עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחר הכתבה הטובה שעשיתם על הכרטיס 8400GS דיי השתכנעתי .. אני רוצה לקנות אותו גם כי זה לא כזה יקר לבנתיים עד שאני אקנה מחשב חדש והכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600 האם כדאי לי ? אל תגידו תשקיע כבר ב 8600GT וכאלה כי אני אעשה את זה בתקופה יותר מאוחרת אבל לבנתיים ככה 200-300 אין לי בעיה להוציא על הכרטיס הזה מה ההבדל בין זה :[b]http://lamir.co.il/product.asp?product=12839 לזה[b] :http://lamir.co.il/product.asp?product=13418מה יותר כדאי?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by lmlm,

8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)

4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם לפי דעתכם מחיר כרטיס מסך מסוג X850 PRO משומש עם קירור (לא מקורי) מסוג ZALMAN VF700-Cu שווה 350 ש"ח? הכרטיס הוא מתוצרת SAPPHIRE אז הוא די איכותי ויש לו VIVO, בתושבת PCIE. דיעותיכם בבקשה.

5. Started by james23,

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by see4,

אוקי אז ככה , התקנתי את ה 2900PRO , וישר יצאתי למרדף אחרי תוצאות , בינתיים את כל הבדיקות אני עושה בסטוק , אוברקלוק בהמשך .... בדיקה ראשונה איך לא , 3DMARK06 , להשוואה הייתי מקבל 63XX עם ה 7900GT שלי עם קלוקים של 550\800 (GTX בא עם 600\800 ) תוצאה - 10659 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bioshock - All MAX - Vertical Sync On Frames 3391 56622 Time (ms) 58 Min 62 Max 59.888 Avg Bioshock - All MAX - Vertical Sync OFF Frames 6153 60000 Time (ms) 44 Min 168 Max 102.55 Avg -------------------------------------------------------------------------------------------------…

8. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. Started by RealTime,

שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!

10. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

11. Started by emilio07,

רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by ofiruny,

קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  13. שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…

14. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

15. Started by ariel-ro,

שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by eladhor7,

שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by yotam360,

אני מחליף רכיבים למחשב הישן שלי ויש לו כרטיס מסך MX440 AGP והלוח החדש שלו לא תומך AGP. אז לכן אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח PCI-E, שנועד להריץ משחקים מאוד חלשים לא באיכות גבוהה בכלל.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. <p>global 3d manage nvidia מישהו יודע איך אני מוסיף יישום למשל אם אני רוצה לשחק במשחק מסוים </p>

19. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

20. Started by *Roe.S,

שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by NuXeR,

שלום, אני מעוניין לרכוש LCD גדולה (37") שתתמוך ברזולוציות 1080p (1920x1080). כתוב שהיא תומכת בחיבור למחשב 1280x1024. השאלה האם ניתן להשתמש ברזולוציה הגבוהה יותר של 1080p ? האם כרטיס המסך יודע להוציא רזולוציה שכזו ? תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  24. Started by amitbatito,

מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!

25. שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים