כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי שלושה כרטיסים geforce 8600 gt 512mb geforce 8600gts 256mb silent geforce 7950 x2 (שתומך רק ב DX9) איזה כדאי לשים? (מעבד Q6600 4GB RAM לוח G31)
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1.האם צפויים לצאת בזמן הקרוב כרטיסים שיכילו תמיכה טובה ב-hd ויתנו תוצאות מעולות גם במשחקים? 2.מתי יוצאת הסדרת כרטיסים הבאה של ניווידיה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ HYPER THERADING כרטיס מסך ATI HD 3850 256MB זיכרון GEIL 2GB DDR2 ספק FSP 400W PNR DX9 מערכת הפעלה XP HOME EDITION כמה FPS אמור להיות לי על 768 * 1024 + הכל על HIGH , בלי AA ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקיי, שמעתי שאם לוקחים את הכרטיס מסך הזה שעולה בסביבות 1300 שקל אפשר להתקין עליו דריברים אחרים שיהפכו אותו לכמעט כמו הביצועים של ש 9800PRO שעולה 2300 שקל... משהו יכול להסביר לי איך, מה הסיכונים, ואם זה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המפרט שלי : opteron 170 @ 2.4Ghz 3gb DDR 160Gb 460 watt thermaltake 7900gt 256mb lcd 19' BenQ FP93GX אני רוצה להריץ far cry 2 ו red alert 3 בעיקר.... שניהם עובדים טוב על הגדרות בינוניות אבל אני רוצה לשחק על גבוה. תודה
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר קרוב לחצי שנה כרטיס מסך ראדון 4850. בזמן האחרון שמתי לב שהמאוור של הכרטיס מסך מאט עד כדי עצירה ואז ממשיך כרגיל. האם אפשר לעשות משהו בנושא? נ. הכרטיס לא עבר שום OC ואין שום תוכנה חיצונית שמתעסקת במאוור.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שעובד בPCI עד 350 שקל ???
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202 http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסך, את המאוורר חיברתי ל12V והספק(thermaltake tr 2) הוא בעל הספק 400W הטמפרטורה במצב מנוחה היא 50 מעלות, כאשר אני משחק במשחק כלשהו לאחר כמה זמן התמונה נתקעת המשחק נסגר ואני מקבל הודעה nvidia gpu card faild.. לפעמים כשהתמונה נתקעת אני מצליח למעזר את המשחק ולחר כמה שניות הכל עובד כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב כאשר המשחק נסגר אני בודק את טמפרטורה הכרטיס והיא עומדת על 56 עד 60 מעלות.. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-