עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by at,

יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…

2. Started by תמיר_זנקו,

אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ronkeren,

מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היום יתפרסם באתר על הHD2900פרו- http://hwzone.co.il/news/1190075610/87710/ לא מזמן היה פרסום באתר על כרטיס בשם X2950פרו באותו התימחור של הHD2900 פרו רק שלו היו גירסאות גם ב200$ כתבו בין 200 ל250$ לפי החוזק בX2950 פרו צינו שהוא יתמוך בDX10.1 אבל יהיה לו 256 ביט בבקר זכרון הHD2900פרו כתוב שיהיה לו 512 ביט בבקר זכרון אבל זה יכול להיות הבדלי גירסאות התמחור כמו שאמרתי אותו הדבר ובHD2900פרו לא צוין רק אם הוא יתמוך חומרתית בDX10.1 בקיצור מישהו יכול לעשות סדר בבלגן ? יהיו 2 כרטיסים שונים או שזה אותו הכרטיס שהיה אמור לצאת אם כמה שינוים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by cohvi,

שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

8. Started by Volter,

יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  9. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

10. Started by roeesnir,

שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

12. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

13. Started by omerha,

hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד

15. Started by ShayGTi,

כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה יש הבדל בין שני הכרטיסים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8325 כרטיס של 512 מגה עם DDR2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8322 עם 256 מגה עם DDR3 עד כמה יש הבדל בגלל המגבייטים והDDR???

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by tomer12345,

בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר

20. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

21. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

22. שלום כולם יש לי שאלה מעצבנת: בכרטיס מסך שלי (8800GTS) אני יכול לשים AA בפציצות של פי 2 עד 16X (האמת 16XQ). עכשיו ראיתי בכל מיני השוואות שיש דבר שנקרא FSAA ויש MSAA ויש CSAA... מה זה בדיוק? ואיך SuperSampling קשור לכל זה? (או MultiSampling)? בדרייברים שלי יש אפשרות בנפרד להפעיל MS או SS וזה על OFF, ורשום לי שם שזה עוזר להעלמת החלקים הנראים של המדרגות... מה זה אומר? ואם אני מפעיל את זה תהיה לי שיפור בתמונה? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by nivbrn,

שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.