כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב: AMD Athalon 1200MHz ,512MB SDRAM 133MHz CAS 2.0, AGPx4 עם כרטיס מסך GeForce 2MX200 (חלש במיוחד), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב: בין 400 ל-600 ש"ח. חייב להיות עם קרור פסיבי. יש משחקים כגון: Sims 2 , Civilization 4 שלמיטב הבנתי תלוים בעיקר במהירות ה-CPU לכן אני לא יודע מה התמורה שאני יקבל אם אני ישקיע יותר כסף בכרטיס מסך. כמה לדעתכם שווה להשקיע ועל אילו כרטיסים אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אנשים! החלטתתי לרכוש את הכרטיס מסך Gigabyte 8600gt ואני מתלבט בין שני דגמים ההבדל במחיר שלהם ממש זניח,אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר עדיף .. אז כך הדגמים הם : NX86T256D NX86T256H כפי שאני הבנתי שההבדל הוא שהדגם H תומך ב HDTC ואילו הדגם D לא תומך .. האם קימים עוד הבדלים ? האם בגלל שהכרטיס NX86T256H תומך ב HD הוא חלש יותר במשחקים וכו.. המון תודה לכל העוזרים יניב.
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1.יש לי geforce 6600gt ובביוס תחת הגדרה AGP Aperture Size הוא מכוון ל 64 MB ולכרטיס ה"נל יש 128. האם אני צריך לשנות ל 128 או ליותר גדול או שזה לא משנה? 2.לפי התמונה הבאה: [color=blue] הוא מראה שהGPU עובד על 299 MHZ והזכרון על 400 MHZ. כרטיס מסך מסוג זה אמור לעבוד על 500GPU ו 900 זכרון.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כיום כרטיס מסך 7600GT 256MB (לידקט) חבר מוכן לתת לי כרטיס מסך 8500GT 512MB (פאליט) חדש, הוא קנה אותו אבל הוא לא מתאים לו. רציתי לדעת מי יותר טוב כי הבנתי שיש חלוקה בין שני הכרטיסים. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני מחפש כרטיס מסך לצורך משחקים באיכות מעולה עכשיו אני חשבתי על 9800GT השאלה אם יש משהו יותר טוב לדוגמא ה Quardo רציתי לדעת מה חושבים עליו והאם משתלם לקנות ATI תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נטבוק עם כרטיס מסך Intel Corporation Mobile 945GME אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל vga ל rca האם זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני קצת לחוץ תקציבית , השאלה שלי היא : אם אני מחליט על מסך 19 האם HD4670 יספיק לי ברמה טובה למשחקים כגון COD4 FARCRY וכו.. ? אם אחליט על מסך 22 אז האם הכרטיס 9800GT יספיק לאותם משחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברשותי שתי הענתיקות האלה ורציתי לדעת באיזה מהכרטיסים עדיף להשתמש ואיזה מהם "יסחוב" קצת יותר משחקים (למרות ששניהם בריצפה, אני יודע). תודה!
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ELSA FALCOX 980XT ATI RADEON 9800XT 256MB ב 1960 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H 256 bit (ליבת R360) ב 1495 ש"ח ההבדל בביצועים שווה את הכסף? ואיך הקירור של כל אחד מהכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי שמתי לב שאני כבר לא רואה את הטקסטורות טוב במשחק קרייסיס 3, לפניי כן היתי רואה בעומק כזה איכותי את החפצים והיום נראה לי שזה כבר שטחי מדיי, ידוע לכם מה זה?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברים איזה כרטיס מסך יותר טוב? שניהם 512 MB..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
היי כולם, המחשב החדש הגיע ואיתו ה-GTX 570 של GIGABYTE. הכרטיס הזה בא עם קירור משופר ואני רוצה לנצל את זה בשביל OC. השאלה שלי אם לא ניתן לבצע OC לכרטיס דרך הלוח בקרה של Nvidia כמו שאפשר לעשות עם CCC? אני מוכרח להשתמש ב-AfterBurner? גם לא ראיתי בלוח בקרה מקום לשלוט במאוררים על הכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-