כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום.... אני מעוניין לקנות מחשב חדש . ואני מתלבט בין AGP ל- PCI-E. המליצו לי לקנות את ה PCI-E . האם לעשות כבקשתם?????? מה עדיף. מה כדאי.. מה היתרון של כל אחד ... ומה חסרון כל אחד? אם אפשר לענות מהר כי אני צריך לקנות כבר... תודה...
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר X1950 של powercolor השאלה זה אם אני יכול לחבר אליו את הממיר של היס ובעזרת טיונר צד שלישי לראות עליו טלויזיה או שאין מנוס מכרטיס טלויזיה רגיל<?
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך הוא נהיה צהוב וכאשר אני מזיז לו את הכבל לזויות מסוימות הוא מסתדר . {צמוד לכרטיס מסך לא למסך עצמו} יש משבו לעשות עם הבעיה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי מחשב פשוט וכרטיס מסך GEFORCE 6600 שלא בשימוש במחשב יש כ.מסך מובנה Intel® GMA 3100 האם כדאי לחבר את הGEFORCE או לא תודה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
1. מה התאריך יציאה של הסדרה 69xx, ואם הם יהיו יותר חזקים מ59xx 2. ראיתי את זה באיזה פורום אחר: I would seriously pass on the series and wait until Q2 of 2011 and get the 7xxx series, which will be built on the new 28nm fab process. Until the 28nm fab is launched you are essentially paying money for the 5000 series with a few tweaks, that in reality aren't going to make that huge of a difference. This is the same reason I kept my GTX 275 and am skipping the Fermi chipset, 4xx series, from Nvidia, the new fab process will be launched for them as well around Q2. מישהו יכול להסביר לי מה זה 28nm ולמה זה יותר טוב? שווה לחכות? 3. מתי תצא הסידרה החדשה של nvidia ואם יש משהו שידוע …
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברת Imagination Technologies, הבעלים ומחזקי הקניין של המותג PowerVR, מכריזים כי כעת בכוונתם להכנס אל עולם מחשבי ה-x86 שכולל מחשבים שולחניים, תחנות עבודה ושרתים עם מוצרי עיבוד גראפי מודרניים משוכלליםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
sapphire hd2600xt ddr3 עולה בסביבות 550 ש"ח leadtek 8600gt עולה 600 ש"ח sapphire x1950gt ddr3 עולה 650 ש"ח למאה שקל הפרש בין שלושת הכרטיסים אין חשיבות מבחינתי העניין הוא שאני כבר לא יודע מה מהם הכי טוב, כל פעם אני נתקל בבנצ'ים אחרים שגורמים לי לשנות את דעתי...ובכלל שמתי לב שברוב הבנצ'ים שהX1950PRO למשל לוקח , הFPS הוא גבוה בשאר הכרטיסים ככה שזה כבר חסר משמעות. לDX10 אין שום חשיבות...אני לא מתכוון להפעיל משחקים על DX10 בכלל מה הכי טוב?לא רק מבחינת ביצועים גם OC וטמפרטורה.
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שמיועד להחליף את ה-Radeon 9600 pro שיש לי כרגע במחשב. הסיבה היא שאני רוצה פשוט לחדש בכדי שדברים קצת יותר חדשים יעבדו אצלי (תכלס בשביל PES 2008). אני לא מחפש כרטיס למשחקים ממש כבדים. בכלל לא.. התקציב שיש לי הוא 600 שקל +- , עדיף מינוס :-) והלוח אם שלי הוא ASRock P4i65G אז אני מחפש גם משהו שיותאם אליו בכדי שלא יווצר מצב שאקנה את הכרטיס ואז לא אוכל לחבר אותו או משהו :-P תודה! הנה המפרט המלא אם זה עוזר: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G …
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רדיאון 9800 ואני לא יודע איזה הכי משתלם מבחינת יחס ביצועים מחיר כי התגובות בפורום מגוונות. או האם כדאי לי בכלל לשדרג כי כרגע יש לי : MSI FX 5900 128MB אז מה אתם אומרים איפה אפשר למצוא את הכרטיס הכי טוב בהכי זול???... תודה מראש. עריכה: יש לי FX 5600
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-