כי לא כולם נכנסים לסטיקי ולא כולם מגיבים וכשיש הודעה בפורום יש יותר תגובות ותגובות טובות וזה יותר עוזר מהסטיקי.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  25. TSMC being blamed for NVIDIA GTX 1080, GTX 1070 supply issues and retailer price gouging http://en.yibada.com/articles/135866/20160627/tsmc-being-blamed-nvidia-gtx-1080-1070-supply-issues-retailer.htm The problem is now being traced back to the supply end. TSMC is reportedly having trouble producing the 16nm FinFET chips that power the Pascal GPUs in the GTX 1080 and GTX 1070, Mobipicker has learned. Coupled with the high demand from the public, the lack of supply does really pose a conundrum for those who have not bought the cards yet.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.