כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אני מתלבט בעיקר בין 1950 pro לבין 1950 gt מה יותר כדאי לי לעשות ויהיה יותר טוב בשבילי ? לקחת 1950 gt ולקנות 2 ג'יגה זיכרון או לקנות 1950pro ולא לגעת בזיכרון (האם יכול להיות לי איתו צוואק בקבוק רציני? ) ולגבי הזיכרון יש לי לוח שקניתי לפני שנה וחצי אז לא יודע אם הוא תומך ב ddr2 800 mhz ניראה לי הדגם gigabyte 8i915 .. מה שאני כן יודע שיש לו אפשרות לשים בוא 2 של ddr2 ו 2 של ddr http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518 אני רוצה לקחת את אלה ולזרוק את הג'יגה שיש לי אבל לא יודע עם הלוח תומך ב 667
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
משהו ישתבש בבהירות של המחשב.. כל פעם שאני רואה סרט בו הכל בהיר מיידי.. ואני מנסה לשנות את זה ידינית אבל זה לא עובד.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש למי שיכול לעזור..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Athlon 64 2800+ בסוקט 754. 1GB זיכרון וכרטיס מסך 9600XT וכמובן שכבר המשחקים לא ממש עובדים כמו שצריך. וספק של HEC 400W שנותן 15A במסילת 12V. יש לי תקציב של 1K+- לכרטיס מסך חדש שיריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. הרזולוציה שבה אני משתמש(1024X768), אם זה עקרוני. חשבתי על ה-1950PRO מה דעתכם? הוא יוכל להסתדר עם המעבד? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_8800_gts_320mb_fatal1ty_edition/1
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק, כנראה כי ה- Radeon 9500 Pro שלו החזיר את נשמתו ל- ATI. מאחר שאני לא מתכנן להריץ משחקים על הגרוטאה, אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך. מצד שני, יכולות תלת מימד יהיו נחמדות אם אחליט לשחק עם Compiz. הכרטיס הסביר ביותר שראיתי עד עכשיו בטווח המחירים הזה הוא radeon 9550. יש משהו יותר טוב שאני יכול לקחת?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התגלה בפני תופעה מוכרת, הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות בזמן מנוחה. כשקניתי את הכרטיס הטמפרטורות היו יותר נמוכות משהו בסביבות ה 40+. הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט , וראיתי שמאוורר נקי לחלוטין מאבק , אבל הקצוות של הHEATSINK מלאות באבק, ניסיתי בעזרת ספריי אוויר להוריד את האבק אך לשווא. הכיסוי פלסטיק שקוף של הFAN מפריע לי להסיר את האבק, לכן ניסיתי להסיר את ההברגות שמחזיקות את הפלסטיק הזה לכל המאוורר אבל פשוט לא הצלחתי , הברגים חזקים מידי ואין לי מושג איך להסיר אותם. מה לעשות? מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-