עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  2. כרטיס טלויזיה עם יכולת קליטה מלוין מי הכי טוב ? אנא תנו לי המלצה בבקשה.מחיר עד 1000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by ForresT,

http://www.magicom-online.co.il/Cart.asp מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. תאמינו או לא, אני כרגע משחק SC2 על הכרטיס המובנה בלוח אם שלי (HD4200) והוא אוכל את זה באופן מפתיע - ממש טוב... בכל מקרה אני מבין שהתחרות היא בעצם בין 5770-1GB ל 460GTX-768MB. איזה מהם עדיף? אני יודע ש460GTX-1GB עדיף בהרבה, אבל הוא מעבר לתקציב שלי. האם כדאי לחכות מעט ולראות אם המחיר של 5770 ירד קצת? המסך הנוכחי הוא Viewsonic VP930-B, שזה 19'' מרובע. בתוך חצי שנה עד שנה אני אשתדרג ל23'' או 24''. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by kobibo,

לפי עיון ב FAQ תיחלת הפורם ישנם נתונים לגבי כמה סוגים של כרטיסים . אני מתלבט חזק האם לקנות את ה- 9800pro 256 bit לבין ה - 5900XT 256 bit ,לפי הנתונים של שני הכרטיסים ה 5900XT בעל נתונים גם של מהירות זיכרון וגם מהירות ליבה יותר גבוהים מאשר ל 9800PRO ( לשתי הכרטיסים אותה כמות של צינורות עיבוד ). אז למה בבקשה ישנה העדפה דווקא ל 9800PRO ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. יכול להיות שאצתרך להחליך לוח ...השאלה אם ללכת על אותו הלוח כמו עכשיו או כבר לשים את ה P45 או משהו עם X48 בשביל ה PCIE 2 כרגע אני עם ה 4850 על ה GA-P35 DS3L שזה PCIE 1 כמה אחוזים הבדל כבר יהיו לכרטיס בודד (לא CROSSFIRE) ? מזעריים או משמעותי ? תודה .

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by iakovl,

אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. יש לי דילמה קשה הם לקחת R9500 128MB ולהפוך אות ל9700 או לא לקחת סיכון ולקחת את R9500PRO 128MB תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. היי, מחפש כרטיס מסך ב - 500 ש"ח. מיועד לעבודה בשני מסכים ברזולוציה גבוהה (שניהם 1680*1050) ולצפייה בטלוויזיה (S-Video). הכרטיס גם אמור לתת לי אופציה של משחקים. לא אכפת לי אם המשחקים יעבדו ברזולוציות המינימליות, העיקר שיעבדו. אפשר לעלות עד 600 ש"ח אם ההפרש ייתן Boost רציני לכרטיס. וחשוב - קירור פסיבי!!! המחשב מספיק רועש, לא רוצה עוד מאווררים. ועוד חשוב - אני מעוניין לקנות אותו ב - TMS. תודה!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אוקיי... יצא היום הקאטאליסט החדש גירסא 5.12 וכבר הספקתי להוריד ולהתקין.. התרשמות ראשונית שלי טובה מאוד... במהירות סטוק שיפור של כ50-100 נקודות(בכרטיס שלי לפחות... בכרטיסים אחרים שראיתי של אנשים כמו X850XTPE ועוד יש שיפורים של עד 400 נקודות ב3dmark05) מורגש שיפור במשחקים ואפילו משהו מאוד מוזר... לפניכן(5.11 ולפניו) יכולתי לעבוד קבוע על 430MHZ לליבה ו374MHZ זיכרונות ללא ארטיפקטים.. משום מה עם הדרייבר הנוכחי אני מסוגל לעבוד 455MHZ לליבה ו378MHZ לזיכרונות ללא ארטיפקטים והשיפור בביצועים מורגש! עם מעבד על 2400MHZ אני עובד כרגע על 3432 נקודות 3dmark05 קבוע יומיום כאשר הסטוק שלי(סטוק מעבד סטוק כרטיס) 2140 נקודות חחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני בודק סטוק חחחחחחחחחח איזה מוזרררר ..…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by amilo,

שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by spike_staff,

שלום אנשים! הייתה לי התלבטות לגבי באיזה פורום לכתוב את זה, פה או בלוחות אם, אז אם טעיתי אל תהרגו אותי... יש לחבר שלי לוח אם עם16X PCI EX1.1. זה לוח P6NSLIV2 והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך, או ל260 או ל4870. השאלה היא איך יעבוד הכרטיס שמיועד לPCIEX2.0 בלוח אם שלו, כמה החוז מביצועים הוא יאבד? תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Keman,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 מה הCATCH ? מישהו יכול להסביר לי ?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by אסף אסף,

שלום, אני שוקל לקנות את המסך הבא: Philips 23.6 247E4LHSB הכרטיס מסך שלי זה ‏nVIDIA GeForce 8500GT מה אומר שאני יכול או להתחבר PCI לכרטיס מסך או HDMI דרך ה לוח אם, והשאלת שלי הן : א. האם המסך הזה מומלץ ? ב. האם הכרטיס הזה מאפשר צפיה ב HD . ג. מבחינת חיבורים , מה עדיף לי ? או שבכלל מומלץ לרכוש כרטיס מסך חדש ?הדבר החשוב לי ביותר זה איכות הצפיה HD השימוש שלי במחשב זה תכנות בלבד (לא משחקים). תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by Bazooka_Joe,

שלום, לפני כשבוע הזמנתי באייבורי מחשב, היום אספתי אותו מהחנות. אחד הדברים שהיו בהזמנה זה הכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 4870HD TOXIC 512MB, לאחר פתיחת המארז ראיתי שבשום מקום לא כתוב על הכרטיס TOXIC, רק SAPPHIRE... מה שכן, יש עליו גוף קירור שיש על כרטיסי מסך TOXIC, לכן החלטתי לפנות אליכם לעזרה. הנה תצלומים של הכרטיס מסך: האם מה שאפשר לראות בתצלום זה באמת ה-TOXIC?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by danielzy,

ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אהלן! אז ככה... אני הבעלים של מסך שפורפרת 17אינץ', ואני מעוניין לרכוש מסך חדש בגודל "22 (אולי ה2209WA של DELL אבל לא סגור סופית). עד היום הסתדרתי עם ה1800, כי שיחקתי ברזולוציה של 1024X726 - למרות שעל משחקים כמו CRYSIS וויתרתי מראש. הקפיצה לרזולוציה גבוהה יותר תהווה בעיה לכרטיס הנוכחי, מה גם ששידרוג ל4770 נראה לי מאוד מושך נוכח המחיר האטרקטיבי והשיפור בביצועים. הדבר היחיד שמפחיד אותי היא האפשרות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק. מה גם ששידרוגו בלתי אפשרי אם הבנתי נכון עקב הלוח אם (ובכל מקרה, גם אם כן היה אפשרי - זה נראה לי הוצאה גדולה מידי... מסך, כ.מסך, מעבד... זה כבר כמעט מחשב חדש בהתחשב במחירי שאר הרכיבים). האם הפחד שלי מבוסס? נראה לי שכרטיסים יותר חזקים מה4770 הם בכלל OVERKIL…

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  23. יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אז ככה, חבר שלי קנה מחשב, במטרה לחבר אותו לטלויזיה (סרטים וכו'..). כמובן שגם יש מסך. אז ככה - מחשב - יש ! (כרטיס מסך: PoV GeForce 8500GT)\ מפצל כזה (הצבעוני: ירוק,כחול ואדום) - - יש! כבל S-Video כזה - - יש! ניסיתי לחבר (החיבור שצריך לחבר אליו הוא הירוק) , וזה לא מציג לי על הטלויזיה את התמונה של המסך. ניסיתי לשחק בהגדרות והצלחתי להציג, הבעייה היא שעל מסך הטלויזיה ראיתי בשחור לבן, ובמחשב ראיתי בצבעוני. ניסיתי לשחק שוב עם ההגדרות, ועכשיו גם בשחור לבן אני לא מצליח לראות. מה אני עושה אנשים? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  25. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.