עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  2. ברשותי שתי הענתיקות האלה ורציתי לדעת באיזה מהכרטיסים עדיף להשתמש ואיזה מהם "יסחוב" קצת יותר משחקים (למרות ששניהם בריצפה, אני יודע). תודה!

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  3. ראיתי במחיר 613 וזה גם התקציב המקסימלי שלי שמעתי שזה כרטיס מאד חזק אבל אני חושש אם הספק יחזיק אותו .{כבר פעם אחת נשרף לי מחשב בגלל טעויות כאלה} ספק SEASONIC 400W : SS-400ET מפרט amd athlon 6000x2 129w 2084= 2x1024} ddr2 g skill} לוח של אלבטרון לא זוכר את הדגם שתי דיסקים קשיחים של 320 gb sata 2 צורב dvd lg x18 מארז 6a19b ספק SEASONIC 400W : SS-400ET

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  5. בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by c5123,

טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by sapartil,

איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by most,

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  9. חברים איזה כרטיס מסך יותר טוב? שניהם 512 MB..

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by general328,

הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by qpalzm,

לא להתקין! יוצר ארטפיקטים גם במהירות סטוק - ראו הוזהרתם!

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by QQQ,

לא הצלחתי למצוא בשום מקום מהי צריכת החשמל של X1950XT. אז, כמה חשמל הוא צורך?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  13. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Abu-Ali,

סלאם עליכום ועליכום סלאם, מחיר - תלוי במה שיוצע לי, כרגע הכל פתוח אלו הנתונים ספק 280V לוח אם lenovo is6xm מעבד intel i5 2400 cpu 3.1 ghz 4GB, 64bit מסכים BENQ T2210 HD LCD 100-240V 50-60HZ 1.5A ViewSonic VA712 מרחבה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT מה הטמפ שצריך להיות עליו מה הטמפ בעבודה ומה הטמפ במנוחה תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by avivgenius,

מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by kennyx,

אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  19. האם יוצא מחליף ל 295 בזמן הקרוב

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by maphisto324,

שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. המחירים בחו"ל עדיין יותר זולים, ומכיוון שחלקי מחשב הם קלים וקטנים יחסית (משלוח זול) והמיסים הם רק 15.5% זה יכול להיות משתלם - השאלה שלי היא איפה אני מוצא כזאת חנות שמוכרת לארץ?? e-bay תמיד אפשרי, אבל לא מצאתי דיל מעניין במיוחד. ובכל מקרה יש המלצות לחנויות בארץ אולי? דרך ZAP אני לא מוצא בפחות מ-1000 ש"ח ונראה לי קצת יקר בשביל זה... ולא להמליץ על כרטיסים אחרים בבקשה - כבר יש לי כרטיס כזה ולוח SLI אז כל דבר אחר לא בא בחשבון. תודה!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  22. אז הכרטיס יוצא לא יוצא?נמאס לחכות... 6800GT יותר טוב ממנו?או שיש משהו ש7600GT יותר טוב ממנו?

• 16 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by dvirl,

שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?

25. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.