עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by rabbit,

ati x300hm 128 או gf nx6200tc מה המחיר שלהם בערך? והאם הם יריצו משחקים בצורה טובה ?

• 17 תגובות
    • 827 צפיות
  3. יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. יש ברשותי מסך של Iiyama Vision Master Pro 454. המסך מדהים, אך דבר אחד מטריד אותי בו, אחת לכמה שבועות אני שם לב כי ההגדרות משתנות בו, כלומר, הוא זז טיפה הצידה, או הצלעות מתעקמות וכו... שתי שאלות/בקשות : 1. איך אני מכוון בצורה אופטימלית את המסך ( האם ישנה תוכנה העוזרת בכך ? ) 2. איך אני שומר על כך שזה לא ישתנה אחת לפרק זמן מסוים ? 3. איך אני גורם לכך שההגדרות לא ישתנו במעבר בין רזולוציה אחת לשניה ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by xb,

מאה אחוז כבר כתבו על הנושא הזה אבל רציתי לבדוק שוב כי דעות משתנות. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים לפי הסדר: Radeon 9600 Pro Radeon 9600 XT GeForce FX 5600 Ultra GeForce FX 5900 Not-Ultra. ???

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by MetalHead,

שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by itai1111,

והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by eid101,

שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by zadalbala,

ברשותי כרטיס מסך Geforce GT 635M בלפטופ. בהפעלת המחשב הכרטיס נמצא בחום של 40C לאחר מספר דקות מגיע ל-50C, ובזמן מאמץ (משחקים) מגיע ל-60 ואפילו 65 מעלות. לאחר מספר דקות חוזר לטמפ' של 50C. האם זאת טמפרטורה נורמלית? אם לא מה אפשר לעשות כדי לקרר, תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by 00Amir,

איזה כרטיס מסך של ATI (הכי טוב) אני יכול לחבר ל 400W של ליברטי?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by Cranchh,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. Started by AmiTsur,

יש לי ג'יפורס 2 אמ איקס 400, ואני משתמש בדרייברים 41.03, ואני חווה הרבה בעיות... הבנתי שלכל דור של כרטיסים של את הדרייברים שהיא מתאימים לו.. איזה סדרה של דרייברים מתאימה הכי טוב לכרטיס שלי? תודה, עמית.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by lion03,

יצא R9500?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by sft,

יש לי כ.מסך של nVidia מאוד ישן (geforce 6500) והייתי רוצה לקנות חדש הבעיה היא שהמסך שלי גם לא כל כך חדש - הוא מסוג lg studio works e700b לוח האם שלי מסוג gigabyte k8 triton והמעבד שלי הוא מסוג amd athlon 64 (1 ג'יגה ראם) איזה כ.מסך כדאי לקנות (בעלות סבירה, מקסימום 850 שקל) שיתאים לזה ? האם ההתקנה קשה ? בתכלס המטרה היא להריץ משחקים על איכות נורמאלית, אני יודע שאני לא אקבל את מקסימום הביצועים בגלל המעבד אבל אני רוצה לפחות לנוסת להריץ דברים חדשים, שעם הנוכחי אני לא מצליח להריץ כלום תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  15. היי, מחפש כרטיס מסך ב - 500 ש"ח. מיועד לעבודה בשני מסכים ברזולוציה גבוהה (שניהם 1680*1050) ולצפייה בטלוויזיה (S-Video). הכרטיס גם אמור לתת לי אופציה של משחקים. לא אכפת לי אם המשחקים יעבדו ברזולוציות המינימליות, העיקר שיעבדו. אפשר לעלות עד 600 ש"ח אם ההפרש ייתן Boost רציני לכרטיס. וחשוב - קירור פסיבי!!! המחשב מספיק רועש, לא רוצה עוד מאווררים. ועוד חשוב - אני מעוניין לקנות אותו ב - TMS. תודה!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/Leadtek-WinFast-PX6800GT-TDH-Geforce-6800GT-256MB-256-b_W0QQitemZ8722391468QQcategoryZ80187QQrdZ1QQcmdZViewItem כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT בקרוב ל1720 ש"ח, ועכשיו הכסף נמצא בPAYPAL, ואי אפשר למשוך אותו לבנקים בארץ - אז ככה שאני מאולץ להזמין משם משהו חשבתי לקנות את הכרטיס הזה משם נכנס בול לתקציב שלי, מה אתם אומרים ? ואת הGTO2 שלי אני ימכור פה בארץ וככה בעצם אני ישיג את הכסף... איך הכרטיס בהשוואה לGTO2 ?

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by super4life,

i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Keman,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 מה הCATCH ? מישהו יכול להסביר לי ?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by YemeniteCamel,

טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים.. אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל? שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by adfx166,

היי אנשים, יש לי כרטיס מסך של nvidia - 7950gt(יצרן: inn03d) והטמפרטורה של הכרטיס לפי everst מראה בין 42-44 מעלות במצב רגיל. ברצוני לדעת האם זאת הטמפרטורה שאמורה להיות במצב נורמלי?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by almor12,

אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by ydob,

http://zed.co.il/Product.asp זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזהו דגם הGTX וגם המחיר של המוצר מצחיק ביחס לדגם.

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by RLM,

לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Kriz,

http://www.warp2search.net/forums/viewtopic.php?t=1713 תקראו את זה.... תסתכלו על התגובות "DD wrote : There's no performance boost? I don't really know what they are talking about.. I did some benchmarking with Unreal Tournament 2003 with my Hercules 3DProphet 9700 Pro. Settings: 1024*768, 16X performance aniso, 6X AA, maxed out details Original Cat3.2: dm-asbestos 65.359810 / 126.398621 / 385.093811 fps Score = 126.511627 - dm-antalus 53.798363 / 90.033615 / 292.762848 fps Score = 90.056129 Modded R9700->R9800 Cat3.2: dm-asbestos 69.506409 / 145.768112 / 400.461945 fps Score = 145.909088 - dm-antalus 43.975903 / 116.514931 / 428.389435 fps Score = 116.…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.