עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Crash5,

שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by Nihility,

מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

5. Started by omripel,

שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by אור כהן,

שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

מצאתי את זה באיזה בלוג ורציתי לחלוק.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. למי יש ניחוש טוב מתי תיהיה ירדית מחירים ? אם בכלל הרי AMD לא מצליחה ל"ספק את הסחורה" בזמן האחרון

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ggg123,

איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by HydroIT,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by itzikcore,

התלבטות קשה מאוד עומדת בפני.אני עכשיו צריך כרטיס מסך ממש חזק.ואני יודע שיצא ה 8800 gt 512 ושהוא ממש חזק,והוא מגיע ל gforce 8800 gtx 768 (לא האולטרה).אבל ממה שהבנתי זה.שהכרטיס האולטרה זה ממש חזק,הכרטיס הכי טוב שקיים.אבל הוא עולה יקר.עכשיו אני לא יודע מה לעשות... ה-gforce 8800 gt 512 הוא כרטיס שיצא כבר,הוא כרטיס ממש חזק.אבל הקטע הוא שאם לוקחים שתי כרטיסים כאלה ביחד,ומחברים אותם למחשב.אז זה יגיע לביצועים של gforce 8800 gtx 768 ultra .ואם אני יקח עכשיו את הgforce 8800 gtx ultra אז בעוד שלוש שנים נגיד ככה.אם אני יצטרך להוסיף עוד כרטיס מסך אז יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס מסך כזה,מאשר להוסיף שתיים של gforce 8800 gt 512 ddr3 .אז מה שאני שואל פה,ומבקש ממכם...זה מה כדאי לי לעשות?האם …

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by b0esling,

אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by Silol,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.