כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שבוע והפרו 8 נתקע לפעמיים יכול להיות שהכרטיס חלש למשחק המפרט של המחשב הוא amd athlon64 3000 1024gb הכרטיס עם 512 מגה בייט ו256 ביט של חברת ספיר תנו לי הצעות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, יש לי את כרטיס המסך של Nvidia : WinFast PX7600GT tdh רציתי לדעת מה הדרייברים של הכרטיסי מסך עושים ומה הם תורמים לי לאחר התקנתם ובמידה ואני רוצה להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia אני צריך למלות את הפרטים הבאים ? Option 1: Manually find drivers for my NVIDIA products. Product Type: GeForce Product Series: GeForce 7 Series Operating System: Windows Xp 64-bit Language: English (US) יש לי ווינדווס xp 64 ביט זאת לא טעות... תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה פנימי בPCI SLOT. של חברת PHILIPS. קישור לסוג: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3132927 לאחרונה ישנה בעיה קבועה - כאשר אני רוצה להקליט (ולא משנה מה מקור השידור) לא רואים מה מוקלט והמסך בתוכנה מהבהב כל הזמן בירוק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים אסף
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
8800GTX/ 575MHz/GDDR3(DDR3)/ 1800MHz/768MB/384-bit/PCI-Express x16/ של GIGABYTE אני נוסע לקוריאה השבוע ושם הוא עולה 650 דולר שזה 2600 שקל....שווה להביא במחיר כזה?
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש.. יש לו 500 שקל בערך.. 600 גג.. הוא משחק הרבה (על XP), והמשחקים פשוט לא פועלים לו עם הכרטיס OB הנוכחי שלו. איזה כרטיס מומלץ? ומאיפה כדאי להזמין? אנחנו ירושלמים.. ושאלה לגבי התקנה- האם זה מסובך להתקין כרטיס מסך PCIE? צריך לדעת משהו מיוחד? להגדיר משהו מיוחד? תודה רבה על ההתייחסות! סליחה.. מפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 IDE Controller Intel® 82801FB Ultra ATA Storage Controllers - 2651 IDE Controller Intel® 82801FB/FBM Ultra ATA Storage Controllers - 266F Disk Drive SAMSUNG SP0812C (80 GB, 7200 RPM, SATA) CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mot…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-