עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toyo,

אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, למשחקים חדשים או איך שקוראים לזה כבדים.... עכשיו שמתי לב שההפרש בין ?7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E? לבין ?7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E? הוא 300 שקל וזה הרבה כסף... עכשיו מכיוון שאני לא עשיר אני מעדיף לקנות את 7300GS עכשיו האם הכרטיס הזה טוב למשחקים? ויש הבדל בין שני הכרטיסים האלה? ~תודה מראש~

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by doker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה

6. אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by benibenny,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח לוח אם - biostar 94gc micro 775 ספק - p 4 500 w atx 12v (dr- b- 500e) מעבד - (איך אני יודע איזה מעבד יש לי?) ועוד לאלה קטנה איך אני יודע איך להתאים את הכרטיס מסך מחשב שלי. תודה מראש. (עכשיו יש לי גיפורס 7300)

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  9. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. יש ברשותי מסך של Iiyama Vision Master Pro 454. המסך מדהים, אך דבר אחד מטריד אותי בו, אחת לכמה שבועות אני שם לב כי ההגדרות משתנות בו, כלומר, הוא זז טיפה הצידה, או הצלעות מתעקמות וכו... שתי שאלות/בקשות : 1. איך אני מכוון בצורה אופטימלית את המסך ( האם ישנה תוכנה העוזרת בכך ? ) 2. איך אני שומר על כך שזה לא ישתנה אחת לפרק זמן מסוים ? 3. איך אני גורם לכך שההגדרות לא ישתנו במעבר בין רזולוציה אחת לשניה ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by sapartil,

איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Adielion,

במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  14. רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אוקיי... יצא היום הקאטאליסט החדש גירסא 5.12 וכבר הספקתי להוריד ולהתקין.. התרשמות ראשונית שלי טובה מאוד... במהירות סטוק שיפור של כ50-100 נקודות(בכרטיס שלי לפחות... בכרטיסים אחרים שראיתי של אנשים כמו X850XTPE ועוד יש שיפורים של עד 400 נקודות ב3dmark05) מורגש שיפור במשחקים ואפילו משהו מאוד מוזר... לפניכן(5.11 ולפניו) יכולתי לעבוד קבוע על 430MHZ לליבה ו374MHZ זיכרונות ללא ארטיפקטים.. משום מה עם הדרייבר הנוכחי אני מסוגל לעבוד 455MHZ לליבה ו378MHZ לזיכרונות ללא ארטיפקטים והשיפור בביצועים מורגש! עם מעבד על 2400MHZ אני עובד כרגע על 3432 נקודות 3dmark05 קבוע יומיום כאשר הסטוק שלי(סטוק מעבד סטוק כרטיס) 2140 נקודות חחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני בודק סטוק חחחחחחחחחח איזה מוזרררר ..…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by neil4,

הדרייברים בטא של אנבידיה , יש שיפורים? תיקונים? מה הדברים הבולטים שעשו שם?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by jambo7,

המלצה לכרטיס מסך בסביבות 650 שקל

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Phlip_dE-SuSsa,

יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  22. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי פועל כ"כ חלש במשחקים חדשים? יכול להיות שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך? או שהמחשב התיישן וכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש לגמרי בנוסף לכרטיס מסך? המפרט שלי זה: Model : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Speed : 2.3GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. M2A-VM Total Memory : 2GB DIMM DDR2 Memory Bus Speed : 2x 329MHz (658MHz) Adapter : Radeon X1950 Series (PS3.0, VS3.0 499MHz, 256MB 594MHz, PCIe 1.00 x16) Operating System Windows System : Microsoft Windows Vista Ultimate 6.00.6001 (Service Pack 1) ספק כוח FSP 450 W output Model:ATX-45OPNR והציונים שאני מקבל ב3dmark הם: ב3d mark 05 10456 3DMarks CPU Score: 7689 CPUMarks 3d mark 06…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36172 מדובר בכרטיסים חלשים יותר מG80 8800 שיש כרגע בשוק ויותר נועדים לשוק הביינים ולהביא לכול אחד מאיתנו עד חודש מרץ-אפריל הביתה למחשב שלו תמיכה בDX10 במחירים של 190-250 דולר בלבד!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים